|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy popierasz zdanie Bodka? | |||
Tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
47 | 67.14% |
Nie. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 32.86% |
Głosujących: 70. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej
Stan: Na Emeryturze
|
![]() witamy w swiecie mitow i legend...
zdefiniuj 'chemiczne swinstwo' a tak na marginesie, nikomu nie oplaca sie dodawac czegokolwiek 'chemicznego' do zielska, skun moze byc najwyzej dociazany. zreszta nie trzymasz sie tematu, thc to thc i o tym wspominam no i wspolczuje twojemu kumplowi, ze przeszedl na alkohol
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() OWNAGE XD. @Tam cos chemio bla bla Muhahuuaaua, naturala to ja se moge palic w ogródku,bo z metr rosnie krzaczek zielonego. Tylko, ze zanim spalisz skuna z tego to bedziesz mial zylaki za uszami ownage. @MITYI FIKCJE KŁÓCICE SIE ! JESTESCIE PO TOKSYKOLOGII I WIECIE WSZYSTKO O THC,FECIE, SPEEDZIE,LSD,MORFINIE I BÓg wie co jeszcze!! Podbijcie kiedy do MONAR'U i popytajcie a nie bawicie sie w prof.hab.-.-
![]() |
#103 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() I proponuję na tym zakończyć dyskusję
![]()
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() Kolejny bs thread o narkotykach na t.pl, nie masz pojęcia, to się nie udzielaj.
http://img515.imageshack.us/img515/504/97918325aw9.jpg ^ Kanibale! W tych dziesięciu stronach można by znaleźć niestety tylko kilka konkretnych postów, reszta to bullshit. ZDROWIE Można by powiedzieć, że nic nie jest zdrowe. Zaczynając od błahostek, poprzez styl życia, żywność, alkohol, papierosy, aż w końcu dochodząc do narkotyków. Albo nie zauważyłem (przeglądałem na szybko cały temat) albo po prostu nie znalazł się jeszcze nikt 'wspaniały', podający następujący schemat: Marihuana to początek- potem jest Heroina/Amfetamina etc etc. No więc gwoli ścisłosci, żeby się już nie pojawił to: Piwo - Wódka, Jabol, Denaturat etc. Wniosek - taki tok myślenia do niczego nie prowadzi. Następna rzecz często pojawiająca się w takich tematach: Marihuana jest 'zdrowsza' od papierosów - wolę określenie, że jest mniej szkodliwa. Moje zdanie: Jestem za racjonalną polityką narkotykową prowadzącą w przyszłości do legalizacji 'marihuany'. Trudno mi tu narzucać komuś swoje poglądy i uzasadnienia, wystarczy odwiedzić znany portal 'hyperreal'. Temat jest o tyle kontrowersyjny (dla przeciwników) najprawdopodobniej dlatego, że w Polsce: "W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz. Pijesz, gdy jesteś smutny. Ludzie zmienili miłośc do życia w miłość do wódki. " (Pezet - Szósty zmysł). "W Polsce za joya mogę mieć zmarnowane życie. Podobnie jak alkoholik, które śpiąc na przystanku legalnie niszczy sobie życie alkoholem. Tylko że on, on jest wolny. A ja nie. On nawet spać i rzygać może na dworze. A ja spalić blanta spokojnie – nie mogę." Salut! |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Ja sam, jak juz wspominalem, nigdy nie cpalem ani nie jaralem, ale alkohol moze byc rownie grozny jak narkotyki, zalezy od czlowieka. Jeden wypije od czasu do czasu, gdy bedzie okazja i zachowa umiar, a drugi 'przycpa' czasem i zachowa umiar.
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
|
![]() NIGDY nie bedzie legalizacji marichuany.
Dlaczego? Alkohol zalegalizowano, bo państwo czerpie z tego profity. Ale jak może czerpać profity ze sprzedazy marichuany?
![]() |
#108 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Chemiczne swinstwo - ma na mysli pewnikiem ze marihuana rosnie w plastikowym granulacie (albo innym gownie ) sztucznie oswietlana, 'dopakowaywana' zeby byla 'wieksza' przez co traci tylko na wartosci... generalnie rosnie bez pomocy ziemi... ale co to za roslina ktora nie podtrzebuje ziemi ? Oo'
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 29-10-2007 o 01:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co do alkoholu. Mało masz przykładów? Cytuj:
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() Cytuj:
Tak jak powiedział Gadziu, wszystkie wyroby konopne byłyby opodatkowane. Jednakże, państwo ma tyle dochodów, których nie potrafi dobrze wykorzystać (inaczej mówiąc marnuje), więc jest to raczej argument, który jeśli miałby do kogoś trafić, to tylko do rządzących : ) Ostatnio edytowany przez Komandos - 29-10-2007 o 08:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Maciej Kosiarz
Profesja: Knight
Poziom: 32
Skille: 69/70
Poziom mag.: 5
|
![]() jeba_ć wszystkie te gówna, tzn. narkotyki i kur_wa całą inna masę tego szmelcu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hahahahah ale ty jestes glupi to mam najpierw cpac 5 lat i sie ku.rwa rozj.ebac a potem dopiero odpowiedziec? zal.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Chodziło mu o to, że dużo do powiedzenia mają w tym temacie osoby które przez to przeszły. Tzn. Ćpały ale udało im się wyjść z nałogu, a nie takie dzieci jak Ty które nawet nie potrafią się normalnie wysłowić... to wiemy już o tobie wszystko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Dobra proponuje, żebyśmy poszli pograć w Tibie, a maciuś niech napierdayla dalej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co wy ode mnie chcecie ^.-
_______________________________________ Jesteśmy tam, od wielu lat i zawsze tam gdzie nasza GieKSa gra. Śpiewamy jej, ze wszystkich sił, a Ona gra i wygrywa. GieKSa OLE ! GieKSa OLE ! GieKSa OLE OLE OLE ! _______________________________________ Banished: until Nov 25 2007, 14:18:10 CET because of offensive statement |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Zycia
Profesja: Paladin
Świat: OTS
Poziom: 20
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Popieram to zdanie ponieważ mój kolega ćpał a potem przez to umarł
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2007
|
![]() Tak jak już ktoś chyba pisał to skręt skrętowi nie równy
![]() ![]() Poza tym to nie mam nic przeciwko zapaleniu od czasu do czasu na imprezie, ale legalizacji jestem przeciwny. Czemu? Otóż moim zdaniem otworzy to bramkę do cięższych dragów, bo skoro marycha jest legalna to już nie ten fun i trzeba będzie spróbować czegoś "lepszego". Nie mówię, że stałoby się tak zaraz i że pomyślałaby tak dzisiejsza młodzież, tylko pokolenie urodzone już w kraju, w którym marihuana jest legalna. Ostatnio edytowany przez Abbath - 30-10-2007 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Nie widzialem jeszcze czlowieka, u ktorego marysia wyzwolilaby jakies poklady agresji. Widzialem za to wielu, u ktorych uczynil to alkohol. Przeciwnicy zielonego - wnioski wyciagajcie sami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @Gimlos
taki moj wniosek: z mala iloscia osob paliles ziolo a z duza piles alkohol