Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoopusland
Fajny Fake'i ,podoba mi sie bo jest zwiazany z Naruto  .
|
Nie jest związany, tylko zerżnięty. Nawet pomysł z piżamą, który wymienił Michoss jako plus...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez em0_-.-
Śmieldzisz :< bo następny jakikolwiek zrobię to z motywami bleacha(nie mylić z "na podstawie bleach'a!) :<
Ale zgadzam się z kewstią, że to kolejne mózgojebne dziecko co robi swoją odmianę jakiegoś anime...geez żal mi takich Nindo,Fullmetal War'ów i narutów na moście(o tym zaponijmy :< proszę? :<
|
Z motywami? To co innego.
Śmieszą mnie niektóre osóbki, które właśnie robią fake'i na oparciu boskich anime(do FMA dużo nie mam)... Nie musicie przelewać swojej miłości z avków i userbarów na marne fake'i.
O, przypomniał mi się fake Naruto na Moście... ;> A potem, że to Ty go zrobiłeś.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orog
emo ty też najlepiej spieprzaj z tego tematu , to nie jest jego wersja tylko jakby jego kontynuacja z nową historią jakby nie liczyć shippuudena...
|
Uspokój się synku, bo widać, że definicja krytyki jest dla Ciebie obca. Nie dość, że z trudem przyjąłeś krytykę swojego arcyśmiesznego fake'a, to jeszcze bluzgasz wszystkich, którzy wytknęli Ci błędy. Get a life...
Cytuj:
@michoss and Drakon
Jak nie lubicie anime , to po co tu wchodzicie ? Jest ładne ale naby będziecie obniżać ocene bo - naruto!!111 fu!
Wą do precla i 300 orcuf bo to wasz poziom , co za ludzie..
|
Zakład o 100 zł, że dla Ciebie Naruto=anime. Poczytałbyś sobie mangę, o wiele lepsza. Z ponad 300~ odcinków anime połowa to fillery...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drakon
Kolejny dzieciak który naoglądał sie Naruto i pod "wielkim natcheniniem" postanowił zrobić swój odpowiednik tego animca...
Pieprzone japońskie muzgojebce, kiedy to sie k**** skończy?!
|
Te, uogólnianie pseudofanów swoich animek nie jest na miejscu. Oglądnij jakąś na poziomie, zmienisz zdanie.
Cytuj:
@pacz knight
plz , w części w której ma pojawić się moja postać , poczekaj aż dam Ci outa , ok ? Bo się wleką strasznie w tych zamówieniach , bez obrazy ale to pewnie wina tego chaosu..
A fake :
- literówki
- trochę niedorobiony dom
- Jeśli będziesz większość partów przeznaczał dla jednej drużyny , to spodziewaj się minusa odemnie
+ ciekawie , bo naruto XD
+ fabuła
+ sklejka
7/10
|
Jak może być ciekawe, skoro oglądałeś(no nie...?) anime.
Jak może być ciekawa fabuła, skoro połowa wydarzeń jest zerżnięta żywcem. Co za ludzie.