|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() A wiec to moj 1st fake wiec przy ocenieniu prosze przymknac oko.
![]() Nie bede sie dluzej wypowiadal na temat fakeu. Sami zobaczcie. ![]() - ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() 17 ![]() 18 ![]() Mam nadzieje ze sie podobalo. Ten moj out (kunoi) to oczywiscie nie jest codzienny out tylko pizama xD. Odrazu mowie ze to nie prolog. To 1st part. Prosze o komentarze ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Zajebioza.
9//10, fast rób next parta! I masz mnie tam wcisnąć, gównojadzie! To znaczy.. pacz knajcie!
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() znaczek konohy?... nie zbyt mi sie to podoba... 4/10
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kapłan Preclanski
|
![]() ![]() -Niedorobiony dom. -błędy ortograficzne. -kolejny zainspirowany jakimś anime... +Całkiem ładna sklejka. +Fajny motyw o piżamie xD. PS.Komćcie precla.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Całkim fajny, fajna sklejka, ale czy ty te błędy ortograficzne robisz specjalnie bo wszędzie gdzie powinno być "ó" jest "u"
8/10 czekam na neext party
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Acceb
Ten symbol konohy gakure jest tylko dla ozdoby do napisu. Mialem wziasc kunai no ale cuz... ![]() Next part bedzie mial troche opuznienia. Nie wystartuje dopuki nie bedzie full rekrutacja. W next parcie beda raczej wszyscy. Wiec zglaszac sie! ![]() Btw Dziekuje za komenty. Komcic dalej!!!11!11oneoneone P.S. Wiem wiem robie cholerne bledy. ;/ W next parcie obiecuje ze bede siedzial ze slownikiem albo polonistka nad glowa ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 05-11-2007 o 17:39. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezły fake. Widziałem lepsze, ale ten jakoś przypadł mi do gustu.
8/10 -ten dom taki...pusty -lekkie błędy ortograficzne -stać cię na lepsze +dobry pomysł z piżamą +Naruto nie taki zły
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() W fali nowych tematów, które ostatnio się pojawiają to jest dopiero drugi, który może być...
Brak dodatków do trawy. @edit Do przyklejonego tematu z tym. Dobra przyjrzałem się. Nadal może być, ale tylko pod względem graficznym. Te orty są ohydne i fabuła taka tentego.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 05-11-2007 o 17:49. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() Bardzo mi się podoba no i wystąpiłem juz w pierwszym odcinku ^^. Czekam na next part.
9/10
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wybacz, ale te byki (nie tylko ortograficzne, możesz mi wierzyć) są odstraszające. Poważnie... No, przynajmniej dla mnie. Dobry pomysł z siedzeniem ze słownikiem w łapie, gorszy z polonistką (bo Ci jeszcze kapsko wstawi za byki).
Ogólnie, to może być. Graficznie jest ok, fabuła jakoś się kula do przodu (grunt, że start nie był spalony). Przyznaję, czytałem parę tomików Naruto, ale tego potworka na Jetix nie oglądam - żałosny dubbing. Zobaczymy, czy dotrzymasz słowa z pracą nad poprawną pisownią.
#14 |
Zbanowany
|
![]() @pacz knight
plz , w części w której ma pojawić się moja postać , poczekaj aż dam Ci outa , ok ? Bo się wleką strasznie w tych zamówieniach , bez obrazy ale to pewnie wina tego chaosu.. A fake : - literówki - trochę niedorobiony dom - Jeśli będziesz większość partów przeznaczał dla jednej drużyny , to spodziewaj się minusa odemnie + ciekawie , bo naruto XD + fabuła + sklejka 7/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Kolejny dzieciak który naoglądał sie Naruto i pod "wielkim natcheniniem" postanowił zrobić swój odpowiednik tego animca...
Pieprzone japońskie muzgojebce, kiedy to sie k**** skończy?!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() @michoss and Drakon
Jak nie lubicie anime , to po co tu wchodzicie ? Jest ładne ale naby będziecie obniżać ocene bo - naruto!!111 fu! Wą do precla i 300 orcuf bo to wasz poziom , co za ludzie.. |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() Śmieldzisz :< bo następny jakikolwiek zrobię to z motywami bleacha(nie mylić z "na podstawie bleach'a!) :<
Ale zgadzam się z kewstią, że to kolejne mózgojebne dziecko co robi swoją odmianę jakiegoś anime...geez żal mi takich Nindo,Fullmetal War'ów i narutów na moście(o tym zaponijmy :< proszę? :< Ostatnio edytowany przez em0_-.- - 05-11-2007 o 20:08. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Nie gram ale lubie fake
Profesja: Knight
Gildia: Nie gram
Świat: nie gram
Poziom: 67
Skille: 98
Poziom mag.: 35
|
![]() Fajny Fake'i ,podoba mi sie bo jest zwiazany z Naruto
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() emo ty też najlepiej spieprzaj z tego tematu , to nie jest jego wersja tylko jakby jego kontynuacja z nową historią jakby nie liczyć shippuudena...
|
![]() |