Dokładnie ja gram pallkiem od tygodnia wcześniej robiłem skille niby jest fajnie na paccu już ponad 40 lvl ale z Royal spearow i tak nie wale tak jak knightem z mystic blade przy 76 sworda czyli po 300 max + zajebista obrona i w ciul capa na dragach/żółwiach to była poezja.
Można powiedzieć że wychodzi na jedno bo 76 sworda najtem dobic to tak jak z 80 dista pallkiem lecz nadal musze uciekać bo zazwyczaj nie chce mi sie trenic shieldingu a speary nadal sie kończą pallek ma fajnie jak ma dobry internet + dobre eq z czym sie równa duża ilość gotówki + dobre skille + pacc = dobre pg po 2-3lvl dziennie nawet do 70-80 ( nie wiem bo pierwszy raz gram pallkiem ale wydaje mi sie ze tak dalbym rade, oczywiście takie pg równa sie z lekkim nałogiem

)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leirdek
Hhahahahh<rotfl>.
Stary,załóż se knighta i wyskilluj te swoje skille 70/70 to zobaczymy czyb będziesz dalej sądził że palek ma źle. 
|
Tak się składa że wyskilowałem nieco ponad 80 knightem i pallkiem więc ja mogę zauważyć różnicę.
I mówię Ci... jest fajnie ale jest wiele sytuacji w których wolałbym być knightem a w których pallkiem.
Min. więcej hp, exori gran <- ostra faza na ofie etc...
I nic tego nie zmieni, nie można być obiema profesjami chyba że zrobisz sobie knighta i pallka jednym blokujesz hydry/hero a drugim bijesz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez madalioni
Co racja to racja: Knight expi z tym asmym eq przez 30lvl (sredni), pall wydaje około: z pacc-2k na 100 royalek, facc - 1k 100spearów.
Sorc i drut nie wspomne bo to sa ogromne pieniadze(dla kogos kto ich nie ma)
|
Pomijasz cały ten fakt że pallek wydaje może nie mnóstwo ale sporo pieniędzy na wytrenowanie się (nie liczę fooda) A sorc/druid może zarobić podczas treningu skilli (czyt. train mlvl). Więc jeżeli już jesteś wogóle taki dokładny to royalki kosztują 1,5k za 100 i akurat uważam że są one tak samo dostępne dla pacc i dla facc gdyż trzeba być kompletnym idiotą aby nie mieć kolegi z paccem bądź nawet przypadkowego gracza z którym gadałeś z 30 sekund a wiesz że by cię nie oszukał.