Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2007, 15:42   #265
Nevir
Użytkownik Forum

Nevir's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Domyślny

Dokładnie ja gram pallkiem od tygodnia wcześniej robiłem skille niby jest fajnie na paccu już ponad 40 lvl ale z Royal spearow i tak nie wale tak jak knightem z mystic blade przy 76 sworda czyli po 300 max + zajebista obrona i w ciul capa na dragach/żółwiach to była poezja.
Można powiedzieć że wychodzi na jedno bo 76 sworda najtem dobic to tak jak z 80 dista pallkiem lecz nadal musze uciekać bo zazwyczaj nie chce mi sie trenic shieldingu a speary nadal sie kończą pallek ma fajnie jak ma dobry internet + dobre eq z czym sie równa duża ilość gotówki + dobre skille + pacc = dobre pg po 2-3lvl dziennie nawet do 70-80 ( nie wiem bo pierwszy raz gram pallkiem ale wydaje mi sie ze tak dalbym rade, oczywiście takie pg równa sie z lekkim nałogiem )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leirdek Pokaż post
Hhahahahh<rotfl>.
Stary,załóż se knighta i wyskilluj te swoje skille 70/70 to zobaczymy czyb będziesz dalej sądził że palek ma źle.
Tak się składa że wyskilowałem nieco ponad 80 knightem i pallkiem więc ja mogę zauważyć różnicę.
I mówię Ci... jest fajnie ale jest wiele sytuacji w których wolałbym być knightem a w których pallkiem.
Min. więcej hp, exori gran <- ostra faza na ofie etc...

I nic tego nie zmieni, nie można być obiema profesjami chyba że zrobisz sobie knighta i pallka jednym blokujesz hydry/hero a drugim bijesz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez madalioni Pokaż post
Co racja to racja: Knight expi z tym asmym eq przez 30lvl (sredni), pall wydaje około: z pacc-2k na 100 royalek, facc - 1k 100spearów.
Sorc i drut nie wspomne bo to sa ogromne pieniadze(dla kogos kto ich nie ma)
Pomijasz cały ten fakt że pallek wydaje może nie mnóstwo ale sporo pieniędzy na wytrenowanie się (nie liczę fooda) A sorc/druid może zarobić podczas treningu skilli (czyt. train mlvl). Więc jeżeli już jesteś wogóle taki dokładny to royalki kosztują 1,5k za 100 i akurat uważam że są one tak samo dostępne dla pacc i dla facc gdyż trzeba być kompletnym idiotą aby nie mieć kolegi z paccem bądź nawet przypadkowego gracza z którym gadałeś z 30 sekund a wiesz że by cię nie oszukał.

Ostatnio edytowany przez Nevir - 07-11-2007 o 15:55.
Nevir jest offline