![]() |
#241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: Kazordoon
Stan: Początkujący
Imię: Mirternlex
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 13
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up
Racja...zgadzam się z tym ![]() Cytuj:
Palladyna zostawić tylko żeby speary były jak z Tibi 7.9 Knighta zostawić ino żeby niszczyła mu się zbroja,tarcza i weapon Druida w 100% zrobić UHmakerem i żeby leczył innych Sorcerera ulepszyć 4 - krotnie I wtedy będzie ok
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() A o to przykład dziecka visa
#243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Polska
Imię: Ziomek Wielki Pospolity
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 32+
Skille: 67/53
Poziom mag.: 10
|
![]() Wiekszosc z was pisze
"poco dodawac czary ofensywne dla drutow przeciez oni som do robienia uhow dla palow sorcow i knight i do leczenia ich" jak tak mowicie to mam ochote was powystrzelac!!! ![]() Dziwne wszyscy ktorzy tak piszą to maja napisane ze sa knightami,paladynami lub sorcami rzaden forumowicz z drutem tak nie napisal ciekawe czemu? ![]()
Ajam a Elder Drut ![]() ![]() And Ajam Got HunTeD By All Irt's, They are Nazis... i dont care! ![]() Umm aj got 31 Mlefel! And Im NóB And som firends Ostatnio edytowany przez lord of mag - 06-11-2007 o 20:25. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Dla tych co pisza ze druid jest od leczenia ...
Nie jestem i nigdy nie bylem druidem ale patrze na wszystko obiektywnie z boku. Mili moi drodzy knighci. Kto was bedzie leczyl jak druid bedzie mial problemy z wbijaniem leveli bo po prostu jest na chwile obecna slaby? Lepiej leczy 80 ed czy 140 ed? Co sie wam lepiej bedzie oplacalo isc na hunta z 140 ed czy z 80 ed?
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: Kazordoon
Stan: Początkujący
Imię: Mirternlex
Świat: Danubia
Poziom: 13
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mie dziwi jeden fakt.......przed letnim upem było dużo sorków i drutów a tera sami palkowie i knighci.
Ja swojego sorka nie zmieniałem bo ja kocham magów(wogóle magia mnie ciągnie) więc dzieci upa sp*******ć z tego forum Jeszcze coś.Mnie normalnie coś bierze jak czytam tekst a tu przekleństwo.Normalnie spadam z krzesła xD więc forumowicze kulturalniej bo jeszcze moderator sie doczepi xP ZROZUMCIE MAGIA I TAK SILNIEJSZA OD SIŁY ~~koniec~~
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Coronel Lorix
Świat: Astera
Poziom: 103
Skille: 87+2 PA
Poziom mag.: 20
|
![]() hmm... moim zdaniem powinni dodac jakies czary dla druta i trohe powększyc hity sorcom i drutom
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() -lord of mag-
ja aktualnie gram drutem mam pacc postać szybko sie rozwija i moje zdanie jest takie: Druid jest od leczenia i wspomagania pozostałych profesji taka jego rola jeżeli ktoś nie potrafi odgrywać postaci to co on tu robi ? równie dobrze po co komu knight z 8 lvl i skille po 70/70 jak i tak na nic fajnego nie pójdzie ? " ale ja mam skille takie i takie" ale nie rozumiesz sedna tej profesji ![]() W większości gier mmo rpg profesja druida polega na leczeniu drużyny i wspomaganiu jej , taki naprawdę dobrze rozwinięty druid powinien przywoływać różne dzikie i śmiercionośne bestie ![]() Teraz nie dziwi 120 ek tylko właśnie 80+ ed i tak powinno być co nie oznacza że naprawdę w tibi ta profesja jest uboga ale wszystko przed nami ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
tu bardziej chodzi o to że ty jak wychodzisz z roka idziesz po darmowego wanda i expisz a taki knight czy pal muszą najpierw długo trenować by dobrze expić. ![]() Potem możesz kupić sobie vis,( oczywiście jak masz PACCa), wanda i zrobić runy. Więc można mieć niezłą siłę rażenia.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wux - 07-11-2007 o 18:58. |
|
![]() |
![]() |
#250 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Jak sorc pojdzie expic to potem przyjdzie i zacznie trenowac ale tylko z wanda po 20 amx bedzie walil a pall sie wyskili i hity 50+ |
|
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() BTW. O co chodzi z rozdzkami na stronie(dokladniej lvl do wykorzystania ich). Czy to efekt updatu?
#252 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS: już się zajęli... obniżono im hity, i dobrze. Ostatnio edytowany przez Dagins - 07-11-2007 o 00:04. |
|
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() double post
Ostatnio edytowany przez Dagins - 07-11-2007 o 00:10. |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Stan: Niegrający
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() @ Ten kto umie grać druidem to nadal umie cisnąć pg na 100+ lvl wiec jeżeli nie macie 200lvl+ druidem 99,9% forumowiczów to zamknijcie mordę all bo aż tak źle nie jest. Do tego większość nie potrafi także dobić 80 lvl a co niektórzy mają 30 lvl max. Więc jest to żałosne jeżeli ktoś pisze a mu to wogóle nie przeszkadza. Do tych "ogarniętych" zauważcie łaskawie taki fakt że: u sorca/druida z różdżki/visa/e-wave/beam/sd/explo/hmm etc... to jest pewny hit. Moim zdaniem jeżeli miało by być co kolwiek podniesione z walenia (czyt. dmg atk) to obrażenia visa/morta
Ostatnio edytowany przez Nevir - 07-11-2007 o 00:39. |
|
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Usunięty
|
![]() Do tych "ogarniętych" zauważcie łaskawie taki fakt że:
u sorca/druida z różdżki/visa/e-wave/beam/sd/explo/hmm etc... to jest pewny hit. Pewny hit za ktorego trzeba zaplacic.... |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Usunięty
|
![]() Do tych "ogarniętych" zauważcie łaskawie taki fakt że:
u sorca/druida z różdżki/visa/e-wave/beam/sd/explo/hmm etc... to jest pewny hit. Pewny hit za ktorego sie placi...... |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Polska
Imię: Ziomek Wielki Pospolity
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 32+
Skille: 67/53
Poziom mag.: 10
|
![]() ~Zonta~
Raczej chodzilo mi o samolubnosc knightow i tych innych expic drutem zbytnio sie nie da a jak cos to tylko z pacem na nagor albo na dwarfach chociarz tam tez wiary od zah%$$##$ ![]()
#258 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co racja to racja: Knight expi z tym asmym eq przez 30lvl (sredni), pall wydaje około: z pacc-2k na 100 royalek, facc - 1k 100spearów.
Sorc i drut nie wspomne bo to sa ogromne pieniadze(dla kogos kto ich nie ma). Jesli by sie niszczyly bronie to chu** bo tibia zmienila by sie w inne gry mmorpg. Jedno jest złe. Cipy zaczely nastawiac sie na zarobek, czyli najlepsze miejsca z pacce (to rozumiem), ale zeby pallkowi zabrac hmmy kosztem ecori con?. Druidowi brakuje w sumie jednej rzeczy a mianowicie co najmniej jednego czaru offensywnego na facc. W sumie 90% to facce, a zeby ktos kupil pacca trzeba go przyciagnac. Jeszcze troche i tak jak w innych grach pacc bedzie dawal 150% expa i 200% skilla lepiej. Tibia ma swoj urok bo na faccu da sie normalnie grac i niech tego nie ruszaja.
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Podlasie
![]() |
![]() No to ja przepraszam bardzo. Ale wpadlem na to sam po 1 a po drugie jestem tu zarejestrowany hmm okolo 2 miechow [nie pamietam juz] i nie zalapalem sie na poprzednie upadte. I nie zagladalem na forum kiedy nie bylem zarejestrowany.
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Podlasie
![]() |
![]() Cytuj: