Cytuj:
1. Najpierw daje podloge.
2. Przyklejam w lewym gornym rogu tea malom scianke.
3. Przyklejam lewa strone scian.
4. Potem dolna.
5. Nastepnie gorna.
6. Jeszce dalej prawa.
7. No i jest taki problem ze sciana prawa i dolna sie krzywo lacza wiec minimalnie przedluzam prawa sciane tak zeby nie naciac zadnych cegiel etc. a potem przyklejam ta duza narozna sciane w krztalcie litery "L" ale odwrucona i wklejam ja w te puste miejscie gdzie minimalnie przedluzylem sciane.
Niewiem czy to cie zadowala, czy cie przekonalem. Tak jak mowilem ciezko pracowalem i chcialem cos osiagnac normalna uczciwa praca a nie przez ots me. I prosze cie nie mow mi ze nie zaprzeczam ze robie w ots me. Prosze! Ne robie w OTS me! Teraz pasuje?
|
Teraz jak najbardziej.
Choć tego małego kurdupla z pkt. 2 nie ma w pierwszym domku, ale już dobra

Jednak co do fake - zostają jeszcze inne zarzuty
Cytuj:
A sklejki (nie robione w ots bo sie tego brzydze) i inne elementy?
|
W większym lub mniejszym stopniu tak.
Jak na pierwszy fake dobrze, reszta się w większym lub mniejszym stopniu sama się wyrobi jak będziesz się przykładał
Cytuj:
prosze jak juz chcesz tworzyc nowe techniki to uzywaj mniej wiecej orgialnych nazw (moja propozycja: Nimpoo:Teleport chio no jutsu <--Sztuka:Teleportacja)
|
Zgon...
Cytuj:
acha i milo bybylo widac u Kunaiego Kagebushin no jutsu a potem moze rasengana XD)
|
tak tak. Co jeszcze?
Cytuj:
Bo się chłopie zniechęciłeś. Gdyby nie komentaże eeriona czy jak mu tam to byś robił dalej a nie, dlatego, że ktoś cos powiedział tylko, dlatego, że ci się to podoba i to lubisz.
|
Najpierw się naucz poprawnie pisać, potem próbuj kogoś znieważać.
@autor:
Jeśli będziesz tego fake kontynuował (co ci szczerze odradzam) to jeszcze najpierw dowiedz się więcej o takich rzeczach jak Sannin, poprawne nazwy, pisownia, tłumaczenia i oprzyj swoją wiedzę na czymś, czego nie tłumaczyli Polacy.