Pierwsza rzecz: (albo rzeczy)
- druidom exori vis zostanie raczej bo gdzieś tam w tekście jest to napisane (nie chce mi się szukać). Może będzie jakieś exori z lodem czy ziemią dla druida to było by fajne. Myślę, że zamiast Uhów drut będzie mógł te fluidy ważyć czy coś. I nie mówcie, że będą słabe jak jeden z użytkowników napisał coś w stylu, że będą leczyć jak life fluidy. Taaaak jasne. Jak by tak było to nikt o zdrowych zmysłach by nie grał. Będą coś jak uhy, może te najlepsze troszkę lepsze.
Druga sprawa:
"Ja jestem dobry i gram palem/knightem/sorcem/druidem już od 5 lat i w ogóle jestem evul dobry bo za dawnych czasów też nim grałem, a teraz to dzieci visa/speara tylko ja ostałem jako ostatni z prawdziwych palów/knightów/sorców/druidów o szlachetnym i pełnym miłości sercu dla noobów itp." To jest żałosne ... idźcie na dwór szpanować przed kolegą młodszym o 10 lat, który ma 8 lvl.
Edit
Nie bójcie sie zmian! Nie wiecie jak będzie a już marudzicie. Tak jak z euro. "Niech nie wprowadzają euro bo zbankrutują wszyscy i będzie bida jak w Tadżykistanie i na Wyspach Kapitana Klocka." I TAK WSZYSCY (w większości) POLACY! Trochę optymizmu ...
Jak to mówiła moja babka z Zadupia
"Poczekamy zobaczymy"