![]() |
#82 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Sam jesteś upośledzony...
Wy myślicie ze to wszystko? Wydaje to się skomplikowane bo zostało to krótko opisane żeby wszystkiego nie wyjawniać. Rycerz potrafi korzystać tylko z początkujących/podstawowych a nie że jest upośledzony... żywioł śmierci to zapewne atak fizyczny jak był do tej pory... Wychodzi na to że sd dalej będzie coś warte ale nie będzie się wliczało w słabości potworów. Głupio zrobili bo rycerza odzielili całkowicie od magii(bye bye explo, teraz uhy?). Palek będzie miał własną specjalność to dobry pomysł, magowie będą się dzielić a rycerz będzie mógł korzystać przez pewien okres czasu z uzdolnień magów i to jest złe? Wkurza mnie to że prawie wszyscy co komentują: "AA beznadzieja, kończę z tibią" potem będą grać dalej i będzie im się to podobać, więc po cholere te komenty? A i jeszcze jedno: Mag- sorcerer(pl:czarodziej) i druid |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Nalepszy update są od 8.0 Hehehe
Ten też wygląda zajebiście. ![]() Nic tylko czekać. Może znowu będzie mi się chciało grać. ![]() Do osób co marudzą lub chcą zacząć, że wszystko dla pacc. Niestety takie są prawa rynku. |
![]() |
![]() |
#84 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() O nie konczmy grem fszyscyyy nathodzi zaguada knajtuf i pallllluf!!!11
Bedzie super, czekalem na cos takiego 6 mies, tylko glupiutkie kiny i palki 10 letnie moga powiedziec ze magii sie nie nalezy takie cos ;p
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. Ostatnio edytowany przez Askaral - 14-11-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 27
|
![]() Cytuj:
nick. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#89 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 14-11-2007 o 21:57. |
||||||
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() Test server się zbliża a ja niejestem tutoremmm
![]() Kurde ciekawe to wygląda oby cipowie wiedzieli co robią.. Palek świętym wojownikiem xd spoko ale i tak to lekko zagmatwane ;P pzdr |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() rozwiązanie w postaci zaklętych broni, jest wg mnie bardzo dobre
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
Mnie tam sie podoba wszystko, brak uh dla knighta? czemu nie moge sie leczyc tymi miksturami. Wzrost kosztow? czemu nie, i tak kasy jest pod dostatkiem. Zaklinanie broni? miodzio... chyba nie trzeba tlumaczyc. Nowe czary sorca i druida? czemu nie, moze w koncu dorownaja reszcie. No i palek w koncu zmierza w kierunku do ktorego zmierzac powinien od poczatku. A i jeszcze dla panow ktorzy dzielnie koncza grac. Powodzenia. Takich jak wy przed kazdym updatem sa setki i zawsze wracaja... |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Fuj
Świat: Saphira
Poziom: 27
|
![]() Dodam jeszcze, gdy Cipy nie robili update'ów pewnie byłyby komentarze typu "co za biedna gra nic nie zmieniają" i nie chwalcie dnia przed zachodem słońca.
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Ket'jov
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 29
Poziom mag.: 30
|
![]() No tak, tego nienawidzę... Jak można co update zmieniać postać? Ja co prawda zmieniłem ale jak "ulepszyli" knightów i palków to ja się przeniosłem na sorca. Bo kiedyś to nie dało się znaleźć palka na deserta, a teraz grając sorciem dostaje ciągle wiadomości "go to desert fast plx?!" Wcześniej to było nie do pomyślenia. Więc chciałbym wszystkim powiedzieć, żebyście grali takimi postaciami jakimi grać lubicie. Amen
|
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurwa mać
Użytkowników czytających ten temat: 250 (zarejestrowanych: 75, gości: 175) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Alneta Arco
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bored in life
Świat: Isara
Poziom: 121
Poziom mag.: 21
|
![]() Tibia nabiera postać gry diablo :/ ostatecznie nie podoba mi sie to...
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Lokacja: Koszalin
Imię: Adolf Sorcerer
Gildia: -
Poziom: 121
Poziom mag.: 70
|
![]() najlepsi sa ci co pisza ze koncza z tibia a maja 10lvl+ wymiatacie XD
napewno sie zmeczyliscie wbijajac 10 lvl XD gl BEZ OBRAZY!!! |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Candia Mage
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spider Family
Poziom: 62
Poziom mag.: 53
|
![]() Pierwsza rzecz: (albo rzeczy)
- druidom exori vis zostanie raczej bo gdzieś tam w tekście jest to napisane (nie chce mi się szukać). Może będzie jakieś exori z lodem czy ziemią dla druida to było by fajne. Myślę, że zamiast Uhów drut będzie mógł te fluidy ważyć czy coś. I nie mówcie, że będą słabe jak jeden z użytkowników napisał coś w stylu, że będą leczyć jak life fluidy. Taaaak jasne. Jak by tak było to nikt o zdrowych zmysłach by nie grał. Będą coś jak uhy, może te najlepsze troszkę lepsze. Druga sprawa: "Ja jestem dobry i gram palem/knightem/sorcem/druidem już od 5 lat i w ogóle jestem evul dobry bo za dawnych czasów też nim grałem, a teraz to dzieci visa/speara tylko ja ostałem jako ostatni z prawdziwych palów/knightów/sorców/druidów o szlachetnym i pełnym miłości sercu dla noobów itp." To jest żałosne ... idźcie na dwór szpanować przed kolegą młodszym o 10 lat, który ma 8 lvl. Edit Nie bójcie sie zmian! Nie wiecie jak będzie a już marudzicie. Tak jak z euro. "Niech nie wprowadzają euro bo zbankrutują wszyscy i będzie bida jak w Tadżykistanie i na Wyspach Kapitana Klocka." I TAK WSZYSCY (w większości) POLACY! Trochę optymizmu ... Jak to mówiła moja babka z Zadupia "Poczekamy zobaczymy" ![]() Ostatnio edytowany przez Paccliker - 14-11-2007 o 20:13. |
![]() |