Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2007, 22:55   #668
Misiuuu
Użytkownik Forum

Misiuuu's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów

Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smilemanek Pokaż post
Pozwolcie ze wam wyjasnie: otoz gdy na ekranie pojawia sie np. knight walacy w jednego draga 2500 a w inne nic to to jest bug TS'a .To tylko tak wyglada pisze ze jeden drag oberwal hita 2.5k ale wszystkim trzem sie ujelo zycia polowe na przyklad tak samo jak sorc bedzie ue walil to bedzie pisalo na jednej osobie sume wszystkich obrazen na wszystkich osobach.
Mam nadzieje ze juz nie bedzie bezsensownych postow ze sorc wali z force strike'a 900
wyobraz sobie ze knight wali exori na 8 kratek i mógł np ujebać po 500 w 5 dragów i mu sumuje na 2.5k, a force strike inteligencie wali w JEDEN CEL kratke przed tobą więc co tu do sumowania? o0

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pagan Pokaż post
Knight się zebrał na wyznania? - Taa może i sorc expi 3 razy szybciej, tyle że 3 razy wolniej zarabia. Poza tym kto czytał newsy odnośnie wyrównania profesji to się ze mną zgodzi, a wszystkich knightów przepraszamy. Naprawdę to iż jestem wierny swojej profie jak ktoś powiedział to już wyczyn, wy wszyscy po letnim upie zaczeliście robić nowe hary, ja expiłem dalej MS'em, szkoda tylko że dostałem po du... cóż raz na wozie raz pod wozem...
albo expisz jak pojebany albo zbierasz kase, trudno coś za coś - życie jest ciężkie

to tylko gra, co się tak przejmujesz
03:44 Icarus Grimm [7]: and see ya tomorrow
03:44 Vivienne De Marco [100]: what see?
03:44 Icarus Grimm [7]: lol
03:44 Icarus Grimm [7]: see you tomorrow
03:44 Icarus Grimm [7]: ??
03:44 Vivienne De Marco [100]: what i see?

Ostatnio edytowany przez Misiuuu - 17-11-2007 o 23:04.
Misiuuu jest offline