|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#581 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ocelix
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 15?
Skille: 50+/40+
Poziom mag.: 3?
|
![]() Knight się zebrał na wyznania? - Taa może i sorc expi 3 razy szybciej, tyle że 3 razy wolniej zarabia. Poza tym kto czytał newsy odnośnie wyrównania profesji to się ze mną zgodzi, a wszystkich knightów przepraszamy. Naprawdę to iż jestem wierny swojej profie jak ktoś powiedział to już wyczyn, wy wszyscy po letnim upie zaczeliście robić nowe hary, ja expiłem dalej MS'em, szkoda tylko że dostałem po du... cóż raz na wozie raz pod wozem...
Ostatnio edytowany przez Pagan - 17-11-2007 o 20:00. |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() No to zamieszcze moj 1 komentarz
![]() Tak jak juz duzo ludzi mowilo, to jest TYLKO test server i zmiany na pewno będą ! Wkurzajacy moze byc ten fakt, ze palkowi zniszcza exure vite, no bo 150 hp za 160 many to zal. Balansacja, balansacją, musi byc, zeby sie wszyscy za duzo nie pluli moim zdaniem przy upie 8.0 sami ed/ms sie pluli teraz sie pluja ek/rp ; ] poczekamy, zobaczymy jak to bedzie nie ma sie z gory o co martwic p.s royal spiry na 3 sqm to totalna porazka, mam nadzieje , ze i to zmienia bo to w ogole nielogiczne heueuheu pozdro
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#583 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() @bemo
To nie jest rzut oszczepem tylko palladyn w ciezkiej zbroi walczacy wiele dni (24 min w rl life to dzien w tibi) I nie mogacy non stop rzucac w ogole troche realizmu te speary dla pallkow= porazka ;/
![]() |
![]() |
#584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
Poza tym mam 215125215 c setow z hero i 2kk+ w zlocie ze swojego 130 ms. Więć czego płaczesz? Przed upem sprawdzałem tabele expa, 7.92=2.6kk best exp pala w 1 dzien, i to 230 pal, ryc 5kk, sorc oczywiscie 10kk+ bez waste... Powiedz mi jeszcze coś mądrego, zaskocz mnie...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() no tak moze i ja bede stekal ze sux ale zonbaczymy jak to zrobia no nadzieje trzeba jakas miec ^^
![]() ![]() ![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#586 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Skille: 7
|
![]() Cytuj:
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz |
|
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin
Imię: Stemi Riph
Świat: Refugia
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() @Ktos tam co mnie cytowal
To ze jestem kina nie znaczy ze placze bo ja w tibie juz praktycznie nie gram. Ja gralem w czasach kiedy byly wandy i knight wsumie tez nie byl zbyt silna profesja. @Ten amator nowoczesnosci Hmm ale w tibii 7.5 byl klimat. Mowisz o grafice ze byla brzydka, niedlugo tibia bedzie 3D i to bedzie gra w stylu diablo. I bardz dobrze ze kiedys nie bylo takiej grafiki jak teraz, wtedy gra byla duuzo lepsza ale przeciez nie bylo "ruszczek" i sorc byl ujebany ... Mana odnawiala sie 4 razy wolniej ale trzeba bylo jej 4 razy mniej na adva w mlvlu. 4 razy mniej do czarow. Wiec prosze nie mow ze teraz tibia jest lepsza.
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() I jeszcze jedna rzecz, która mnie wnerwia. Nie piszcie tak, że przez pół roku to my (sorce i druty) mieliśmy źle to teraz wy będziecie tak mieli. Tak chyba myśli też CipSoft,a wg. mnie to jest całkowicie złe myślenie. Balansacja to balansacja.
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() LOOL!
Nierozumiem jak PALADIN może bic z mniejszej odległości niż mag to jest pokręcone, zrobili z pallka knighta tylko ze pall złabiej bije. Ta Exura Vita co bedzie dawac 150hp to jest smieszne, juz bym wolal powrót tibi 7.9 bo wtedy pall bym słaby ale mimo wszystko przypominał paladyna a nie teraz zrobili niewiadomo co ![]() A co do uhów to smieszne, ciekawe jak teraz można bedzie zrobić anihilator chyba na 200lv bedzie sie tam padać. |
![]() |
![]() |
#590 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Cytuj:
Bemo zgadzam się z tobą w zupełności i mam nadzieje że zmienią to że speary mają zasięg na 3 kratki (lol)... ![]() Wbrew pozorom palek na dragach nie zarabia tak dużo jak wszyscy sądzą.. ![]() @up Skowerowypallek no tak koleś teraz niestety tak będzie mag będzie miał większy zasięg visa niż palek z speara n/c co to ma być ??
L O S T Ostatnio edytowany przez Maragoko - 17-11-2007 o 20:26. |
|
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() up co do ani. Ani bedzie latwiejsze dla wszystkich profesij potwory nie beda walily combo co zwiekszy szanse kazdego
|
![]() |
![]() |
#592 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz dlaczego była ta tibia taka fajna?wszytko to co wymieniłeś to jest ten sekret (brzydka grafa,brak runek etc.)a Dlaczego? A no... bo dzieciaczką z Pl nie pasowała grafa i hardość gry.. Niedorozwoje z Polski(dzieci m.in) nie psuły klimatu tej tajemnicy tego elementu RPG.Możesz wierzyć lub Nie ale kiedyś kto sie wybił(=50lvl) znał cały serw bez wyjątku... Kiedyś lepsze było stanie pod dp i gadanie o dupie marynie niż expienie taka prawda... Cu **Czekający na to aby Cipy zrobiły chociarz 1 serw na starych zasadach (=ver. 7.2 lub Mniejsze)** Btw.Te siano se w dupe wsadź <bez urazy> |
|
![]() |
![]() |
#593 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
full Mage Set'a. Po 2. Wy nie musicie expić zeby zarabiać(GFB,SD,HMM/UH,IH,GFB,HMM). Po 3. Gram Knightem od Końca tibi 7.6 i mnie to Wal. jakie kłopoty zrobią Knightowi bo i tak nim będę grał.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#594 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Skille: 7
|
![]() Cytuj:
poczekamy zobaczymy a nie placzecie ciagle na kazdej stronie tego tematu -.- Ja osobiscie Wolalbym zeby sorkow polepszyli z damage tylko tak jak bylo na tibi 7.9 a palkow zostawili tak jak teraz jest i knightow to samo + jakies dodatki
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz |
|
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pytanko dowas...
Co byscie doradzili zrobic na tym nowym servie jak wyjdzie na tym update ? Sorka , Druta ? Palla? Kim bedzie fajnie sie gralo Latwo... Tanio ? Duze hity doradzicie kogo zorbic... |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik forum
|
![]() dziecko up'a?
jedynie czego chce to to zeby kazdy gral tym kim lubi a nie tym kto szybciej wbija cyferki Ostatnio edytowany przez Flipsio - 17-11-2007 o 20:26. |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmmm nie mozna zapytac o wasza opnie? odrazu dziecko upa ?
|
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik forum
|
![]() Opinia: Narazie nie wiadomo "kto bedzie najwiecej bil" to sa narazie testy duzo sie prawdopodobnie jeszcze zmieni
|
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale jak myslisz ?
Czy sork i drut dzieki tym wsyzstkim spelom itd. bedzie dalej najlepszy czy palek i knight beda tez zajbeisoczy ![]() Neiwiem... kurde niewiem pisze cos bo ma pizzzde w glowei ;/ |
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Rzeszów ..:B3:..
Stan: Niegrający
|
![]() @Alkatria tak ludzie tacy jak Ty ktorzy pytaja sie kim lepiej teraz bedzie sie gralo latwiej expilo itd to dzieci up'a najlepsza prof jest ta ktora daje najwieksza przyjemnosc z gry..