Cytuj:

Oryginalnie napisane przez  Adow Adan

SMIECH NA SALI 

Jak was czytam to chce sie zabić ze śmiechu. 

Głupie , ze tak powiem Paladynki i Knighci Update Żalą się ze ich pi...... speary będą miały mniejszy zasięg. Bardzo dobrze , bo teraz nuupki biorą speary i idą na GS'y , Dragi . Paladyn wali z Kuszy/Łuku a nie z włuczni ... opamiętajcie się.  

Co do Knightów , mam to gdzieś że uhy spadną , teraz nie wystarczy wyższy lvl + Hotkey bo każdy będzie miał równe szanse(po 600+ hp dla każdego) , będzie sie liczyło Zgranie zespołu(Sork,Druid,Knight) a nie same solówki. Każdy kto zmieni profesje po tym update przez "Udupienie" Profesji Fizycznych  , jest dla mnie normalną , idiotyczną "Ciotą" Która nie potrafi grać w Tibię i zmienia Profke co Update. 

Ludzie opamiętajcie się , nauczcie sie grać w Tibię jedna Profesją a nie zmieniać po każdym update. 

Ja będę szanował każdego Paladyna/Knighta którego nie obchodzi update tylko ZABAWA W TIBI , a panom którzy nie umią grać i zmienią profesje na magiczną DZIĘKUJEMY I KRZYŻYK NA DROGE(Tibia to nie gra dla was). 

Myślę , że większość się ze mną zgodzi. 

| 

Jak dla mnie jedna z mądrzejszych wypowiedzi w tym temacie ^ . Nie rozumiem ludzi, którzy zmieniają profesję. Ja zacząłem w tibie grać druidem i zmieniłem profesję na sorca, od tego czasu gram tylko sorcem. 
W Tibii liczy się zabawa, a nie lvl i reszta cyferek w zakładce 'skills'.
Sry za błędy 
Btw.
W czerwcu też tak mówiłem..to tylko test sever, nie ma się czego obawiać, przecież durni to oni nie są..., ale jakoś było inaczej xD. Mam nadzieję, że to 'tylko' test serv i pozmieniają parę rzeczy bo druid jest teraz równy sorcu (wg. mnie) i zdziwiła mnie na grafika, np. to sd (czaszka) dziwnie to wygląda, albo 'ue' z energii u sorca..hail te chmurki xDD. Ciekawe, jak to będzie wyglądało na jakimś open battle na pvp, gdy jedna z drużyn uderzy to ue..(cały ekran w chmurkach) xD.
@down:
Ale mi/nam chodzi o to, że ludzie co update zmieniają profesję..na summer up 07 ludzie zmieniali profy z knighta?, sorca, druida na knighta?, palla. Teraz będzie masowe robienie druidów i może sorców. Ale trochę masz racji