![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 151 (zarejestrowanych: 41, gości: 110)
i tak coś spierdolą i tak. mogli by zrobić test IQ dla graczy i kto ma poniżej 50 by miał kasowane konto i IP ban ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zal mi was , jak słysze o tym że knight powinien dostać nowe Czary. Ludzie Knight wali z broni białej i na hooya mu czary? To cud że cipki dały Wam(Nam?) Exori gran i Exori.
Co do grania Knightem : Jeżeli wy chodzicie na Demce i nigdy nie możecie uzbierać na Rh to nie moja wina , ja zawsze jestem na + na Huntach. W 2 tyg uzbierałem na DH(350k~),a w następny tydzien miałem już 180k na "czarną godzinę" więc nie pierniczcie ze Knight nie jest ani nie był Kasiasty.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Buehuehue, ale sie usmialem czytajac niektore posty. xD
Ludzie przeciez to tylko test server. Najprawdopodobniej zmienia durzo zeczy. Po to sa te testy zeby zobaczyc co jest ok a co zle. Napewno nie powiedza po zakonczeniu TS co zmienili ale nie nazekajcie... Jak ktos mowil ts pewnie bedzie zamkniety w poniedzialek i otworza drugi (ten pewnie bedzie dotyczyl nowych terenow etc.). Takie pytanie mam: Z kad brac te kamyczki i jak je zamieniac? Podajcei szczegulowy opis. ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Terius
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Mała pomyłka
LVL: MLVL: 10 [x] 1 [x] 15 [x] 2 [x] 20 [x] 3 [x] 30 [x] 4 [x] 40 [x] 5 [x] 50 [x] 6 [x] 75 [x] 7 [x] 85 [x] 8 [x] 100 [x] ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir szofer - 18-11-2007 o 13:48. Powód: Nacisnołem CYTUJ zamiast EDIT... serdecznie przepraszam |
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam Propozycję:
Zamknijcie już te japy bo to nie temat od kłucenia się...Miały znajdować się tu wiadomości i sski...A jakoś niewidać.Co do osób co płaczą...Mogę wam tylko wpółczuć =) Ja przy moim kina zostane i mam gdzieś jak bedzie, wkońcu to tylko jebana gra.. a wy placzecie jaby wam matke zajebali krzesłem... @któreś tam up (pan od dsm za 30k) Czytałeś teasery? chyba nie... a powinieneś, bo było napisane że pojawi się kupiec który BYĆMOŻE BEDZIE KUPOWAC DSMYi inne pierdoły. Edit@błąd składniowy
LVL: MLVL: 10 [x] 1 [x] 15 [x] 2 [x] 20 [x] 3 [x] 30 [x] 4 [x] 40 [x] 5 [x] 50 [x] 6 [x] 75 [x] 7 [x] 85 [x] 8 [x] 100 [x] ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir szofer - 18-11-2007 o 13:52. |
![]() |
![]() |
#827 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
|
![]() Cytuj:
P.S. Jeszcze oblookam wszystkie te czary dokładnie... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Bychawa
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 18
|
![]() Kurwa Tutaj Wklejacie Ssy Z Test Servera, A Nie Pierdoli Sie O Głupotach -,-
#829 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Bychawa
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
1. NAUCZ SIE pisać 2.NIE WYZYWAJ 3.ZAMKNIJ Pyska -,-
![]() |
#830 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Lokacja: Świdnik
Imię: Narugorre
Profesja: Paladin
Świat: Danera
|
![]() Cytuj:
Dzisiaj pierwszy raz tu wszedłem, przeczytałem parę stron i wiem więcej niż ty... @up. A ty weź się naucz opcji "edytuj" używać -.-
![]() |
#831 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Warszawa
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
kasa dla knighta -> malpy slaby exp duza kasa male waste exp dla knighta -> frosty/poi dls w huj exp kasa od szczescia waste w huj, kasa + exp dla palla -> gsy 0 waste czasem pare mf loot pare k setów i silki (exiva "balance plx?) kasa dla maga -> hero, male waste sredni exp dosyc dobra kasa exp dla maga -> no tutaj to nie bede sie rozpisywac mag + bloker (pozdro knighci co blocza magom np. poi a potem sie furaja ze mag za szybko expi) mag waste i w huj exp szybki.. Cytuj:
![]()
Nie ma podpisu komuna zabrala : / Ostatnio edytowany przez Sallim - 18-11-2007 o 14:09. |
||
![]() |
![]() |
#833 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Mam pytanie do tutorow a szczegolnie do Soulmanna. Ten nowy rod zamaist tempesta z ilu kratek strzela? Tak jak tempest czy dalej.
|
![]() |
![]() |
#834 |
Użytkownik Forum
|
![]() @trias asimon
Wyzwałem cię gdzieś? Wyzwałem kogoś? przeczytaj mój post a potem się zamknij...bo widać się za bardzo podnieciłeś jak zobaczyłeś zsumowane dmg na sskach .... |
![]() |
![]() |
#835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Nie jestem na tyle głupi aby 120 msem stać tylko na triple hero... 3x+1+2 na warlo quescie...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#836 |
Guest
|
![]() K***a dopiero zrobiłem kupę a teraz mnie wk***ili z tym całym updatem no normalnie tragedia komandosy a śrótwa mówił że update będzie fajny. Jak macie jakiś problem to dam wam numer telefonu 123456789 i k***a piszcie póki możecie bo mi sie bateria rozładuje w telefonie.
Ostatnio edytowany przez Bubaj - 18-11-2007 o 14:28. |
![]() |
#837 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
|
![]() Cytuj:
To teraz zostaje wybór tylko pod względem z czego bede wolał na*******ać lód i ziemia czy ogien i energia... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Jaworzno
Imię: Rumek
Świat: Harmonia
Poziom: 112
Skille: 93/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja nie wiem czego tak lamentujecie/podniecacie się.
TO DOPIERO TEST SERV Jak na test serv zrobią rata co będzie walił po 100hp to też będziecie się przejmować....... Test serv jest po to żeby posprawdzać jakie hity będą odpowiednie i powykrywać błędy w grze. |
![]() |
![]() |
#839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Kazdy placze jak to teraz bedzie miec zle a ja sie ciesze
![]() To jest dopiero TEST SERVER i niema sie co przejmowac ![]() ![]() I mam jedno pytanie bo widzilem na ssach soulmana ze ma sdki po 3 w runie jak to ? Czyzby wiecej ich teraz bedzie mozna robic ? |
![]() |
![]() |
#840 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
W Tibii liczy się zabawa, a nie lvl i reszta cyferek w zakładce 'skills'. Sry za błędy ![]() Btw. W czerwcu też tak mówiłem..to tylko test sever, nie ma się czego obawiać, przecież durni to oni nie są..., ale jakoś było inaczej xD. Mam nadzieję, że to 'tylko' test serv i pozmieniają parę rzeczy bo druid jest teraz równy sorcu (wg. mnie) i zdziwiła mnie na grafika, np. to sd (czaszka) dziwnie to wygląda, albo 'ue' z energii u sorca..hail te chmurki xDD. Ciekawe, jak to będzie wyglądało na jakimś open battle na pvp, gdy jedna z drużyn uderzy to ue..(cały ekran w chmurkach) xD. @down: Ale mi/nam chodzi o to, że ludzie co update zmieniają profesję..na summer up 07 ludzie zmieniali profy z knighta?, sorca, druida na knighta?, palla. Teraz będzie masowe robienie druidów i może sorców. Ale trochę masz racji ![]() Ostatnio edytowany przez Napster - 18-11-2007 o 14:59. |
|
![]() |