|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#641 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
|
![]() z tego co widzilem na screnach knight ertaz ma troche przesrane bo ma strzaly w broniach ;/... np. po 100 uderzenaich broin sie chyba niszczy ;/
|
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
ale tylko 4-5 kratek od ciebie bedizesz mugl walnac visa lbo morta albo flama albo tego nowego ![]() |
|
![]() |
![]() |
#644 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Skille: 7
|
![]() Cytuj:
Jestem ciekawe czy nowy serwer wyjdzie tak przynajmiej miech po upie bo chce zaczac od nowa ale na jakims nowym serwerze a nie na takich serwerach ze juz wpizde h lvli :| w sumie dawno juz nie bylo new serwa
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz |
|
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hyberion
Świat: Honera
Poziom: 108
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() z tego co wiem to sie bron nie niszczy tylko jak masz "zaczarowana" to po bodajze 1000 udezeniach traci moc magiczna!!
ps. te exori (vis/mort itp. zabieraja tyle samo many tylo sa na odleglosc. |
![]() |
![]() |
#646 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() Cytuj:
druidzi Mateusz Dragon Wielki = 1 (2 druid ma242lvl) palkowie Sir arthos = 1 (2 ma 245lvl) knighci jest ich 11 sorcowie jest ich 8 czyli druidów i paluw jest tyle samo z minimum 250lvl więc oco ci hodzi że jest mało palów z 250 lvl suma druidów w top 500 to 36 palków to 80 i jeszcze jedno na ostatnim upie dostali "nagrodę" tylko palkowie i knighci a sorkowie i druidzi kopa w d na to update sorkowie i druidzi dostają czary i manasy palkowie strzały czary i fluidy knighci ulepszanie broni przez kamuczki i life fluidy więc wszyscy coś dostają |
|
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik forum
|
![]() bedzie zabieralo 20 many przynajmniej tyle narazie zabiera
|
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() moze nie jest polakiem?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie sadze zeby pallkowi az tak sie te strzaly przydaly, a fluidy ma kazdy
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() ale coś dostanie nie tak jak ostatnio tylko knighci i pale coś dostali
Ostatnio edytowany przez hoczek - 17-11-2007 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmmm ja mam tylko jedno pytanko kto walnie większy hit na tym samym lvlu i mlvlu ms czy ed?
A może to będzie tak, że ms w jeden typ potworów większy hit, a ed w inny typ potworow wiekszy hit...? P.S Ale wydaje mi się ze ed większy hit będzie miał, bo zmniejszyli damage UE tylko ziększyli jego obszar (po co? ![]() Ostatnio edytowany przez Traucer-Skowron - 17-11-2007 o 22:09. Powód: Zrobiłem pomyłkę... |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik forum
|
![]() Kazdy cos dostanie. Bo jak napisaly cipy to ma byc ostatnia balansacja, potem maja byc tylko poprawki kosmetyczne. Mam nadzieje ze im sie uda
|
![]() |
![]() |
#653 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po co mu cos co do niczego sie nie przyda ; d? mam nadzieje ze nieldugo sie wyjasnia sprawy co do vity pallka (przesada w ch*j), uhow dla kiny (600 hp?) i tych spirów na 3 sqm no mow co chcesz ale gsa juz ciezko bedzie bic na mid lvl
|
|
![]() |
![]() |
#654 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#655 |
Użytkownik forum
|
![]() A ten czar (up 1) od jakiego lvl i ile many bieże bo bardzo mnie to gryzie, bo przed up grałem palem ale miałem hack i teraz postanowiłem znów grac ale się zastanawiam kim...
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
|
![]() to poczytaj inne tematy, w tym ten gdzie wszystko DOKLADNIE bylo napisane
|
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Skille: 7
|
![]() Jak myslicie wyjdze nowy serwer po tym uptade?
tak przynajmiej miech po ale bylo by zajebiscie co wy o tym myslicie?
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik forum
|
![]() Moim zdaniem wyjda nowe servery. Cipy po letnim upie zachlanni na kase za pacc
|
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Myszków
Imię: Steel Maiden
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 35
Skille: xx/xx
|
![]() Mam pytanie odnosnie tych klejontow... Moga je robic tylko srokowie i druidzi z pacciem czy facc tez??
|
![]() |