![]() |
#801 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() 21:28 Craban [200]: and we will close this testserver on monday too
Tyle do powiedzenia.
|
![]() |
#802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() omg idzcie sie leczyc ale pierw skonczcie z ta gra -.- co wy sie tak podniecacie uptade? niech zrobia nawet potiony po 5k each bede sie cieszyc mniej noobow bedzie -.- kto umie grac i gra dla zabawy bedzie dalej gral
ps. bledow duzo bo reka zlamana ;] |
![]() |
![]() |
#804 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: z przemytu
Stan: Niegrający
Imię: Marian Moczymorda
Profesja: Elder Druid
Świat: Danera
Poziom: 62
Skille: du/pa
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
Sorcek expi na DL'ach zużył orgromne ilości mfów na visowanie i leczenie, ma DSMa (na Danerze można go sprzedać za 30k). Normalnie wyszedłby na jakiś +, ale teraz, kiedy musi 2x tyle się navisować żeby zabić DLa, musiałby sprzedać DSMa 2x drożej. Kina zapieprza 24/7 na frostach, ma takie profity, o jakich sorcom nigdy się nie śniło. Poza tym zarabia krocie na blokowaniu pallkom demów. Kina na 100+ zużywa na frostach tylko mfy i od czasu do czasu jakiegoś uha, na 20 bp mf wyciąga przynajmniej 2 DSMy i jakieś rh i towerki. Natomiast sorc na te przykładowe 20 bp mf wyciąga przy sporym farcie 1 DSMa i musi po ~40 min za*******ać z powrotem do sklepu. Sorc wychodzi na - i ratuje się tylko tym, że ma jakiegoś botchara na rotach albo robi nieopłacalne runki i sprzedaje je frajerom, którzy jeszcze grają sorcem.
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Najprawdopodobniej odpalą test, ale publicznego ma nie być.
![]() |
#806 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Rozmawiałem wczoraj chwile z Crabanem, powiedział ze cały weekend poprawiali bugi i nie mieli czasu nic przeczytać z tematu "Feedback" na Tutor Boardzie, ale widział że już wystarczająco tego jest, więc w poniedziałek się tym zajmie i zamknie test serwer.
Zresztą macie tutaj całą moją rozmowe z nim. Ukryty tekst:
![]() |
#807 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Kojtos dowiedz sie jakie beda zmieny wzgledem knightow...
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hyberion
Świat: Honera
Poziom: 108
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() tyle ze ceny niektorych itemow po upie zostana na niektorych swiatach drozesz a na innych bez zmian bo cip soft ma zamiar zrobic wyzsze stale ceny w sklepach
|
![]() |
![]() |
#809 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Profesja: Knight
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#810 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
LMAO no tym to mnie rozwaliles.... od kiedy to knight na 20 bp mf wyciaga 2 dsmy i "jakies rh" ? Chyba nigdy tam nie byles. Ja na jakies 30 lvli wylootowalem 7-8 dsmow i 5-6 rh wiec nie gadaj mi ze knight w ciagu 3 godzin jest 80k+ w itemach i kasie jak absolutnie GOWNO o tym wiesz... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#812 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @Adiago
Nie żeby wszystkie były takie same, tylko żeby wszystkim równie opłacalnie się grało. Powinni trochę skillowanie ułatwić, i zrobić tak, jak jest w każdej porządnej grze: Wojownik-PJC (Prosty Jak Ch*j)-Wszystko opiera się na kup mieczyk-poluj-kup lepszy mieczyk-poluj. Atak średni, obrona średnia, "łatwy w użyciu". Mag-ZACT (Zaje***ty, ale cholernie trudny)-Żeby cokolwiek osiągnąć trzeba się naharować jak przy kopaniu rowów, ale jak potem z fajerbala walniesz, to pół wroga leży. Atak w ch*j, obrona byle-jaka. Pallek jest dobry.
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja napewno nie bede zmieniac profesji. Nie po to tyle czasu zmarnowalem na skillowanie, zeby to rzucic w huj
#815 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie gra, bo nie ma czasu... Cytuj:
![]() Jak coś, pół roku... Sorc półtora.... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jutro zaczną robić palków, to my ich w huja zrobimy i za pół roku ich udupimy... Błedne koło ;> Cytuj:
Cytuj:
Zapmniałeś, żę ten twój wspaniały sorc mógł przesiedzieć na hero te 5 miechów i wynieść tyle c setów że mała bania...mająć 50-60k/h...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
||||||||||
![]() |
![]() |
#816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Profesja: Knight
Świat: Iridia
|
![]() @Michoss
No chodzilo mi o to zeby mialy taki sam zarobek i mniej wiecej taki sam exp ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co do tych ciulstw, to jest to troche pojebane. 150+ms mogl sobie expic na wrl + po summer update, ale jak zwykle nasz kochany cipsoft nie mysli o 150+ lvl tylko o 50. Jak przed updatem gralo sie 50 msem to i tak byl waste wiec... Co do tych potow zalozmy napryklad taki Defender Of Hell uha sie prawdopodbnie za 1000+,a teraz bedzie musial uzywac jakis potow ktore daja mu 600 hp ;/
Dla Mnie to jeden wielki shit Ale i tak nie zmienie profesji bo knighta polubilem
100% ANTY TORCIPA Ostatnio edytowany przez Golab911 - 18-11-2007 o 13:24. |
![]() |
![]() |
#818 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() WPADŁEM NA GENIALNY POMYSŁ!
Patrze ta na wypowiedzi w temacie, i myślę, że cipsoft mógłby zorganizować wspaniałą akcję: Cytuj:
Nie myślicie, że patrząc na tych wszystkich idiotów, co im update nie pasi, to Cipsoft zbiłby na tym więcej niż na paccach ;]?
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 18-11-2007 o 13:32. |
|
![]() |
![]() |
#819 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo
Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
|
![]() Cytuj:
Może to mało istotne ale na 3x hero przy 950 osobach online jest 25k/h ;pp
![]() 19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. |
|
![]() |
![]() |
#820 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Bychawa
Świat: Refugia
Poziom mag.: 18
|
![]() Jeśli naprawdę umiecie grać w tibie to pozostańcie na swoich postaciach
![]() Trzeba odkryć to coś w czym jesteście najlepsi i być w tym dalej a nie jak już mówiłem ,że on ma ten czar itp a ja nie mam idę na niego bo ma coś tam ZOSTAŃCIE NA SWOICH POSTACIACH I NIE MARUDZIĆ ![]()