Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2007, 14:01   #518
Heihaki
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 11 2007

Domyślny

Z racji, że rzadko kiedy wchodzę na forum tibia.pl nie jestem na topie z pewnymi informacjami czy nowinkami, jednakże ostatnio trochę przyexpiłem i chciałem się dowiedzieć czegoś więcej o Staminie, bo mi dziwnie szybko ucieka. Z ciekawości wszedłem na podforum "Wydarzenia ze światów" i kiedy ujrzałem ten temat, aż mi się wesoło zrobiło

W tą badziewną grę (ale jakże wciągającą ) gram od 2001 roku (ofkors z przerwami) i wszystkie postacie miałem tylko na Saphirze. Mam mały sentyment do tego serwera i nie mam go zamiaru kiedykolwiek opuszczać ;]

|Ok, żeby nie było offtopu| Można powiedzieć, że cholernie się ciesze, że ktoś się w końcu zainteresował tym serwerem i z tego co widzę, szykuje się małe dojście polskich "posiłków"

Nie mam narazie czasu na przeczytanie tych ponad 50-ciu stron, co zapewne za niedługo zrobię, ale chciałem powiedzieć, że mogę ofiarować swoją pomoc na rooku nowo przybyłym (oczywiście tym który chcą ratować ten świat ). Mam tutaj rookera na dość znacznym poziomie, więc mogę EQ na dzień dobry załatwić... Na mainie mogę porozsyłać Scale Armory, jak ktoś chce (lol). Mam parę bagów tego badziewia

Pozdro dla wszystkich chcących ratować ten przecudowny serwer

PS. Gorfin'Feyn sux >.<
Heihaki jest offline   Odpowiedz z Cytatem