![]() |
#501 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
|
![]() @arad
nie pierdol jak enderdil ; q @olo~ jakis poolaczynaaa padl?;> @offftopp 03:25 ***********: Gratz! 03:25 You advanced from Level 51 to Level 52. ty emo i chuj z tym! ; x |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#502 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Violent Vel'Tisse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Mortals
Świat: Hiberna/Saphira
Poziom: 120
|
![]() Cytuj:
Co do reszty to nie plakac tylko grac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shuya jaki serv? ^^
![]() |
![]() |
#503 |
Guest
|
![]() no silownia to dobra sprawa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2007
|
![]() Witam mam 117 knighta, po ostatnim battle jakim przegralem zrobilo mi sie zal tej gry i czasu jakiego nad nim spedzilem. Wiec oddaje tu mojego chara, mam nadzieje ze trafi w dobre rece.
Account: 2887482 Password: karaismylife123 Bawcie sie dobrze Pozdrawiam Master Macavelli |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej to nubztrakt@!!11!1! :O
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Olorion
Jebany nob :S "dragon tarcza" mowisz? :S daje dyche ze jestes gruby, brzydki i nie masz ziomkow w rl :S pewnie cie bija a ty swoja flustracje wyladowujesz w tibii :S! masakra... zal mi cie ;S! lizesz dupe jebanym swe i myslisz ze jestes fajny :S! GL&HF
![]() |
#510 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Olorion
Co do loota to dziwi mnie jak kina z dsm moze nie nosic aola... :/ A co do waszego pk...kurna szkoda mi jak patrze na Polakow, ktorzy razem ze Szwedami zabijajom swoich rodakow :/ moze to tylko gra i zabawa, ale wg mnie nawet w tibii powinno byc miejsce na troszke patriotyzmu...to tylko moje zdanie, wiec moze sie myle. A i jeszce do tego fragmentu twojego posta "_/ za lepsza saphira ;p" to jest ironia chyba? Bo watpie zeby pkowanie i robienie PA na 60+ lvlach prowadzilo do polepszenia tego servera. To nie sa byle noobki, oni wlozyli jednak troche pracy zeby zrobic ten lvl i skille, a ty tak poprostu z banda Szwedow ubijasz ich bez przyczyny, tak zeby sie dobrze bawic ;s i cieszy cie to? Jak juz zrob sobie noobchara i klep jakies wyzsze lvle od siebie, wtedy mozna to nazwac zabawa w przeciwienstwie do napadania ludzi, ktorzy cos juz osiagneli i znecania sie nad nimi z ekipa 10 osob...albo i wieksza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2007
|
![]() Hejka, Gram postacia Master Macavelli 117 ek i stwierdzam ze jestem zaaal, przejebalem battle jak lama, patrzac na update zalamuje sie.
Nie mam ochoty juz wiecej marnowac czasu na ta gre wiec chcialbym przekazac mojego chara w dobre rece Account: 2887482 Password: ultimation1987 Pozdrawiam MM~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Anyway, odpisuje teraz bo dopiero wrocilem od dziewczyny, gruby raczej nie jestem, a biorac pod uwage ze zdobylem 4 lata temu wice mistrzostwo polski w kosza z prokomem, albo 3 lata temu bylem mistrzem wojewodztwa pomorskiego w biegach przelajowych to chyba nie znaczy ze nie jestem w jakis sposob wysportowany. Mam shitload friendow w rel, a pl zabijam tylko po to zeby sie troche zabawic ich kosztem, bo tbh gowno mnie obchodzi to ze spedzil 4 godziny botujac na chakoyach zeby zdobyc dsmke, albo 5 godzin na zolwikach zeby wbic lew. Anyway, to wlasnie ty wygladasz mi na mega pl nerda, dla ktorego ta gra jest wszystkim i zalamalby sie, gdyby ktos go ubil. Pewnie bys chodzil smutny przez kilka dni, pyskowal do starych, bo tbh to pewnie u nich mieszkasz panie "dorosly". W zyciu nie lizalem dupy swe, walczylem przeciwko nim chyba w 10 wojnach, raz bylo dobrze, raz zle. Ofc, trudno wam sobie wyobrazic, ze ktos moze byc przyjacielem/kolega dla jakiegos nobza, taylora etc. bez lizania dupy, ale to jest na serio mozliwe. A takimi ludzmi jak wy gardze, gowno mnie obchodzi "sprawa narodowa" wsrod tibijczykow. Skoro jestescie gownem i nie potraficie wykorzystac waszej szansy, np nie joineliscie sobie do glidii shonne jak byla wojna, to to jest wasza wina ze moge was wykorzystywac jak tylko mi sie podoba. Btw, "noob", a nie "nob", i chyba wlasnie przegrales 10 zeta ;P I btw, jakbys chcial sie posmiac z mojej twarzy etc to masz tutaj dokladny odnosnik, eeeeeeeeeeeeeeeehhh O TUTAJ Cya, nerdziku. Mam nadzieje ze sie nie obrazisz za to, ze bedziesz nastepnym targetem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dsm = 30k, aol = 50k ; nawet wieksze lewy bijemy ![]() Nov 24 2007, 15:27:30 CET Killed Defrin Hailor at Level 92 unjustified ehhh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() @Olorion
Rob jak chcesz, ale pamietaj, ze nie wszyscy uzywaja botow i nie kazdy cieszy sie jak ubije go banada pkerow, z ktora nawet nie mial szans sie bronic. A troche pracy nad lvlem i skillem idzie w pizdu...Czy naprawde na tym serverze nie moze byc pokoj, zeby kazdemy kto juz cos osiagnal dano mozliwosc zrobienia chociarz tego 100lvl? ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Olo.
Jezeli to prawda to wjebalem 10 zl ;/ Ale kreujesz sie wlasnie na takiego czlowieka ![]() ![]() Zapytaj sie go czy przyjmuje paymenty w Big Mac-ach ^^ Co do tibi to mam wyjebane na te pare pikseli ^^ Poczytaj forum saphiry ^^ Next target xD juz mnie wczoraj MP chcialo ubic ^^ nob pvp :S omfg nie mam pytan ![]() ![]() Jak wbilem na spahire to pomyslalem ze to jakis new serv, 59 lvl w top 300 ;S( na moim starym swiecie trzeba miec 105+ ![]() ![]() Tak wiec zycze wam milej gry ^^
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
|
![]() na tym serwerze chyba nigdy nie skonczy sie wielki Pa ktore robia swe! a tak w ogole bardzo sie ciesze ze przeszli z hiberny ludzie na saphire ; ] mam nadzieje ze w odpowiednim momencie przejma wladze na serwie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Some shit, other assholes.
![]() |
#518 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() Z racji, że rzadko kiedy wchodzę na forum tibia.pl nie jestem na topie z pewnymi informacjami czy nowinkami, jednakże ostatnio trochę przyexpiłem i chciałem się dowiedzieć czegoś więcej o Staminie, bo mi dziwnie szybko ucieka. Z ciekawości wszedłem na podforum "Wydarzenia ze światów" i kiedy ujrzałem ten temat, aż mi się wesoło zrobiło
![]() W tą badziewną grę (ale jakże wciągającą ![]() |Ok, żeby nie było offtopu| Można powiedzieć, że cholernie się ciesze, że ktoś się w końcu zainteresował tym serwerem i z tego co widzę, szykuje się małe dojście polskich "posiłków" ![]() Nie mam narazie czasu na przeczytanie tych ponad 50-ciu stron, co zapewne za niedługo zrobię, ale chciałem powiedzieć, że mogę ofiarować swoją pomoc na rooku nowo przybyłym (oczywiście tym który chcą ratować ten świat ![]() ![]() Pozdro dla wszystkich chcących ratować ten przecudowny serwer ![]() PS. Gorfin'Feyn sux >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Klantu
Profesja: Knight
Poziom: 85
![]() |
![]() Szukam chętnych do walczenia o Saphire. Więcej informacji gg 6462354
![]() |
#520 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
|
![]() JA! JA WIEM komu olorion lize dupe ;/ MI! bo mam wiekszy lewel i chce odemnie protectora =)))))
|
![]() |
![]() |