Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2007, 11:23   #152
PLague
Użytkownik Forum

PLague's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary

Domyślny

Fajnie się zapowiada, chociaż ja tylko na żywo zobaczę kota i trolla

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Begiedza007 Pokaż post
Yo piszcie coś!!!!!
Taaa.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RAULITO Pokaż post
Ehh... cipy zjeba*i updejt na maxa juz wole grac w Diablo I 3/4 to samo albo Mu online
tibia 7.6 rox
Jak ktoś powiedział: A idź ty se na otsa hardkorowcu, tam sobie skakaj z radości, że masz Tibię 7.6, a nie tą "gównianą" co niepotrzebnie "apdejtują".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Retukss Pokaż post
[...] już mogli dodać jakieś gryfy albo chimery to kurwa nie, oni musza dodać 1202 ras cyklopów bo im się pomysły kończą, niech jeszcze z tych jebanych cyców będa leciec bohy i c armory.
Gdyby cipsoft myślał i dodał jeszcze z 10 starych serverów to by mieli jeszcze większe rekordy graczy i ilości kasy z paccków..
1) Łooojeeeej, cip nie dał chimer i gryfów! A TY je chciałeś! No nieee, jak mogli?!
2) Ty myślisz, że CiP całą kasę z PACC ma dla siebie? Myślisz jak paruletnie dziecko. Oni do ręki dostają z 10% pieniędzy ze sprzedanych premium. Oni tak zarabiają na życie, więc, kurdę, krzyki "wszystko dla pacc, pjej, burszóje jedne kombinujom tylko jak spszedac najwiecej paccc!" tylko was kompromitują.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maver Pokaż post
za rok dopierdolą dżdżownice
Dżdżownice to już są

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krivex Pokaż post
na moje zepsuli wogule grafike smoków porównajcie undeathc dragon i frost dragona z dragonem i dragon lordem i jeszcze te male smoki rzygac mi sie chce
Matka Cię w dzieciństwie słownikiem po głowie biła?