![]() |
#141 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arteif Zaor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Paradise
Świat: Silvera
Poziom: 52
Skille: 67/61
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ty to gma powinienes miec ;p
|
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
|
![]() z upa na upa coraz gorsze gówna wymyślają, żal kurwa niech wymyślą jeszcze cyklopa drwala, cyklopa kamieniarza i cyklopa smieciarza.. kurwa jakieś białe srane koty będa mi biegać pod nogami żal. Gdzie ten dawny klimat.. już mogli dodać jakieś gryfy albo chimery to kurwa nie, oni musza dodać 1202 ras cyklopów bo im się pomysły kończą, niech jeszcze z tych jebanych cyców będa leciec bohy i c armory.
Gdyby cipsoft myślał i dodał jeszcze z 10 starych serverów to by mieli jeszcze większe rekordy graczy i ilości kasy z paccków..
#143 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2007
|
![]() to jest COOOOOL!
![]() Lecz są też mniej przyjazne istoty zamieszkujące lasy. Kłusownicy (Poachers) są przestępcami i bandą wyrzutków, która zarabia na życie dzięki temu co znajdą w lesie. Wiedząc, że podróżnicy często noszą ze sobą wyśmienite wyposażenie, nie powstrzymują się nawet od kradzieży i morderstwa. Młodzi odkrywcy powinni być ostrożni, kiedy wchodzą do lasu słynącego z kłusowników. faaajnie... kolejni złodzieje. ide se do banku z kasa zeby wplacic z loota gadam z npc wchodze do banku kasy nie mam. no faaaajnie... a do tych klusownikow nie dali obrazku zeby byla niespodzianka na noobki ;p @Dwalin stanął ci? Ostatnio edytowany przez qpaqa12 - 29-11-2007 o 22:25. |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Merbul
jeszcze trochę i tak będzie ![]() ten update to jak piosenka Piersi - Rodzina słowem silna ;] |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Aż żal... Wiewiórki większe od kotów... Hmm ? Smoki z modeliny ala pokemony... Hmm? Nowe czary jak z jakiegoś anime... Nowe żywioły... Hmm Heroes of Might & Magic ? Za dużo tych śmieci napchane... Jakieś balansowania profesji sobie wymyślili... Na cholere to komu...
Tibia 6.0 i następne uptade powinno jedynie zawierać nowe tereny ew. jakieś nowe KLIMATYCZNE potwory... Pisać by można dużo... Wszystko ładnie ujął Retukss... A ja powiem jeszcze raz. Gówno ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
|
![]() A za dwa chrząszcze .Tibia schodzi coraz bardziej na psy i tak samo Cip Soft dodając te wszystkie potworki.Te smoczki wyglądają słodko ale dragon ham pewnie stanie się dostępny dla low leveli a te TROLLE dobrze że zrobili championa ale ten Island troll z rybą-mieczem jest ch.jowy a wiewiurki i koty niepotrzebne.
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Orty też w porządku... czytaj ze zrozumieniem,odpowiedz na twe nurtujące pytanie jest w treści.
|
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
![]() na moje zepsuli wogule grafike smoków porównajcie undeathc dragon i frost dragona z dragonem i dragon lordem i jeszcze te male smoki rzygac mi sie chce
#151 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 54/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
![]() |
#152 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Fajnie się zapowiada, chociaż ja tylko na żywo zobaczę kota i trolla
![]() Taaa. Cytuj:
Cytuj:
2) Ty myślisz, że CiP całą kasę z PACC ma dla siebie? Myślisz jak paruletnie dziecko. Oni do ręki dostają z 10% pieniędzy ze sprzedanych premium. Oni tak zarabiają na życie, więc, kurdę, krzyki "wszystko dla pacc, pjej, burszóje jedne kombinujom tylko jak spszedac najwiecej paccc!" tylko was kompromitują. Dżdżownice to już są ![]() Matka Cię w dzieciństwie słownikiem po głowie biła?
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
|
![]() Jestescie retardami xD
Z tych kotow nic nie ebdzie wypadac ;p a te trolle to zal ;D chyba przezuce sie na diablo ^^" |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tyle. najciekawsze i najlepsze potwory z tych nowych to tylko te nowe dragi i raczej nic więcej. Ehh, grafika potworów coraz dziwniejsza jest. Niedługo wszystkie potwory może się jeszcze zmienią.
|
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() tekst zaczerpnięty z tibia.org.pl:
Cytuj:
![]()
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2007
|
![]() No tak! Zawsze to samo. Idzcie grac w diablo bo tibia suuuuuuuks i blee,tylko 7,6 byla spoko.Zalosne,takich jak wy odejdzie 500 a na wasze miejsce przyjdzie 5000 nowych graczy.Tibia 7.6 nie byla dostkonala,a polowa z was grala w takowa ,chyba ze na otsach
Ostatnio edytowany przez Areisen - 30-11-2007 o 17:38. |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zetor Zawinake
Profesja: Paladin
Gildia: Armia Krajowa
Świat: Nerana
Poziom: 22
Skille: 5x/3x
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() a wie ktos cos o ty trollach championach? gdzie one beda mieszkac? ktos sie chociaz domysla?
p.s. jak chcecie, to idzcie grac sobie w diablo, ja za wami plakac nie bede. i tak przyjdzie z 10k nowych graczy Ostatnio edytowany przez Nguyen - 30-11-2007 o 17:51. |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 54/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytat z tibia.org.pl :
Nowe potworki W nawisach punkty doświadczenia - dark magician (185) - dark apprentice (100) - poacher (70) - dragon hatchling (185) - dragon lord hatchling (645) - cat (0) - cyclops smith (255) - mechanical fighter (255) - cyclops drone (200) - troll champion (30) za hatchlinga 645 expa ![]()
Marze o tym żebym mógł na widok nooba odetchnąć z ulgą i pomyśleć że jestem bezpieczny. Ostatnio edytowany przez nairdan1994 - 30-11-2007 o 17:54. |
![]() |