No i co, ze facc nie maja czarow ofensywnych? Moze komus cos sie pomylilo, ale druid z zalozenia mial byc profesja leczaca, a nie walczaca. To sorce mieli miec potezne ataki, a teraz sorc wali jak knight. 130 MS z 75 mlvl wali czasem po 175 z SD w ludzi. Troche to zalosne. HA! Mam np. 130 poteznego MSa z 75 mlvl, podpadl mi 8 lvl, wale z SD, a on nie pada tylko do depo sie chowa. Potem podbiega paru knightow np. 20 lvl i mi wala trapa po czym padam, bo nie moge ich zdjac nawet walac UE. To ma byc balans? 20 lvl z duza iloscia UH zabija 130MS? Teraz druidzi ktorzy mieli byc obronni i leczacy beda mieli czary ofensywne. Mogliby im dac np. sio za 20 many i wrocic do leczenia przez sciany co dawalo wiele zastosowan kiedy leczyles knightow.
Ja przed upem i po upie gralem druidem. Teraz po upie napewno wroce na troche do tibii obejrzec co nowego dostalem i po ile bede walil juz na facc z 42 lvl i 50 mlvl. Chwilowo wnerwiam knightow na d-lair venore kradnac im exp z SD

Sorce dalej maja przewalone chyba, ze ich wave zamiast 60 many bedzie tez bralo 25. Wtedy by bylo po rowno.