|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rzekomo test server jest TYLKO dla Tutorów, więc ciekawe jak Twój facc char tam się znalazł... jak dla mnie fake - chyba że się mylę
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
Stanowisko tutora zostaje po skończeniu się PACC'a... Co do filmiku to podoba mi się ten nowy czar no i to, że można jednocześnie leczyć się jak i używać czarów ofensywnych ;p Cóż po upie jak co up większość ludzi przerzuci się oczywiście na druida z wiadomych przyczyn. Ale nie martwcie się knightci, palki... Na next upie znów pewnie sorc będzie najlepszy, na next może pal itd. Nie wiem szczerze do czego prowadzi 'balansowanie profesji' ponieważ co update i tak jedna profesja (góra dwie) jest lepsza od pozostałych. Zobaczymy z czasem co to będzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() a mi sie ten Update podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Świat: Berylia
|
![]() zal Hidden Char ?
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Piotrków Tryb.
Imię: Master Wojtaszek
Profesja: Druid
Gildia: Dragons Hell
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Poziom mag.: 54
|
![]() Mówicie że exori frigo hur dla FACC to źle.. a co ma sorc? Od początku ma e-flam hur i e-mort hur dla FACC więc może druid teżby coś dostał....
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() ale nie ma exura sio...
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() up
drut nie ma na facc exura sio ![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() No i co, ze facc nie maja czarow ofensywnych? Moze komus cos sie pomylilo, ale druid z zalozenia mial byc profesja leczaca, a nie walczaca. To sorce mieli miec potezne ataki, a teraz sorc wali jak knight. 130 MS z 75 mlvl wali czasem po 175 z SD w ludzi. Troche to zalosne. HA! Mam np. 130 poteznego MSa z 75 mlvl, podpadl mi 8 lvl, wale z SD, a on nie pada tylko do depo sie chowa. Potem podbiega paru knightow np. 20 lvl i mi wala trapa po czym padam, bo nie moge ich zdjac nawet walac UE. To ma byc balans? 20 lvl z duza iloscia UH zabija 130MS? Teraz druidzi ktorzy mieli byc obronni i leczacy beda mieli czary ofensywne. Mogliby im dac np. sio za 20 many i wrocic do leczenia przez sciany co dawalo wiele zastosowan kiedy leczyles knightow.
Ja przed upem i po upie gralem druidem. Teraz po upie napewno wroce na troche do tibii obejrzec co nowego dostalem i po ile bede walil juz na facc z 42 lvl i 50 mlvl. Chwilowo wnerwiam knightow na d-lair venore kradnac im exp z SD ![]() Sorce dalej maja przewalone chyba, ze ich wave zamiast 60 many bedzie tez bralo 25. Wtedy by bylo po rowno.
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HAhaha ale z ciebie noob ![]() ![]() ![]() ![]() Nie no koleś... kupisz se druta najwyzej ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() 90 % tych hitow w tego dla nie trafiles grats.
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2007
|
![]() po tym co zobaczylem mam mieszane uczucia co do update ;f
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL, To żeś teraz zabłysnął...
Account Information Real name: Vodka drinker Location: Vodkaland Created: May 02 2006, 15:14:25 CES Where is tutor plax? Pwn3d?
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|