04-12-2007, 15:58
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pepsi_92
No to ja wam wspomnę ,że pall na anni powinien dać radę ;P ,a na pewno 1 kina i 3 rp ,którzy będą walić z assa starsów ,bo po up pall dostaje nowy czar Divine healing ,który ma incoś tam exura san zabiera 210 many i leczy podobnie do vity teraz. Więc jak ktoś napisał na forum pall w extremalnych sytuacjach wyleczy się więcej niż knajt ,bo ma exura san leczące około 600 hp (nie wiem na którym lvlu) albo więcej + potion za 300 więc wychodzi 900 conajmniej. Ofc pal nie ma nie wiadomo ile many ,100 rp ma około 1,4k many i 1,1k hp więc na start ma many na prawie 7 albo 7 tych "exura san" czyli leczy się tym 600+ co daje conajmniej 900 hp na turę. A skoro demce nie walą kombo to przy waleniu przez trzech palków demców z assassin starów i przez 1 ek z sova albo avengera to jest prawie pewne ,że dadzą radę. A druga opcja pal może naraz pić strong mana potiony dające około 200 many i walić się z exury san co daje to samo co knajtowi
tyle ,że przy sytuacjach extremalnych zamiast mf sobie może wypić strong health potiona. Więc w czym problem? Bo ja nie widzę.
|
Zapomniales ze demce ssa mane jak pijawki ;]
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
|
Co ta tibia robi z dziecmi...
|
|
|