|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1521 |
Blondynka
|
![]() Wiem o jedym pallu, ktory probowal. Nie wyleczyl sie.
|
![]() |
#1522 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() WLasnie moim zdaniem te strong health potiony beda najbardziej ekeonomiczne podam przyklad:
Bierzemy 5bp health potion za 5k uleczymy tym sposobem (100x100)ok 10k zycia teraz bierzemy bp grat potions za 5k i uleczymy(20x600) ok 12k zycia przy tym zaoszdzedzajac cap! Teraz Strong health potion za 5k kupiky 45 strong health poton (45x 300)leczymy sie za ok 13.5 k zycia TAK WIEC STWIERDZAM ZE NAJBARDZIEJ OPLACALNYMI MIKSTURKAMI BEDA STRONG HEALTH POTIONS A NAJMNIEJ HEALTH POTION
![]() |
![]() |
#1523 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() /up\
I tak wszyscy będą jechać na exurkach dalej :S Więc w czym problem? GHP będą jedynie na "drobne wypadki" Problem jest taki jak palkowie będą anni robić? |
![]() |
![]() |
#1524 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() UH + Strong Health Potion.
Już kilku na TS było, którzy zrobili. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Nie przesadzajmy, w sumie to będzie 300 potionem + 300 uhem na turę czyli w sumie 600 hp . Jako że tura leczenia trwa 1 sekundę a tura ataku 2 sekundy teoretycznie jest możliwość użycia 2 potionów i 2 uhów, ale w praktyce nie każdy ma wprawę w jednoczesnym naciskaniu przycisków + inne różne opóźnienia, więc lepiej przyjąc wartość 600-900 jako ilośc leczenia paldyna na anni.
![]() |
#1526 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie sadze bo exurki beda oslabione znacznie...
![]() |
![]() |
#1527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Dziwnym trafem sprawdziłem właśnie jaka jest średnia leczenia exury na normalnym serverze - ~30, a na TS ~34. Leczyłem się knightem na tym samym poziomie 77 lvl 6 ml, no to powiedz mi gdzie tu jest to znaczne osłabienie?
Poza tym jakbyś się wysilił to byś wpadł na to, że do czegoś jednak się chyba przyda ten nowy czar leczniczy dla knighta, eh? |
![]() |
![]() |
#1528 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze czysty przypdaek poza tym ten nowy czar tylko lda pacc i zabiera 55 many
![]() |
![]() |
#1529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Imię: Soraniz
Świat: Elysia
Poziom: 93
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
|
![]() No to ja wam wspomnę ,że pall na anni powinien dać radę ;P ,a na pewno 1 kina i 3 rp ,którzy będą walić z assa starsów ,bo po up pall dostaje nowy czar Divine healing ,który ma incoś tam exura san zabiera 210 many i leczy podobnie do vity teraz. Więc jak ktoś napisał na forum pall w extremalnych sytuacjach wyleczy się więcej niż knajt ,bo ma exura san leczące około 600 hp (nie wiem na którym lvlu) albo więcej + potion za 300 więc wychodzi 900 conajmniej. Ofc pal nie ma nie wiadomo ile many ,100 rp ma około 1,4k many i 1,1k hp więc na start ma many na prawie 7 albo 7 tych "exura san" czyli leczy się tym 600+ co daje conajmniej 900 hp na turę. A skoro demce nie walą kombo to przy waleniu przez trzech palków demców z assassin starów i przez 1 ek z sova albo avengera to jest prawie pewne ,że dadzą radę. A druga opcja pal może naraz pić strong mana potiony dające około 200 many i walić się z exury san co daje to samo co knajtowi
tyle ,że przy sytuacjach extremalnych zamiast mf sobie może wypić strong health potiona. Więc w czym problem? Bo ja nie widzę. |
![]() |
![]() |
#1530 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zapomniales ze demce ssa mane jak pijawki ;]
![]() |
![]() |
#1531 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak sry
![]() |
![]() |
![]() |
#1532 | |
Zbanowany
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 85
Poziom mag.: 64
|
![]() @up
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 77
Poziom mag.: 59
|
![]() oj chyba maja znaFco ;]
#1534 | |
Blondynka
|
![]() Prawde mowisz:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#1535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Świat: Galana
|
![]() up@ skoro nawet takich rzeczy nie wiesz to pewnie nawet z rooka niewszedłeś one żrą mane jak porąbane
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#1536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wiadomo coś o dalszych miskach Traveller Questa ?
Co we wtorek trzeba dostarczyć?
Podpis Ostatnio edytowany przez ~>Salmon<~ - 04-12-2007 o 20:45. |
![]() |
![]() |
#1537 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osrałeś się wiedzą
![]() Cytat z erigu :"Abilities: Melee(0-520), Great Fireballs(100-250), Great Energy Beams(300-467), Mana Drain, Self-Healing, Summons up to 4 Fire Elementals." 70 rp prawie padłem na demcu bo mi demon combo dojebał wyssał manę na vite ja sie uhnąłem a kina od razu exeta o.0 55 hp rox ;P [EDIT] Sry ,nie zauważyłem posta Slythii. Ale wg. mnie 520 z demca to prawie jak nie możliwe o.0. Ale zdarza się. Byłem świadkiem jak 80 ek dostał combo z full do black więc nie będę dyskutował. Ostatnio edytowany przez pepsi_92 - 04-12-2007 o 20:55. Powód: nie zauważyłem posta slythii :S |
![]() |
![]() |
#1538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Świat: Galana
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @down@dzienkować znaleść
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 05-12-2007 o 11:49. |
![]() |
![]() |
#1539 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slythia już podawała link ale masz go po raz kolejny
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=155693 tu masz na bodajże 2-3 stronie szukaj w tym temacie a znajdziesz |
![]() |
![]() |
#1540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() E tam az tak mozno many nie wysysaja .
Znam ek ktory walil na anni demka z exori gran i calkiem niezle mu szlo (nie na tescie tylko obecnej tibii) co prawda po 4 granach dostal exhausta po wypiciu manaskow i sie nie wyuhal ale dosc dlugo cianal i sie dalo ![]()
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz |
![]() |