Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jed
@Ciri
To był jeden z Twoich żałosnych postów. Ostry imprezowicz się z Ciebie zrobił.
Przyjaźń? Wszystko to była decyzja Johnego. Poza tym nie wiem czy można nazwac przyjacielem kogoś, kto go ojebał na 100k. A jak tam 100k mosiura? Zapewne tą kasę też oddałeś. 
|
1. Bylem akurat po spotkaniu z siwym, kamykiem, jackiem itd, baaardzo trudnym spotkaniu. xD Rano jak sie obudzilem nawet nie pamietalem zebym cos takiego w nocy napisal

.
2. O'rly? Kiedy ja go wyjebalem? Sam mi pozyczyl na Avengera i praktycznie to on ciagle z nim biegal. Przez jakis tydzien, dwa a moze nawet trzy

. Mialem mu ta kase oddac, ale doszedlem do wojny i nie mialem mozliwosci zarabiania, bo trzeba bylo jeszcze wydawac siano na blessy, uhy itd itp. Dopiero po tym jak sie dowiedzialem ze to on byl szpiegiem powiedzialem mu, ze nie oddam mu kasy. 300k za blessy i aol w zamian za 100k.
3. Spytalem sie Kamila czy moge oddac mu jak wroci do Tibii. Nie protestowal :*.
@Sigg
A ja wygralismy 1 ob? Jak ktos wchodzil nam na ekran m walle mu na plecy i otaczalismy go. Po tym jak mieliscie bota magowie nie wchodzili wam na ekran, bo z utamo vita skladaliby sie na 2-3 salwy.
@All
Liczy sie:
- zgranie
- level
- bot
- szpieg.
Jak ktos nie wierzy, ze level sie liczy to moge wrzucic wam filmik z masakry na POI u nas na Titanii, gdy nasz 222EK stal sobie u przeciwnika i wybijal im sorcow / podtrzymywal im locka.