![]() |
#1202 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Pisze sobie na forum, bo po to ono jest ![]() Co do levela: Ty tez nie ![]() A no wbilem 140 na Titanii, nie wierzysz to mozemy sie kiedys umowic na gg i sobie tam pogadamy. Godnosc? Ty mowisz o godnosci? Osoba ktora wystawila na probe przyjazn miedzy mna a Filipem (ktora i tak przez ciebie szlag trafil)z powodu jakiejs posranej gierki? Mysl czlowieku... @Kiniol Widocznie mnie nie znasz ;] @Nuriel Wystarczylo pierwsze open battle na ktorym Wanted uzylo bota, a my dostalismy oklep, by podlamac morale druzyny. Potem wszystkie problemy przyszly "lawinowo". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Śmieszą mnie też ludzie (akurat nie mówię o Tobie - chyba ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Nuriel Hum, widac, ze nie grales nigdy 100+ i nie walczyles w wojnie... Wyjdz sobie na open battle to zobaczysz jak to jest jak przeciwnik uzywa bota. My bez bota musielismy M WALLOWAC przeciwnika zeby go wziasc w trapa i machnac combo. Wanted z botem nie musialo tego robic. Wystarczylo, ze wszedles im w pole widzenia combo lidera i juz leciala w ciebie salwa sdkow. Dlatego tez mielismy kupe w majtach jak trzeba bylo wyjsc do przeciwnika i m wallowac ich. Akurat mankament taki byl, ze Dragoholikus kupil za 300k i inva do Wanted Korsarza Kosiarza ktory byl ich szpiegiem. Niestety Drago dalej nie dal mu ani kasy ani inva. Hrhrhr, i tu jest dla niego plus ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podtrzymuje stanowisko, że w dupie byłeś i gówno widziałeś ... Korsarz Kosiarz to rl Draga i nie obiecywał on mu żadnej kasy ani żadnego inva. A, że wy jesteście lamusami (byliście) i przyjmowaliście każdego, kto się napatoczył to już wasz problem - nie nasz. A co do bota - pierdolisz farmazony, a wy też bota mieliście. Tylko, że nawet z niego pożytku nie umiecie zrobić i tyle. Jak chcesz wciskać, że nie mieliście i, że nie mam dowodów na to, o tak samo Ty nie masz dowodów na to, że Wanted niby miało.
Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadza się, nie grałem 100, nie brałem udziału w wojnie ale nie przeszkadza mi się to śmiac z tłumaczeń, że oni mieli bota a my nie. Nikt Wam nie przeszkadzał załątwic sobie bota ( i tak mieliście, z Waszej strony też to parę osób przyznało ), a jesli chcieliście walczyc o wolną Azurę (pusty śmiech) uczciwie - no to odpadliście na starcie..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
Co z tego ze Wanted mialo bota ?? Puni tez nie bylo swiete wiele osób z puni bota uzywalo moze ty akurat nie uzywales ale inni tak ...
![]() |
![]() |
#1208 |
Zbanowany
|
![]() @Werek/Anuskka
No to nie wiem skad ty takie info wytrzasnales ![]() Filip spotkal sie z Drago za namowa Dzedaja i wlasnie na tym spotkaniu dogadali sie co, jak i za co ^^. Czy ja mowie ze my bota nie mielismy? U nas mialo z 9-10 osob ktore nie byly nastawione na walenie combo przez combo lidera. Z reszta u nas bot pojawil sie po kolejnej masakrze na pustyni Ankh. Troche za pozno ;P. @Fredd OK! Mr TP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
tak tak ciri, te twoje gadki ze musieliscie mwallowac to zachowaj dla siebie. zdjelismy kogos w biegu? nie? raz falzer dostal combo w biegu to dziwnym trafem odrazu uh polecial (widac na filmie) wiec wiesz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() I jesli myslisz ze sie zalamalem tym ze dostalem Tp na poi to sie mylisz tibia to tylko gra i te twoje teksty wogóle na mnie nie dzialaja. Jezeli ci sie podoba to sobie je pisz ile chcesz ![]()
Legalize it !! _\|/_ Ostatnio edytowany przez Freddd - 05-12-2007 o 19:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() @Ciri
Cytuj:
![]() Przyjaźń? Wszystko to była decyzja Johnego. Poza tym nie wiem czy można nazwac przyjacielem kogoś, kto go ojebał na 100k. A jak tam 100k mosiura? Zapewne tą kasę też oddałeś. ![]()
![]() |
![]() |
#1212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Widzę, że macie tutaj lepszy kabaret niż u Piotra Bałtroczyka
![]() ![]()
![]() |
#1214 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tu sie mylisz. Fakt w wojnie sopro zalezy od lvla ale najwazniejsze jest zgranie gildi jezeli tego zgrania nie ma to gildia w której sa same h lvle moze przegrac wojne z teoretycznie slabsza od siebie gildia.
![]() |
#1216 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokladnie to mialem na mysli piszac tamtego posta
![]()
![]() |
#1218 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przypomniała mi się jedna z ostatnich akcji, gdzie padł Drago na Edron.. a potem wpadli Wanted (Marjola i Ecrusher, reszta później) i w dwójkę ustawili całę Puni
![]() ![]() ![]() Ich największa przewaga to zgranie. Tak twierdzę i tak twierdzic będe ![]() A co do Zeusa - coś w tym jest ![]() ![]() Sry za OT |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() 2. O'rly? Kiedy ja go wyjebalem? Sam mi pozyczyl na Avengera i praktycznie to on ciagle z nim biegal. Przez jakis tydzien, dwa a moze nawet trzy ![]() 3. Spytalem sie Kamila czy moge oddac mu jak wroci do Tibii. Nie protestowal :*. @Sigg A ja wygralismy 1 ob? Jak ktos wchodzil nam na ekran m walle mu na plecy i otaczalismy go. Po tym jak mieliscie bota magowie nie wchodzili wam na ekran, bo z utamo vita skladaliby sie na 2-3 salwy. @All Liczy sie: - zgranie - level - bot - szpieg. Jak ktos nie wierzy, ze level sie liczy to moge wrzucic wam filmik z masakry na POI u nas na Titanii, gdy nasz 222EK stal sobie u przeciwnika i wybijal im sorcow / podtrzymywal im locka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |