Cytuj:
Oryginalnie napisane przez n@uriQo.
@Bloodwin
Czytałem pierwsze strony i już kolejne omijam bo żal mi dupe ściska jak czytam twoje wypowiedzi... Pewnie zaraz powiesz "To po co to w ogóle czytasz" - a no czytam bo mam takie prawo, czyż nie ?
Smucisz i tyle.. Już kilka osób pisało - ''każdy kiedyś miał facc'' a już ja nikomu nie uwierzę, że jak tylko usłyszał o tibi to już prędko do PKO leciał kupic premium...
Z mojego doświadczenia wiem, że nie każdy FACC to noob. Ja w przeciągu 4 lat (bo tyle gram w tibie) miałem tylko raz premium.
Teraz co ? Zjebiesz mnie że jestem biedak, ciul bo mialem raz pacc'a ? Otóż się mylisz ... Wg. mnie pacc nie był mi tak potrzebny bo grałem dla przyjemności a nie po to by być lepszy od kolegów z rl. Ja grałem zawsze wtedy kiedy miałem wolne, kiedy byłem chory. Dlatego proszę zamknij ryj, bo twoje argumenty są żałosne.
|
Pełne poparcie, n@uriQo. Nie chcem się rozpisywać, bo szkoda mojego czasu. Jak już zobaczyłem tytuł tego tematu od razu wiedziałem, że będzie on bez sensu, a jak go przeczytałem przekonałem się, że jest on taki sam jak jego autor, czyli bezsensowny.
p.s. Bloodwin, czekam na twój komentarz do mojej wypowiedzi. Jak zwykle będzie to twoja "mądra" wypowiedź.