|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
497 | 62.99% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
292 | 37.01% |
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() A niektórym ludziom jest smutno, bo inni nie umieją pisać a i tak wpychają swoje łapska i ryj tam, gdzie nie trzeba.
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]() Nie mam PACC'a ale się nad tym nie użalam. Jak ktoś chce płacić to niech mu się gra lepiej. Sądzę, że Tibia to świetna gra i CipSoft musi jakoś na niej zarabiać. I tak dobrze, że dali możliwość grania na darmowym koncie.
|
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#104 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() kumple? Ostatnio edytowany przez Helmen - 09-12-2007 o 04:48. |
|
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja uważam, że autora tego tematu należy zbanować za to, że jest fajny i ma PACCa.
|
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślę, że ciebie tym bardziej.
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Tajfoon
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 50+
Skille: 77/75 +
Poziom mag.: 5+
|
![]() Wedlug mnie na tym forum moderatorzy powinni zainstalowac program ktory nie wiem jak sie nazywa ale ktory ma dzialanie nastepujace: poprawia bledy, bo mnie to dobija jak coraz wiecej osob robi takie bledy ze mi sie wydaje ze oni to robia to dla jaj.. ale niestety tylko mi sie wydaje..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jeżeli uważasz, że wyrażanie własnego zdania to spam, to po co żeś się udzielał w tym temacie, spamując?
A chodzi Ci o jakieś konkretne forum, czy tak ogólnie? Cytuj:
Jak Ty możesz spojżeć w lustro? Cytuj:
A znasz wszystkich osobiście i wiesz jakie są ich stany majątkowe? Mogę się zgodzić że to 90 zł to nie jest wcale dużo i każdy może tyle zarobić w niedługim czasie. Ale uważam, że problemy finansowe nie powinne być poruszane na forum, jak dla mnie wykracza to poza kulturę wypowiedzi, ale jeżeli. Wszyscy się żalą, mają zajęcie i się cieszą. Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Andrew - 10-12-2007 o 19:35. |
||||
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#110 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Jezeli temat nie jest bezsensownym lamentem - czemu nie. Sam mialem pare razy PACC, wiec moge smialo porownac gre na obu rodzajach kont. Logiczne, ze PACC to ogromne korzyscie, ale IMO w pzypadku Tibii są aż nazbyt ogromne... Sam zawsze mówiłem, że ludzie z CIPsoftu nie posiadają ambicji, a ich jedynym celem jest kasa, dlatego piłują FACCE jak tylko sie da.
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co w tym złego? Ja jak bym zrobił grę to bym robił tylko dla tych co mi za nią płacą. Ci ludzie mają normalną prace i chcą na tym zarobić. A piłują facc, bo przez nich są zapełnione serwery itp.
|
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Niegrający
|
![]() @Bloodwin
Czytałem pierwsze strony i już kolejne omijam bo żal mi dupe ściska jak czytam twoje wypowiedzi... Pewnie zaraz powiesz "To po co to w ogóle czytasz" - a no czytam bo mam takie prawo, czyż nie ? Smucisz i tyle.. Już kilka osób pisało - ''każdy kiedyś miał facc'' a już ja nikomu nie uwierzę, że jak tylko usłyszał o tibi to już prędko do PKO leciał kupic premium... Z mojego doświadczenia wiem, że nie każdy FACC to noob. Ja w przeciągu 4 lat (bo tyle gram w tibie) miałem tylko raz premium. Teraz co ? Zjebiesz mnie że jestem biedak, ciul bo mialem raz pacc'a ? Otóż się mylisz ... Wg. mnie pacc nie był mi tak potrzebny bo grałem dla przyjemności a nie po to by być lepszy od kolegów z rl. Ja grałem zawsze wtedy kiedy miałem wolne, kiedy byłem chory. Dlatego proszę zamknij ryj, bo twoje argumenty są żałosne. @Master Tajfun Heh ten program też powinien poprawiać błędy stylistyczne, bo twoja wypowiedz posiada takie - "styl." |
![]() |
![]() |
#113 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha. Może nie czytałeś wszystkich moich postów. Ale czytać ze zrozumieniem to też nie umiesz. Mi żal dupe ściska jak czytam takie posty jak twoje.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Pa Pa. |
||||
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() Cytuj:
p.s. Bloodwin, czekam na twój komentarz do mojej wypowiedzi. Jak zwykle będzie to twoja "mądra" wypowiedź. |
|
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dla mnie twój post też jest bezsensowny. |
|
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() a zreszta to jest prawda ze facc malo dostal szczegolnie palek - no i? Boli Ciebie tak te kilka slow? |
|
![]() |
![]() |
#117 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Jak tak bardzo Ci te tematy faccowskie przeszkadzają to je omijaj. Aaa i jeszcze jedno. Sonda nie ma sensu bo dzieci które już tego pacc'a maja to będą dawać - TAK, ale jak ten PACC się tylko skończy to zaś zaczna tworzyć tematy "updejt, CIP pls, coz dla facc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#119 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj: