Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chosen_one
@vuxes
Wszystko co robisz to twoja sprawa ale inni moga to oceniac i ty od tego nie uciekniesz. Nie mozesz miec pretensji, ze ktos ci mowi ze robisz zle, a skoro duzo osob tak mowi to znaczy ze cos w tym jest.
|
Nie bronie nikomu oceniania mnie, prędzej mam zastrzeżenia do tego, w jaki sposób to robią. Dużo osób? Zależy, jak na to patrzeć. Bo akurat nie oczekuję, że całe Ultimation będzie pochwalać moje decyzje.
Cytuj:
Pomaganie szwedom z cruoris jest zle, bo oni sa zli (a raczej maja wnerwiajacy sposob bycia i lubia dominowac). A co najwazniejsze sa lojalni tylko wobec siebie i tak naprawde maja cie w dupie, wiec robisz z siebie osla (tak samo jak reszta tych zdrajcow).
|
Sorry, ale odkąd wróciłem do gry po ok. półrocznej przerwie to więcej problemów miałem z uber spokojnymi Polakami niż z wnerwiającymi Szwedami. Więc dla mnie pomaganie Ultimation jest złe, bo oni są źli i to, co napisałeś nie zmieni mojego poglądu na ten temat.
Cytuj:
Poza tym jestem pewny, ze gdyby Ultimation rzadzilo ty bys byl w tej gildii, bo latwiej jest pomagac silniejszym, nie?
|
Gdyby nie Macavelli to nie wiem czy miałbym coś wspólnego z tą wojną na obecną chwilę. Właściwie jestem w niej od czasu, kiedy Macavelli miał problemy z Shaarkim. Potem powstała blacklista i Selenas Finest, gdzie większość dzisiejszych członków Vidfamne walczyli razem z Ultimation. Wtedy Cruoris (Still Standing) nie miało przewagi, z tego co pamiętam, to SF miało więcej fragów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exim
Ale Vuxes tak wogle mi powiedz o co ty walczysz? I wogle czego buczysz?
|
Patrz wyżej. I nie buczę, tylko odpowiadam na posta
P.S. Zapomniałem dodać, że walczę dla kumpli, którzy 'majom chunta i pejmenta za wspomaganie wroguw ultimacjon'.