![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oooo tak, ROLUS mordą o ziemię 4x!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Imię: Rolus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Świat: Selena
Poziom: 144
|
![]() Ta.. Ja i Iomer moze i padlismy 4 razy ale jak ty mogles padac skoro nie ma Cie na battlach albo gdzies sie kryjesz. Z reszta ty padles obok swoich od naszych noob charów to sie liczy za 10.
Czasami mi sie wydaje ze ty te wojne prowadzisz na forum, robiac z siebie idiote,taki masz w to wkład. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po prostu srać mi się chce, jak widzę tych waszych super patriotów z Ultimation i te ich teksty "OMFG U PL U NO WITH ULTIMATION FUCK ASSLICKER OMFG ŻYD qqq" 13:24 Edel Nelius [76]: a mi ceibie 13:24 Edel Nelius [76]: bo ze swe trzymasz 13:24 Edel Nelius [76]: a ty polak;] hail Damifirek! I błagam, nie pisz, że liże dupę Szwedom, jestem tchórzem albo padam od waszych noobów, na których będąc w 20 nie trudno zabić kogokolwiek po update (100+ lvle padający od noobcharów to była codzienność, jaka szkoda dla Was, że na obecną chwilę już przeszłość), po prostu sobie odpuść, bo już mnie pojeżdżaliście potężnie w ten sposób i zapadłem sie od tego pod ziemię. I PAMIENTAJCIE RZE POLSKA RZONDZI A SWE TO SOM ** *** **** ![]() Ostatnio edytowany przez vuxes - 21-12-2007 o 20:19. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @vuxes
Wszystko co robisz to twoja sprawa ale inni moga to oceniac i ty od tego nie uciekniesz. Nie mozesz miec pretensji, ze ktos ci mowi ze robisz zle, a skoro duzo osob tak mowi to znaczy ze cos w tym jest. Pomaganie szwedom z cruoris jest zle, bo oni sa zli (a raczej maja wnerwiajacy sposob bycia i lubia dominowac). A co najwazniejsze sa lojalni tylko wobec siebie i tak naprawde maja cie w dupie, wiec robisz z siebie osla (tak samo jak reszta tych zdrajcow). Poza tym jestem pewny, ze gdyby Ultimation rzadzilo ty bys byl w tej gildii, bo latwiej jest pomagac silniejszym, nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Jahwe Astaraver
Profesja: Royal Paladin
Gildia: <3 Ultimation
Poziom: 101
Skille: 88~
Poziom mag.: 55
|
![]() Ale Vuxes tak wogle mi powiedz o co ty walczysz? I wogle czego buczysz?
![]() |
#206 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() P.S. Zapomniałem dodać, że walczę dla kumpli, którzy 'majom chunta i pejmenta za wspomaganie wroguw ultimacjon'. Ostatnio edytowany przez vuxes - 22-12-2007 o 01:02. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Imię: Dalv Shadowdancer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brasilian Union of Pl Brothers
Poziom: 102
Skille: BR/SIM
Poziom mag.: 64
|
![]() hauahua Ultimatjon mnie chunt ej czemu ja przecierz Polack
![]() ![]() ![]() ![]()
00:13 Vuxes [83]: TYS WIDZIOL KIEDYS SARKAZM!? 00:13 Dalv Shadowdancer [69]: NI HOJ 00:14 Vuxes [83]: NI HOJ 20:43 Vuxes [85]: Character wygolil moj las does not exist. 23:25 Vuxes [105]: 23:25 No blessings received. |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Moje zdanie co do tej wojny jest takie ze ult zapomniało z kim i o co walczy najpierw walczyli z pa potem ze swe a teraz to co oni robi to sie k*** w głowie nie mieści bo jak rozpoczynali wojnę to mieli wypędzić głownie noctrnow i karde a teraz to oni walczą przeciwko całemu serwerowi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
|
![]() @Aego
Dobrze wiemy z kim walczymy <lol> @Vuxes Czyzbyscie mieli wczoraj gildiową wiglie?? wchodzę na selene o 2 a tu 0 ludzi od was online?? wytłumacz mi to plix
![]() |
#210 |
Użytkownik forum
|
![]() Aego. Ja osobiscie wiekszym szacunkiem obdarowuje Puge, Norteca, Healka,Xana, Asmusa i innych ze starego Cruoris niz Takiego Kotiego, Larosa, Tiasesa, Alucarda. Mysle ze nie musze podawac powodow dla ktorych tak uwazam ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
|
![]() @up
Nom, puge i reszta nie zeszmacili sie tak jak koti, czy alucard i zawsze byli razem, nigdy nie opuszczali swojego teamu. Dlatego watpie czy ultimation kiedykolwiek cos wygra.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hevender w wigilie przemówił ludzkim głosem! Brawo
![]()
00:13 Vuxes [83]: TYS WIDZIOL KIEDYS SARKAZM!? 00:13 Dalv Shadowdancer [69]: NI HOJ 00:14 Vuxes [83]: NI HOJ 20:43 Vuxes [85]: Character wygolil moj las does not exist. 23:25 Vuxes [105]: 23:25 No blessings received. |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Imię: Rolus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 144
|
![]() wchodzac na to forum mialem wam (Vuxesowi i temu pajacowi na D~) życzyc wesołych swiat etc. ale po ostatniej wypowiedzi tego pajaca up mi sie odechcialo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rolus goes EMO!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rolus widać źle odczytał moje intencje. Miałem na myśli to, że Hevender dostrzegł to co ja widzę już od dawna.
Wesołych Świąt! (Dla Ciebie Rolus tez ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() GADY KARDE:
Dec 25 2007, 21:57:29 CET Killed at Level 182 by Saphir Thor and by Lady of selena |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Z tego co sie orientuje Koti i Laros to jedna osoba. Tiases i Alu nie walczą z ult i nie są w Cruoris. Puge przed tymi wojnami czyli około rok temu robił wielkie pa i wszyscy sie bali ze puge po boszki wpadnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Stan: Początkujący
Imię: Shifos wielki
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
|
![]() Ta wojna nigdy sie nie skonczy bo nikt sie nie podda
![]() Zaczeła sie rok temu przed swietami mamy wiec rocznice . |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Lokacja: ZYDOWO
Imię: Litle Jude
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kara oro dwie domeny
Świat: Zydlena
Poziom: EHH
Skille: CHA/HA
Poziom mag.: HE
![]() |
![]() Ty chyba masz rocznice pierwszej polucji wojna jest od nie dawna pierw była blacklista