Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii
Torpe ile ja bylem na Tibi w ostatnie 4 miesiace?  5h?XD
|
Powiedz jeszcze co chciałeś osiągnąć poprzez napisanie tego?
Respekt? Raczej nie
Pieniądze z tego żadne
Kolegów szukasz?
Bolter, jak zwykle jesteś idiotą, szkoda mi Ciebie jak mało kogo.
Jak przegrywacie opena to jest "No, tym razem wam się udało!

"
Jak wygrywacie zaczyna się wyzywanie, cała ta jazda.. zastanawiam się ile razy spryskałeś monitor bo pewnie sobie tam kapucyna trzepiesz po każdym openie :S
Co więcej, zawsze sobie znajdujesz wymówkę, kiedy padasz.. A to nie masz hotkeyów bo robiłeś knighta, a to ktoś inny grał, a to Ci się bot zaciął, a to GM przyszedł i wam stackować nie pozwolił.. żal. Miej przynajmniej jaja, to jest wojna i każdemu się zdarza paść... "tylko nie Tobie"
Stackowanie.. to nie my dostaliśmy delete na połowie charów za stackowanie.
Płakanie do GMów nie wchodzi w grę, zastanawia mnie tylko ile razy Wy nas reportowaliście i jak was to musi doprowadzać do szału kiedy przychodzi tylko na nasze zawołanie.
Co do online time na pskonejottcie, co to ma za znaczenie? To tylko pokazuje, że się chłopak dobrze bawi, bo to tylko gra (tak, to TYLKO gra). Widać co drugi z Was już o tym zapomniał, skoro tak to przeżywacie.
Jesteście w swoim sensie uroczy. Będzie mi żal Was wszystkich wy*******ać z serwa jak to się już skończy. Wiem na pewno że chciałbym spowrotem Moritę, który, chociaż swego czasu zdradził "jedyną słuszną stronę konfliktu", był spoko i w mojej pamięci taki pozostał.
Albert0, a powiedz mi co za różnica jest przesiedzieć sylwka przed kompem, a najebać się tak, żeby nic nie pamiętać? Różnica jest taka że po takim sylwku tylko Cię łeb na*******a i musisz sprzątać całą chatę/lub dotrzeć jakoś spowrotem do domu, a po sylwku przed kompem co najwyżej bolą Cię oczy. Robisz jednak coś, co lubisz, i to Ci odpowiada. Niech każdy sobie wybiera takiego sylwestra jakiego zechce, co to za różnica?
Powiem Wam jedno, wasze pseudonazistowskie poglądy i sposób bycia spowodowały, że będąc już tak blisko zwycięstwa, straciliście je bezpowrotnie. Jest mi niewiarygodnie miło, kiedy patrzę, że musicie random pekować, żeby dostać trochę pieniędzy na expienie Kalastym żeby doszedł do wojny.
Tym pozytywnym akcentem życzę wszystkim wesołego jajka i smacznego halloween.
OWNED,
by teh Freeza'