Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-12-2007, 13:01   #1701
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Torpe ile ja bylem na Tibi w ostatnie 4 miesiace? 5h?XD
Morii jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-12-2007, 13:34   #1702
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
Torpe ile ja bylem na Tibi w ostatnie 4 miesiace? 5h?XD
Powiedz jeszcze co chciałeś osiągnąć poprzez napisanie tego?
Respekt? Raczej nie
Pieniądze z tego żadne
Kolegów szukasz?

Bolter, jak zwykle jesteś idiotą, szkoda mi Ciebie jak mało kogo.
Jak przegrywacie opena to jest "No, tym razem wam się udało! "
Jak wygrywacie zaczyna się wyzywanie, cała ta jazda.. zastanawiam się ile razy spryskałeś monitor bo pewnie sobie tam kapucyna trzepiesz po każdym openie :S

Co więcej, zawsze sobie znajdujesz wymówkę, kiedy padasz.. A to nie masz hotkeyów bo robiłeś knighta, a to ktoś inny grał, a to Ci się bot zaciął, a to GM przyszedł i wam stackować nie pozwolił.. żal. Miej przynajmniej jaja, to jest wojna i każdemu się zdarza paść... "tylko nie Tobie"

Stackowanie.. to nie my dostaliśmy delete na połowie charów za stackowanie.
Płakanie do GMów nie wchodzi w grę, zastanawia mnie tylko ile razy Wy nas reportowaliście i jak was to musi doprowadzać do szału kiedy przychodzi tylko na nasze zawołanie.

Co do online time na pskonejottcie, co to ma za znaczenie? To tylko pokazuje, że się chłopak dobrze bawi, bo to tylko gra (tak, to TYLKO gra). Widać co drugi z Was już o tym zapomniał, skoro tak to przeżywacie.

Jesteście w swoim sensie uroczy. Będzie mi żal Was wszystkich wy*******ać z serwa jak to się już skończy. Wiem na pewno że chciałbym spowrotem Moritę, który, chociaż swego czasu zdradził "jedyną słuszną stronę konfliktu", był spoko i w mojej pamięci taki pozostał.

Albert0, a powiedz mi co za różnica jest przesiedzieć sylwka przed kompem, a najebać się tak, żeby nic nie pamiętać? Różnica jest taka że po takim sylwku tylko Cię łeb na*******a i musisz sprzątać całą chatę/lub dotrzeć jakoś spowrotem do domu, a po sylwku przed kompem co najwyżej bolą Cię oczy. Robisz jednak coś, co lubisz, i to Ci odpowiada. Niech każdy sobie wybiera takiego sylwestra jakiego zechce, co to za różnica?

Powiem Wam jedno, wasze pseudonazistowskie poglądy i sposób bycia spowodowały, że będąc już tak blisko zwycięstwa, straciliście je bezpowrotnie. Jest mi niewiarygodnie miło, kiedy patrzę, że musicie random pekować, żeby dostać trochę pieniędzy na expienie Kalastym żeby doszedł do wojny.

Tym pozytywnym akcentem życzę wszystkim wesołego jajka i smacznego halloween.

OWNED,
by teh Freeza'
stary 25-12-2007, 18:19   #1703
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
Respekt? Raczej nie
Pieniądze z tego żadne
Kolegów szukasz?

Jak wygrywacie zaczyna się wyzywanie, cała ta jazda.. zastanawiam się ile razy spryskałeś monitor bo pewnie sobie tam kapucyna trzepiesz po każdym openie :S

Co więcej, zawsze sobie znajdujesz wymówkę, kiedy padasz.. A to nie masz hotkeyów bo robiłeś knighta, a to ktoś inny grał, a to Ci się bot zaciął, a to GM przyszedł i wam stackować nie pozwolił.. żal. Miej przynajmniej jaja, to jest wojna i każdemu się zdarza paść... "tylko nie Tobie"

Płakanie do GMów nie wchodzi w grę, zastanawia mnie tylko ile razy Wy nas reportowaliście i jak was to musi doprowadzać do szału kiedy przychodzi tylko na nasze zawołanie.

Co do online time na pskonejottcie, co to ma za znaczenie? To tylko pokazuje, że się chłopak dobrze bawi, bo to tylko gra (tak, to TYLKO gra). Widać co drugi z Was już o tym zapomniał, skoro tak to przeżywacie.

Jesteście w swoim sensie uroczy. Będzie mi żal Was wszystkich wy*******ać z serwa jak to się już skończy. Wiem na pewno że chciałbym spowrotem Moritę, który, chociaż swego czasu zdradził "jedyną słuszną stronę konfliktu", był spoko i w mojej pamięci taki pozostał.

Albert0, a powiedz mi co za różnica jest przesiedzieć sylwka przed kompem, a najebać się tak, żeby nic nie pamiętać? Różnica jest taka że po takim sylwku tylko Cię łeb na*******a i musisz sprzątać całą chatę/lub dotrzeć jakoś spowrotem do domu, a po sylwku przed kompem co najwyżej bolą Cię oczy. Robisz jednak coś, co lubisz, i to Ci odpowiada. Niech każdy sobie wybiera takiego sylwestra jakiego zechce, co to za różnica?

Powiem Wam jedno, wasze pseudonazistowskie poglądy i sposób bycia spowodowały, że będąc już tak blisko zwycięstwa, straciliście je bezpowrotnie. Jest mi niewiarygodnie miło, kiedy patrzę, że musicie random pekować, żeby dostać trochę pieniędzy na expienie Kalastym żeby doszedł do wojny.

OWNED,
by teh Freeza'

My robimy random? hahhhahha XDDDDDDD a o to ile kasy mamy to sie nie martw, bo jest jej wystarczajaco duzo
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi
Scroopy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2007, 20:14   #1704
albert0
Użytkownik Forum

albert0's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007

Imię: Drings
Profesja: Elder Druid
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Albert0, a powiedz mi co za różnica jest przesiedzieć sylwka przed kompem, a najebać się tak, żeby nic nie pamiętać? Różnica jest taka że po takim sylwku tylko Cię łeb na*******a i musisz sprzątać całą chatę/lub dotrzeć jakoś spowrotem do domu, a po sylwku przed kompem co najwyżej bolą Cię oczy. Robisz jednak coś, co lubisz, i to Ci odpowiada. Niech każdy sobie wybiera takiego sylwestra jakiego zechce, co to za różnica?'
Jesli nie widzisz roznicy miedzy przebywaniem w gronie znajomych, wspolnie pijac, bawiac sie itd, a siedzeniem samotnie przed kompem to mam rade dla ciebie: pierdolnij sie w swoja pusta glowe

Cytuj:
OWNED,
by teh Freeza'
Serio, to tak zenujce, czytac posty 59 knighta facc, robiacego z siebie 'pro', ktory nastepnie sam blednie ocenia poziom swoich wypowiedzi... brak mi slow

ps. czemu za kazdym razem uzywasz "my", "nas" itd, masz chociaz wjazd na ich venta?

Ostatnio edytowany przez albert0 - 25-12-2007 o 20:16.
albert0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2007, 21:46   #1705
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Gildia: Fusion
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez albert0 Pokaż post
Serio, to tak zenujce, czytac posty 59 knighta facc, robiacego z siebie 'pro', ktory nastepnie sam blednie ocenia poziom swoich wypowiedzi... brak mi slow

ps. czemu za kazdym razem uzywasz "my", "nas" itd, masz chociaz wjazd na ich venta?
Widać że dużo wiesz....po co mówisz jak gówno wiesz.... I czemu do niego mówisz jako "59 lvlowiec"?? Jak myślisz że on gra naserio Callastusem to sie grubo mylisz^.-
Master Vilum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2007, 00:01   #1706
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Respekt? Raczej nie
Pieniądze z tego żadne
Kolegów szukasz?

OWNED,
by teh Freeza'
Pozwol aby dowolna osoba NIEuzalezniona od Tibi/komputera to przeczytala i popros o szczera opinie

Co chcialem osiagnac? naucz sie czytac i przeczytaj co vilum napisal ;> Drwil iz "nie gram"

@Vilum przeciez to czy ma tam 59 czy 5565048 co to zmieni? to tylko pare pikseli a to co pisze na forum swiadczy o jego zrujnowanej psychice przez ta gre
Morii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2007, 00:43   #1707
Skrzatorr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k

Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Vilum Pokaż post
Widać że dużo wiesz....po co mówisz jak gówno wiesz.... I czemu do niego mówisz jako "59 lvlowiec"?? Jak myślisz że on gra naserio Callastusem to sie grubo mylisz^.-
Pewnie Fakrem.... HEUYEUHYEUEYUHYEUHYE
Skrzatorr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2007, 01:38   #1708
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
Pozwol aby dowolna osoba NIEuzalezniona od Tibi/komputera to przeczytala i popros o szczera opinie

Co chcialem osiagnac? naucz sie czytac i przeczytaj co vilum napisal ;> Drwil iz "nie gram"

@Vilum przeciez to czy ma tam 59 czy 5565048 co to zmieni? to tylko pare pikseli a to co pisze na forum swiadczy o jego zrujnowanej psychice przez ta gre
O moją psychikę tu się nie martw, to nie ja mam problemy natury egzystencjonalnej. Robię to co lubię, bo lubię to co robię. Nigdy nie byłem imprezowym człowiekiem, i chociaż faktycznie czasem sobie poimprezuję, generalnie jestem człowiekiem ceniącym sobie spokój. Jeśli Morita sądzisz, że jesteś fajny, bo "odszedłeś jako zwycięzca" i teraz możesz dawać mi "dobre rady", to powiem Ci, że poza szacunkiem do Ciebie jako do człowieka, jesteś nikim jak większość z nich. Dlaczego? Cenię sobie lojalność. Wypłaciłeś się z Kazadum, teraz odszedłeś bo niby masz rl zajęcia.. niech Ci będzie.. zawsze unikałeś wojny kiedy tylko zaczynało robić się gorąco. Serdecznie mnie to jedzie. BTW: nie wiem czy to wyczułeś czy nie, Vilum drwił z tego, że spieprzyłeś z wojny pod pretekstem rl spraw, a tymczasem cały czas się gdzieś udzielasz, NIE z tego, że nie grasz.

Faktycznie, mój level niewiele tu znaczy, a Ty Vilum trochę za dużo gadasz. To, ile się w Vitality udzielam, niech pozostanie faktycznie naszą tajemnicą. Banda niedowiarków, choćbym i napisał z chara, że "ja to ja", i tak by nie uwierzyli. Ich problem, mi nie zależy na sławie. Swoje 5 minut miałem na levelu na którym oni mogli Tobie co najwyżej lizać dupę.
Nie jestem w gildii w sumie tylko dla celów propagandowych.. jakby to wyglądało jakby poważna gildia invitnęła 59 knighta na free account? Miło mi jednak od czasu do czasu kogoś przyblokować, albo ubić kolejnego noobchara.. a innemu dać ładnie skończyć exp

Scroopy, nie martwię się o wasz poziom kasy. Widzę jedynie, że z domku Seqa zniknęły wszystkie dsm'y, tak jak i z wielu innych domków.. nie podobały się jako ozdoba? A może faktycznie potrzebowaliście forsy? ;>

Nie macie co się jeździć, na nikogo to już nie działa. Ta wojna się kończy, w taki czy inny sposób. Mam dziś miły dzień, Gwiazdaa mnie ładnie zasupportował, a chociaż są to śmieszne grosze, które zarabiam w ciągu 20 minut, zawsze to miłe dostać prezent na święta ;>

Skrzatorr, Fakro to genialny gracz i oddany przyjaciel, i nawet nie wiesz jak bardzo zaszczycony jestem mogąc walczyć z nim ramię w ramię.

Widziałem Wasz filmik, trochę chaotyczny i niedopracowany w kilku momentach, ale i tak widać, że ktoś włożył w niego sporo pracy. I wiecie co? Podobało mi się!
Tyle propagandy nie było chyba nawet w moich filmach =]

Na święta przygotowałem kilka niespodzianek dla Was, ciekawi mnie tylko, który się załapie pierwszy ... czas pokaże

Albert0, jak zwykle arogancki i zbyt pewny siebie.. Tak, wypowiadam się w liczbie mnogiej, bo jestem członkiem zespołu, i śmiem stwierdzić, że chyba najbardziej wam niszczę nerwy samym istnieniem. Dowodem powinno być to że jako jedyny supporter nie dostałem nawet paymenta haha ;D I mam wjazd na ich ventrilo, ale nie powinno Cię to obchodzić.. przecież jestem tylko "lowlevelem który nic nie znaczy", nie? To skąd ta piana na samą myśl o mnie ;>

Co do sylwestra, mam swoje plany, akurat nie związane z Tibią, czy komputerem w ogóle. Doceniam Twoją troskę o mnie, ale rozróżniam jeszcze subtelne różnice między rl a Tibią... Rl ma lepszą grafikę i posiada dźwięk! ;> Niemniej jednak, co może wydać się dziwne, nie lubię alkoholu. Jestem abstynentem. Nie, nie ciotą, abstynentem. Z wyboru. Pijackie imprezki nie są dla mnie, aczkolwiek toleruję dobrą zabawę. Może dlatego nie widzę nic złego w spędzaniu czasu przed kompem. Po prostu uznaję, że każdy powinien robić to, co lubi.

Over and out, Callastus,
teh Freeza'
stary 26-12-2007, 03:10   #1709
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004

Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

Cytuj:
O moją psychikę tu się nie martw, to nie ja mam problemy natury egzystencjonalnej. Robię to co lubię, bo lubię to co robię. Nigdy nie byłem imprezowym człowiekiem, i chociaż faktycznie czasem sobie poimprezuję, generalnie jestem człowiekiem ceniącym sobie spokój. Jeśli Morita sądzisz, że jesteś fajny, bo "odszedłeś jako zwycięzca" i teraz możesz dawać mi "dobre rady", to powiem Ci, że poza szacunkiem do Ciebie jako do człowieka, jesteś nikim jak większość z nich. Dlaczego? Cenię sobie lojalność. Wypłaciłeś się z Kazadum, teraz odszedłeś bo niby masz rl zajęcia.. niech Ci będzie.. zawsze unikałeś wojny kiedy tylko zaczynało robić się gorąco. Serdecznie mnie to jedzie. BTW: nie wiem czy to wyczułeś czy nie, Vilum drwił z tego, że spieprzyłeś z wojny pod pretekstem rl spraw, a tymczasem cały czas się gdzieś udzielasz, NIE z tego, że nie grasz.

Faktycznie, mój level niewiele tu znaczy, a Ty Vilum trochę za dużo gadasz. To, ile się w Vitality udzielam, niech pozostanie faktycznie naszą tajemnicą. Banda niedowiarków, choćbym i napisał z chara, że "ja to ja", i tak by nie uwierzyli. Ich problem, mi nie zależy na sławie. Swoje 5 minut miałem na levelu na którym oni mogli Tobie co najwyżej lizać dupę.
Nie jestem w gildii w sumie tylko dla celów propagandowych.. jakby to wyglądało jakby poważna gildia invitnęła 59 knighta na free account? Miło mi jednak od czasu do czasu kogoś przyblokować, albo ubić kolejnego noobchara.. a innemu dać ładnie skończyć exp

Scroopy, nie martwię się o wasz poziom kasy. Widzę jedynie, że z domku Seqa zniknęły wszystkie dsm'y, tak jak i z wielu innych domków.. nie podobały się jako ozdoba? A może faktycznie potrzebowaliście forsy? ;>

Nie macie co się jeździć, na nikogo to już nie działa. Ta wojna się kończy, w taki czy inny sposób. Mam dziś miły dzień, Gwiazdaa mnie ładnie zasupportował, a chociaż są to śmieszne grosze, które zarabiam w ciągu 20 minut, zawsze to miłe dostać prezent na święta ;>

Skrzatorr, Fakro to genialny gracz i oddany przyjaciel, i nawet nie wiesz jak bardzo zaszczycony jestem mogąc walczyć z nim ramię w ramię.

Widziałem Wasz filmik, trochę chaotyczny i niedopracowany w kilku momentach, ale i tak widać, że ktoś włożył w niego sporo pracy. I wiecie co? Podobało mi się!
Tyle propagandy nie było chyba nawet w moich filmach =]

Na święta przygotowałem kilka niespodzianek dla Was, ciekawi mnie tylko, który się załapie pierwszy ... czas pokaże

Albert0, jak zwykle arogancki i zbyt pewny siebie.. Tak, wypowiadam się w liczbie mnogiej, bo jestem członkiem zespołu, i śmiem stwierdzić, że chyba najbardziej wam niszczę nerwy samym istnieniem. Dowodem powinno być to że jako jedyny supporter nie dostałem nawet paymenta haha ;D I mam wjazd na ich ventrilo, ale nie powinno Cię to obchodzić.. przecież jestem tylko "lowlevelem który nic nie znaczy", nie? To skąd ta piana na samą myśl o mnie ;>

Co do sylwestra, mam swoje plany, akurat nie związane z Tibią, czy komputerem w ogóle. Doceniam Twoją troskę o mnie, ale rozróżniam jeszcze subtelne różnice między rl a Tibią... Rl ma lepszą grafikę i posiada dźwięk! ;> Niemniej jednak, co może wydać się dziwne, nie lubię alkoholu. Jestem abstynentem. Nie, nie ciotą, abstynentem. Z wyboru. Pijackie imprezki nie są dla mnie, aczkolwiek toleruję dobrą zabawę. Może dlatego nie widzę nic złego w spędzaniu czasu przed kompem. Po prostu uznaję, że każdy powinien robić to, co lubi.

Over and out, Callastus,
teh Freeza'

Wiesz, jakbym ja mial taka ilosc dsmów w domku/dp to wolalbym to sprzedac niz trzymac, kazdy grosz sie liczy. Dla niektorych ladnie wygladaja niebieskie kupki crystal coinsów a dla niektorych masa dsmów.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi
Scroopy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2007, 10:54   #1710
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Sprzedalem bo nie lubie dsm preferuje B robki (ladniejszy jest niebieski) A ze Dsm'y kupowalem po 15k, 2 tygodnie przed testem i dorobilem sie ich 3-4 Bp wiec musialem odzyskac pieniadze wsadzone w interes .
stary 26-12-2007, 17:15   #1711
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Domyślny

;> No to taki milusi prezent na święta. Zostaw sobie trochę kasy, przyda się na później ;>
stary 26-12-2007, 19:37   #1712
Dominatorrr
Użytkownik Forum

Dominatorrr's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007

Imię: KiKo
Domyślny

Co do Ader Sram na jego posty są żałosne i bez weny twórczej ja w tym widze tylko mam 59 lv mój 2 char to (MAstah Dadi Lubie nim pegować) zbloczyłem Seqa jestem pro fajny koleś jeśli chodzi ci o poziom chajsu to sie niemart mamy napewno wiecej niż wy patrząc na Fakro i Mastah Dadiego padającego bez Blessów. A i jak tam wasz Guild Stash Xoo sobie robi lv co

@Vilum gra na poważnie na innym servie ? kogo to obchodzi XD i tak pokazal ze jest nikim a co do waszej inteligencji Niewiem jak można dać sie wkrecić ze Smuggler to nowy owner gdy biegam na Utani gran hur "" Boltero przez prawie caly czas a potem Pdam co prawda nielepiej Niż Dadi ale ja odrabiam a nie spadam coraz Niżej i Niżej XD
Pozatym Słowa Xoo po dedzie na Dragach ven nie odrobisz bo bede cie pilnował caly czas potem ded na ice witch(LOVE ASTER) i z 59 nagle w pare h robi sie 62 XD i Xoo stojacy na boat okolnir obsrany że przed chwila nasze "marne Druidy" malo co a go nie przyspozyły o utrate parunastu albo paru set %

A Najlepszy był tekst Xoo do 40 Ed 20 k ankr Xoo depot kończysie guild Stash auhsausha ua haushda uhua sh

Sory Poniosło mnie Tak EMOK JESTEM JAK WIADOMOŚCI bynajmnie jspedziłem swieta z rodzina gdy juz pojechali moglem przysiasc do kompa nie tak ja Vilum prawie 24 na Boat okolnir by xoo or highwon expili XD Xoo przybylo troche speeda i zapewne 30 dmg XD

Z tego co pamietam WYmowka bylo tylko To ze niemiałem Hotow bo padlem tylko 2 razy Gejuszku Raz od Noobów gdzie nie miałem hotów i to mnei naprawde gowno obchodzi co ty se sądzissz a ten poprzedni ded na ankr drgach to nic nie mówłem że coś tam tylk oże brzeziu sie wjebał w miejsce mw i nie miałem szans

Ader Zespołu pytalismy 1/2 Vitality I np Templerr (Callastus who is That ?) SAHSUASHAUS Co może Gaura Grałeś Jak ty Grałes takim lv ze mógł bym ci lizać dupe to ja grałem Garimem na 3/4 akcji

Zrobiłem Screena twojego postu jakbysmy jednak to my wygrali ta juz skonczona wojne tak jak mamy ja od 1 roku ZNOW ZOBACZYMY

"...dostosowany to stosowany mój styl,
dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim!
Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz...
"

Śmiałe idee są jak pionki w szachach:
mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię.

Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych.

Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki.

Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 26-12-2007 o 20:30.
Dominatorrr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2007, 20:17   #1713
Wunakeh
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Białystok

Gildia: Kamikaze
Świat: Thoria
Domyślny

Mam male pytanie, skad wy tego Smugglera wytrzasneliscie? Moj rl gral nim jakis rok temu na okolo 40 lvlu.
Wunakeh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2007, 20:21   #1714
De'Leash
Użytkownik Forum

De'Leash's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Łódź

Domyślny

Bolter te 30 dmg i troche speeda to tak naprawde moze mu dupe uratowac.
Where my memories are!

I don't know what it is,
Tonight I've lost your kiss,
I want to shout and scream
Where are my memories?

This time I won't give up,
You'll never break my heart,
I've only one request...
Don't touch my memories!
De'Leash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2007, 20:33   #1715
Dominatorrr
Użytkownik Forum

Dominatorrr's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007

Imię: KiKo
Domyślny

SA swięta wiele osób wyjechało i nie są tak pojebani jak wy żeby stać dla 1 osoby 5 h na boat okolnir XD A Jak tam Xoo odszedł ze szkoły poto by grać w tibie ? a jak niew wygra to co zostanie mu kopanie rowów i życie na zasiłku 600 euro XD do końca życia

"...dostosowany to stosowany mój styl,
dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim!
Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz...
"

Śmiałe idee są jak pionki w szachach:
mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię.

Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych.

Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki.

Dominatorrr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2007, 20:40   #1716
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Gildia: Fusion
Poziom: 101
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dominatorrr Pokaż post
Co do Ader Sram na jego posty są żałosne i bez weny twórczej ja w tym widze tylko mam 59 lv mój 2 char to (MAstah Dadi Lubie nim pegować) zbloczyłem Seqa jestem pro fajny koleś jeśli chodzi ci o poziom chajsu to sie niemart mamy napewno wiecej niż wy patrząc na Fakro i Mastah Dadiego padającego bez Blessów. A i jak tam wasz Guild Stash Xoo sobie robi lv co

@Vilum gra na poważnie na innym servie ? kogo to obchodzi XD i tak pokazal ze jest nikim a co do waszej inteligencji Niewiem jak można dać sie wkrecić ze Smuggler to nowy owner gdy biegam na Utani gran hur "" Boltero przez prawie caly czas a potem Pdam co prawda nielepiej Niż Dadi ale ja odrabiam a nie spadam coraz Niżej i Niżej XD
Pozatym Słowa Xoo po dedzie na Dragach ven nie odrobisz bo bede cie pilnował caly czas potem ded na ice witch(LOVE ASTER) i z 59 nagle w pare h robi sie 62 XD i Xoo stojacy na boat okolnir obsrany że przed chwila nasze "marne Druidy" malo co a go nie przyspozyły o utrate parunastu albo paru set %

A Najlepszy był tekst Xoo do 40 Ed 20 k ankr Xoo depot kończysie guild Stash auhsausha ua haushda uhua sh

Sory Poniosło mnie Tak EMOK JESTEM JAK WIADOMOŚCI bynajmnie jspedziłem swieta z rodzina gdy juz pojechali moglem przysiasc do kompa nie tak ja Vilum prawie 24 na Boat okolnir by xoo or highwon expili XD Xoo przybylo troche speeda i zapewne 30 dmg XD

Z tego co pamietam WYmowka bylo tylko To ze niemiałem Hotow bo padlem tylko 2 razy Gejuszku Raz od Noobów gdzie nie miałem hotów i to mnei naprawde gowno obchodzi co ty se sądzissz a ten poprzedni ded na ankr drgach to nic nie mówłem że coś tam tylk oże brzeziu sie wjebał w miejsce mw i nie miałem szans

Ader Zespołu pytalismy 1/2 Vitality I np Templerr (Callastus who is That ?) SAHSUASHAUS Co może Gaura Grałeś Jak ty Grałes takim lv ze mógł bym ci lizać dupe to ja grałem Garimem na 3/4 akcji

Zrobiłem Screena twojego postu jakbysmy jednak to my wygrali ta juz skonczona wojne tak jak mamy ja od 1 roku ZNOW ZOBACZYMY
Gdybym był nikim to byście się nie bali a tak boicie dupe etc^.^ zaraz będzie że się nie boicie itp....to czemu nie jesteście online? nie expicie masowo? Tylko 2 chary robicie? hehe^.^ I zawsze mówisz jaki ty nie pro itp np: "URATOWAłEM LATUZA JESTEM PRO ELO ELO FAJNY"
Następnie nie siedziałem cały dzień przy tibi w wigilie^.^ i nie ja robie sneaki w wigilie ^.^ I skąd niby wiesz że byłem w wigilie cały dzień? Ponieważ "niby" mnie widziałeś cały dzień więc musiałeś też siedzieć xD hm... co tam jeszcze ci powiem hmm...Widać że zawsze gówno wiesz a piszesz takie bzdury że szok ^.- Callastus grał Mastah Dadim? "HAHAHHA" Ironia.....^.- Zawsze cię uważałem za totalnego debila ....I idz wkońcu na J.Polski do szkoły^.- przykład "weś"

PS: Kto ci pisał tego posta??? Bo napisałeś to "chyba" bez żadnego błędu ^.^

Ostatnio edytowany przez Master Vilum - 26-12-2007 o 20:55.
Master Vilum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2007, 20:41   #1717
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dominatorrr Pokaż post
C

Wraca człowiek ze Świąt, siada i widzi, że Bolter potrzebuje okularów 8)
To Jez<cośtam>PSK to pisał, przykro mi.

@down
ok

Ostatnio edytowany przez Emok - 26-12-2007 o 23:10.
Emok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2007, 21:55   #1718
Jez17Psk
Użytkownik Forum

Jez17Psk's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk

Imię: No name
Jez17Psk ma numer GG 4336671
Domyślny

WG. mnie nikogo nie powinno obchodzić co kto robi podczas świąt, to jest indywidualna sprawa i nikogo kurwa powtarzam NIKOGO nie powinno to interesować. Jedni siedza przed kompem inni przy stole proste, każdy robi co chce i spędza czas na odpowiadający mu sposób. Ja na przykład obżarłem sie w huj i jeszcze troche, posiedziałem z rodziną i jestem tym kurwa konkretnie znudzony (do następnego roku). Co do Ciebie Calasty skończ pierdolic jaki Ty to nie jesteś zajebisty bo to gadanie jest juz kurwa równo pojebane.Znalazł sie filozof, pochwal się kim grasz a nie pierdolisz ,że to jakis 100+ huj z tego.
Emok
17 a nie <cos tam> xD

Ps. Pozostaje sprawa gadania kto ile siedzi przy kompie, ja Skocza widuje ,,czasami'' w soboty na imprezach (pomijając szkołe) i jakos żyje Pozdro Skocz do 26 stycznia :***

Ufff...
stary 26-12-2007, 22:48   #1719
Miku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Gildia: Heat
Domyślny

3 kretynow, forum fighterow:
-vilum
-kiko
-kalastus

eloooo!
Miku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2007, 02:40   #1720
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Vilum Pokaż post
PS: Kto ci pisał tego posta??? Bo napisałeś to "chyba" bez żadnego błędu ^.^
O kurwa obudziłem pół domu śmiechem DD

@Jez
Liż im dupę dalej, jedzie mnie to.
Napisz mi gdzie w 2 ostatnich postach pisałem o sobie lol... xD
Widać, że umiesz czytać :S
Co mi tam, ja powiedziałem - nikomu nic udowadniać nie będę. Zwyczajnie nie muszę.
Robię swoję i robię to najlepiej jak potrafię, uważam zresztą, że nienajgorzej mi idzie.
BTW. Swoim postem potwierdziłeś jedynie moją opinię, każdy robi to co lubi.

@Vilum
Ty mi powiedz, kiedy Ty stałeś 24h na okolnir, bo chyba mnie ominęły te 24 godziny..

@Miku
Twój post wniósł wiele do tematu.
Faktycznie, przyznaję się bez bicia, jestem forum fighterem...
Ale że KIKO?? Przecież to taki grzeczny gość jest :O

@Bolter
Zasiłek który by w szwecji dostał Xoo, tak się składa, to miesięcznie więcej niż Ty zarobisz w ciągu pół roku... On skończy na kopaniu rowów bez szkoły, patrząc na Ciebie, Ty skończysz tam choćby i po szkole
No offence.

PS. Może pytaliście złego Templerra i jakieś inne Vitality?
PS2. Troszkę się nie zrozumieliśmy, mówiłem o tym, że lizaliście tyłek Vilumowi, nie mówiłem o sobie ;>
PS3. Sami przyznajecie się do tego, że gdyby nie masakra w ankrahmun na dragach, to byście walczyli przeciwko cf... to jest sztuczny twór, a takie zwykle się nie utrzymują długo. Żyjecie tylko dlatego, że wspierało was CF, teraz oni żyją tylko dlatego, że mają wsparcie od Was. Musicie jednak przyznać, że trochę Wam działają na nerwy swoją obecnością, zachowaniem i biernością w akcjach. Taka jest prawda.
Ile jeszcze tak pociągniecie? Pół roku? W każdym razie powodzenia :>

Over and out,
Callastus
teh Freeza'

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania