Cytuj:
Oryginalnie napisane przez axio90
Asmit
a ty skad przyszedles i z kim wyszarowales tego chara ?
i gdzie teraz jest twoja banda przydupasow  ? 
nie zycze wam dobrego roku bo mam was w d*psku
szczegolnie gleboko w d*psku mam nebula gejow wiecznych pro by ng i teraz wielce nie smiecie na serwie 
nie byles pro by imhrey i reszta ? latwo cwaniaczyc bedac pro by ng. pamieytam jak waszej gildi serbiowie dokopali to po 1 open battle prosiliscie o peace  ze wy jestescie pokojowa gildia i ze wy wcale nie chcecie wiecej wojny.
Teraz bedzie ta samo za 2 tygodnie polacy zaczna placic za wolnosc a 2 miesiace tylko ryba i kiroj bedzie walczyc bo oni nie maja wyboru, dla nich nie ma opcji zaplaty. co i was przybledy z nebuli w koncu spotka
a tak swoja dorga to nie strasz mnie tym razem ze mnie zhuncisz  bo mam juz lepszy level od ciebie i wcale takich jak ty sie nie boje 
|
CZLOWIEQ miej troszq szacunq chocby do samego siebie a nie gadasz tu jakies bzdury moze i troszq wypilem i je*ia mi sie literki ale ja kczytam twoj post to mi sie plakac chce ze mamy tak powalonych ludzi w naszym kraju jak ty poniewaz jestes jak dla mnie dzieckiem ktore nie rozumie wielu pojec wielu zasad itd.
Michael...
co do Ciebie brak Ci partryjotyznu tak jak i temu up !!
pamietajcie co nasze to nasze nie oddamy tego nikomu po grob !!
Polskie to co nasze a nie wasze i nigdy nie bedzie tak jak chcecie bo na to nie zaslugujecie !!
SAINT walczy o Honor Wolnosc I Sprawiedliwosc !
i dla nich warto poswiecic swoje zycie !!!