|  31-12-2007, 18:38 | #2781 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 10 2007 Lokacja: Katowice Posty: 189 Imię: Rena Marin Profesja: Druid Gildia: Next Generation |   Też wam życzę wszystkiego dobrego ;d żeby ten nowy rok był lepszy niż poprzedni, maturzystom powodzenia ;-) no a co do tibii, to żeby każdy widział mimo wszystko człowieka a nie tylko postać ;] aaa i może jednak nie za dużo tego rzygania  btw. Ile Szwedzi fragów wbili? ile Bubble nabil skili? ile demon expa Da?Ile warte MPA? Ile noobkow jest na rooku? Tyle szczescia w nowym roku ;d ^przed chwilą mi to ktoś wysłał hihihihih 
				__________________ 18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT     Ostatnio edytowany przez Nattii - 31-12-2007 o 18:45. | 
|   | 
|  | 
|  31-12-2007, 18:59 | #2782 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 05 2007 Lokacja: LKR Posty: 70 Stan: Aktywny Gracz Imię: Collel Tellederluksap Profesja: Elder Druid Gildia: Next Generation Świat: Obsidia Poziom: 95 Poziom mag.: 63 |   Ja też od Siebie życzę wam Szczęśliwego nowego roku. Niech już wystrzelą korki szampana a wy bawcie się świetnie do białego rana  . Collel | 
|   | 
|  31-12-2007, 20:11 | #2783 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 06 2006 Lokacja: ok. Rybnika Posty: 480 Imię: Fingregher Gildia: Pink Shoes in Public |   Cytuj: 
 Ps. To nie było bezposrednio do Kiroyka, tylko do wszystkich którzy wjeżdzają na tych którzy nie trzymią z Polakami. Bo to nie Wasz problem. Jeśli oni potem chcą być pomiatani, to co się wy nimi przejmujecie ? Rozumiem, agitacja - ale nie pod hasłem szowinizmu. 
				__________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.  -Albert Einstein | |
|   | 
|  31-12-2007, 20:19 | #2784 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 05 12 2006 Posty: 13 Stan: Aktywny Gracz Imię: Blade'Qu / Gamio Profesja: Royal Paladin Gildia: Saint / AIE Świat: Obsidia/Xerena Poziom: 146 Skille: 96/100 Poziom mag.: 22 |   Szczęśliwego Nowego Roku   | 
|   | 
|  31-12-2007, 21:10 | #2785 | 
| Użytkownik Forum |   o tym calym pomiataniu... Jedynymi Polakami, ktorzy nie byli smieciami na serverze bylem Ja, Dedmit, Xuso i Pephy. Gdy wygralismy wojne, reszta Polakow byla smieciami i nawet NG robilo na nich PA. Nie raz ktos kto byl w NG pytal sie na vencie o cos typu "Kto to jest Marite pal, moge go wyjebac z respa?". Jak dobrze wiemy Marite BYL w ng. Rownie dobrze wszyscy wyzej wymienieni mogli by grac do teraz bez wojny, ale coz to jest za gra gdzie jakis frajer co przyszedl z Saphiry, kupil chara, wysharowal go i przyniosl za soba bande przydupasow tzn. "Izo family" zabija twoich kolegow za nic. Ja, Dedal I Xuso wybralismy kumpli zamiast wladzy, natomiast Pephy zostal z ludzmi, ktorzy zabili mu rl ziomkow nie raz. Nie to zebym mial cos do Michala, ktorego szanuje i nie mam zamiaru nigdy wyzwac za to ze walczy z NG. Ja osobiscie mam znajomych w NG i nic sie nie zmienilo miedzy nami. Jedynymi chwastami byli Izo i Nivre, gdyby nie oni PA bylo by zredukowane w duzym stopniu odkad Ripplahy i cale Sundby odeszlo z servera. Trudno mamy co mamy, naszej gildii to bardzo pasuje, nawet jezeli moze sie to wydawac monotonne.  Na konic chcial bym zyczyc szczesliwego nowego roku ;* Dobra, impreza czeka...  | 
|   | 
|  31-12-2007, 21:12 | #2786 | 
| Guest Posty: n/a |   najlepszego : ) btw FINER zajebiscie to ujales  ja mam sie na wiosne zglosic ; ( | 
|  31-12-2007, 21:39 | #2787 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 08 2006 Lokacja: Torun Wiek: 35 Posty: 92 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Royal Paladin Świat: Obsidia Poziom: +++ |   Asmit a ty skad przyszedles i z kim wyszarowales tego chara ? i gdzie teraz jest twoja banda przydupasow  ?   nie zycze wam dobrego roku bo mam was w d*psku   szczegolnie gleboko w d*psku mam nebula gejow wiecznych pro by ng i teraz wielce nie smiecie na serwie  nie byles pro by imhrey i reszta ? latwo cwaniaczyc bedac pro by ng. pamieytam jak waszej gildi serbiowie dokopali to po 1 open battle prosiliscie o peace  ze wy jestescie pokojowa gildia i ze wy wcale nie chcecie wiecej wojny. Teraz bedzie ta samo za 2 tygodnie polacy zaczna placic za wolnosc a 2 miesiace tylko ryba i kiroj bedzie walczyc bo oni nie maja wyboru, dla nich nie ma opcji zaplaty. co i was przybledy z nebuli w koncu spotka  a tak swoja dorga to nie strasz mnie tym razem ze mnie zhuncisz  bo mam juz lepszy level od ciebie i wcale takich jak ty sie nie boje  Ostatnio edytowany przez axio90 - 31-12-2007 o 21:49. | 
|   | 
|  31-12-2007, 22:59 | #2788 | 
| Guest Posty: n/a |   kto jedzie do wrocka na sylwestra . Podobno ma zajebisty | 
|  31-12-2007, 23:14 | #2789 | 
| Użytkownik Forum |   wszystkiego najlepszeog w onowym roku dla michala gawrona lukasza ryby matiego i calej gildi saint sw szegolnosci  ORAZ NEBULASOW ktorych od zawsze lubilem :**** xD o rl ziomkach grajacych  dla cLEGO ln  KYRY DL moich miastrzow w szegolsnocin dla Nonixa bez ktroeg bylbym zerem ale ch.uj w du.pe geddowi jevbmu zgredow jak to cztasz to kurwa zycze zebys zginal od kazdego z LN bo LN tyo nprWDiW POTEGA  TY KU..WO JEBANA gedd zginnnnnnnn ty pizdo jebna nie nawidze cie pRZYJEDZ DO gdaNKSAt 
				__________________ Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 31-12-2007 o 23:19. | 
|   | 
|  31-12-2007, 23:30 | #2790 | 
| Użytkownik Forum |   pozatym knaaku moj kochany byli tez inni szanowani polacy jak yunichi gawqron kiroy ,tyljko ze byli hunted   ale szacunek byl co nie? 
				__________________ Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! | 
|   | 
|  31-12-2007, 23:35 | #2791 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 Zacznijmy od tego ze lvl to nie wszystko, Bo kazdy kto ma wiecej kasy moze kupic 200 lvl i dalej byc noobem.A co do wyplacenia to niektorzy z Saintu juz dawno poprzestawali grac, Logowali sie dla kumpli i teraz walcza dla kumpli, dlatego watpie zeby ktos sie wyplacil | |
|   | 
|  01-01-2008, 00:14 | #2792 | 
| Guest Posty: n/a |   Ciekawe co tam u benka'plaxxa xD, tak mi sie o nim przypomnialo teraz. | 
|  01-01-2008, 00:56 | #2793 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 08 2005 Lokacja: Gdańsk Posty: 187 Imię: Kiroy Wind Profesja: Royal Paladin Świat: Obsidia Poziom: 107 Skille: 90+/xx Poziom mag.: 21 |   pamietajcie to miejsce ten RAP TO TO MEIN NAojpwdsI jooooooooool [poseo sl iOMKOQ  SAINT JESTESMY NO LIFERAMI I WAS DOJEBIEMJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL CHUJ WM W DUPE _/ | 
|   | 
|  01-01-2008, 01:02 | #2794 | 
| Użytkownik Forum |   benek=gAWRON=SZIKAKA ROMAN \\ POZDRO DLA ANDRZEJA I NESTORA_/ 
				__________________ Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! | 
|   | 
|  01-01-2008, 01:06 | #2795 | 
| Użytkownik Forum |   skoe skurqysynu kochAM CIE "*/KIROY PROKOM RULWZ 
|   | 
|  01-01-2008, 03:31 | #2798 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 12 2007 Posty: 24 |  Zal Cytuj: 
 CZLOWIEQ miej troszq szacunq chocby do samego siebie a nie gadasz tu jakies bzdury moze i troszq wypilem i je*ia mi sie literki ale ja kczytam twoj post to mi sie plakac chce ze mamy tak powalonych ludzi w naszym kraju jak ty poniewaz jestes jak dla mnie dzieckiem ktore nie rozumie wielu pojec wielu zasad itd. Michael... co do Ciebie brak Ci partryjotyznu tak jak i temu up !! pamietajcie co nasze to nasze nie oddamy tego nikomu po grob !! Polskie to co nasze a nie wasze i nigdy nie bedzie tak jak chcecie bo na to nie zaslugujecie !! SAINT walczy o Honor Wolnosc I Sprawiedliwosc ! i dla nich warto poswiecic swoje zycie !!!    | |
|   | 
|  01-01-2008, 04:33 | #2799 | 
| Guest Posty: n/a |   pozdro !! Ale jazda! Dostałem inva do kolesia chatki i spędziliśmy z kumplami z Thais sylwka. YEYEYE !!!!!! Zajebiste ziomalki z nich  A za rok mamy zamiar guild house wykupic  !!! ahuahasauaahaa zajebiście sie rok zaczął btw. kto to gawron i asmit bo nie czaje. Dla mnie zondzom suv, kiroj, nedomanus, pephy (moj pies ktorego dostalem nazwalm jego imieniem, ale stara wola na niego "pepi". A stary glupek jeden jak se wypije to wola "picza" albo "pićka". Hehe, starzy mi psa kupili zebym tyle przed tibia nie siedzial i czasem na dwór wychodzil). Podobno mi witamin brakuje bo zbladlem. Ahauahaa    Radosny Ben Ostatnio edytowany przez bencio - 01-01-2008 o 04:37. | 
|  01-01-2008, 07:17 | #2800 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2005 Lokacja: Gdynia Wiek: 34 Posty: 153 Stan: Na Emeryturze Imię: DEDMICZ OF HELLZ Profesja: Royal Paladin Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa Świat: Obsidia Poziom: 145 |   Jak już zostanę premierem/prezydentem, to pierwsze co zrobię to zniosę Sylwestra i inne bezsensowne święta. >.< | 
|   |