Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2008, 00:54   #21
Don_Kustosz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
Don_Kustosz ma numer GG 4243203
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nock keciron Pokaż post
Tak... Palek ma najlepiej, jest zajebisty, zabija wszystko na strzała a na guardach z assassin starami wychodzi 3x na plusa...

Czlowieku! przejrzyj na oczy... Assa star kosztuje 100gp, starcza na 4-6 strzałów. Czyli około 1,5 stara na dla (87 lvl, 88 skill) i to przy dużym szczęściu. A poza tym trzeba się leczyć - to też wbrew pozorom kosztuje ;P. Średnio na tego przerosnietego smoka wychodzi 150gp za stary + 120 za mf czyli razem 270 złotych monet... Z przecietnego dla tyle nie leci...
Więc co? Waste

Sprawa guardów - owszem - tu niby palek ma lepiej - leczy się exurą, bije na 3 sqm z royal speara lub troche wiecej z bolta. Jezeli bije sie z r spearów - pół biedy, ale bolty jednak kosztują i to drogo. Z kosztami leczenia i bez lootbaga z przecietnego (1,5h) guard huntu wychodzilbys paladynem z plusem ok 1k gp na czysto. Bez lootbaga. Twoim najtem sytuacja wcale nie jest gorsza - 70/70, lepsza tarcza, exura, manasy pod pache i możesz swobodnie expic.

Troche sie rozpisalem ale krew mnie zalewa jak widze ludzi piszacych ze pall nigdzie nie ma waste. Czasy sie zmienily - ze spirami efektywnie expic sie nie da a bolty kosztuja...

wiesz ja nigdzie nienapisalem ze pall nie ma waste ale zobacz taki 140 rp jest se na nightmarach,dlach czy czym kolwiek to ma exp szybki,aa i jeszcze takie cos :22:56 Sylvin Pall [103]: ja wale z asow srednio po 450 best to 569 - troche duzo no nie ?
Don_Kustosz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.