Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-01-2008, 23:54   #21
Don_Kustosz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
Don_Kustosz ma numer GG 4243203
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nock keciron Pokaż post
Tak... Palek ma najlepiej, jest zajebisty, zabija wszystko na strzała a na guardach z assassin starami wychodzi 3x na plusa...

Czlowieku! przejrzyj na oczy... Assa star kosztuje 100gp, starcza na 4-6 strzałów. Czyli około 1,5 stara na dla (87 lvl, 88 skill) i to przy dużym szczęściu. A poza tym trzeba się leczyć - to też wbrew pozorom kosztuje ;P. Średnio na tego przerosnietego smoka wychodzi 150gp za stary + 120 za mf czyli razem 270 złotych monet... Z przecietnego dla tyle nie leci...
Więc co? Waste

Sprawa guardów - owszem - tu niby palek ma lepiej - leczy się exurą, bije na 3 sqm z royal speara lub troche wiecej z bolta. Jezeli bije sie z r spearów - pół biedy, ale bolty jednak kosztują i to drogo. Z kosztami leczenia i bez lootbaga z przecietnego (1,5h) guard huntu wychodzilbys paladynem z plusem ok 1k gp na czysto. Bez lootbaga. Twoim najtem sytuacja wcale nie jest gorsza - 70/70, lepsza tarcza, exura, manasy pod pache i możesz swobodnie expic.

Troche sie rozpisalem ale krew mnie zalewa jak widze ludzi piszacych ze pall nigdzie nie ma waste. Czasy sie zmienily - ze spirami efektywnie expic sie nie da a bolty kosztuja...

wiesz ja nigdzie nienapisalem ze pall nie ma waste ale zobacz taki 140 rp jest se na nightmarach,dlach czy czym kolwiek to ma exp szybki,aa i jeszcze takie cos :22:56 Sylvin Pall [103]: ja wale z asow srednio po 450 best to 569 - troche duzo no nie ?
Don_Kustosz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2008, 15:18   #22
nock keciron
Użytkownik Forum

nock keciron's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz Pokaż post
wiesz ja nigdzie nienapisalem ze pall nie ma waste ale zobacz taki 140 rp jest se na nightmarach,dlach czy czym kolwiek to ma exp szybki,aa i jeszcze takie cos :22:56 Sylvin Pall [103]: ja wale z asow srednio po 450 best to 569 - troche duzo no nie ?
Bo wiesz... Z palkiem teraz jest tak... Albo ma spory plus albo waste... Mi jednak niestety częściej trafia się to drugie, nigdy szczęścia nie miałem... Ofc nie mówię tu o potworkach pokroju smoka, lecz trochę mocniejszych huntowanych przez średnio-poziomowego (70-100) paladyna.

Ale patrz... Mimo, że z assa starów mam besta ok 530, a srednio wale po 400-450 (nie patrze na srednia) to jeżeli po zwastowaniu 200 starów z DLi nic nie dropnie (albo fire sword czy inne gówno) to mam 20k do tyłu. Do tego dochodzą jeszcze manasy (na 200 starów jakies 13-15 bp przy moich lagach) i z tego robi się waste całkiem pokaźne. Owszem, jeżeli coś dropnie to mam plusa, ale nie gigantycznego - dsm - 40k, czylki z resztą loota jakies 20 k do przodu... Ale kasa jak kasa... Szybko się kończy..

A co do Koszmarów - cóż, byłem - i się zawiodłem. Bez wielkiej straty mogę huntować tylko dwie - na destroyera dużo manasów idzie, a to niestety trochę za mało
stary 02-01-2008, 15:41   #23
Ok'rzes
Użytkownik Forum

Ok'rzes's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
Ok'rzes ma numer GG 6156548
Domyślny

Ale ja naplawde "kce" być spooonio i mieć "duszo" chaarów z h lvlami!

Koleś odpuść sobie... 50% tibijczyków dziennie boci... Jeśli ja chce tak grać to bd tak grać i sprawia mi to przyjemność ... doszedłem do wniosku po 2 latach gry że nie ma sensu ślęczeć choćby 1 h przy tibii... lepiej poznawać ludzi sry jesteś dla mnie żalem...
Ok'rzes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2008, 15:59   #24
Don_Kustosz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj

Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
Don_Kustosz ma numer GG 4243203
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes Pokaż post

Koleś odpuść sobie... 50% tibijczyków dziennie boci... Jeśli ja chce tak grać to bd tak grać i sprawia mi to przyjemność ... doszedłem do wniosku po 2 latach gry że nie ma sensu ślęczeć choćby 1 h przy tibii... lepiej poznawać ludzi sry jesteś dla mnie żalem...
sory ale to że "wszyscy bocą" już sie zbyt rozpowszechnilo :/ teraz idz sobie na kilka miejscowek i popisz do 100 osob i zobacz czy napewno 50 bedzie bocic
Don_Kustosz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2008, 16:26   #25
CzareKing
Użytkownik Forum

CzareKing's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 54
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes Pokaż post
Myślisz, że jesteś fajny bo tak napisałeś?
CzareKing jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2008, 17:24   #26
Ok'rzes
Użytkownik Forum

Ok'rzes's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
Ok'rzes ma numer GG 6156548
Domyślny

To jest ironia jeśli byś tego nie zauważył... Jeśli bym był dzieckiem neo jak mam nadzieje mniejsza część tego forum nie pisałbym nic. Niestety realia są takie, że póki nie zdacie sobie sprawy o zatraceniu swoich wartości przy Tibii siedzą po 4h+ dziennie nie doznacie życia pozadomowego... jeśli się co do niektórych mylę to sry bardzo... ale taka jest prawa i przy swoim będę stać proste. Z drugiej strony posiadanie bota i umiejętne jego wykorzystanie to zaleta jaką jest spryt... jeśli jej nie masz nie licz na rzaden sukces. Pozdrawiam realnie myślący....
Ok'rzes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania