omagad, pierdolony idioto, co ma pierdolona gra i pierdolona wojna w tej wlasnie grze do wolnosci, o ktora kiedys kurwa walczyli polacy. zapisz sie kurwa na terapie, bo takiego kretynizmu na forum nie zniose. kafior ma kurwa racje, bo jak rzucasz haslami 'mamy w zyciu jeden cel, jebac szweda bo to ****' albo 'kotku to pedal co polske sprzedal', to ja pierdole taki narod. kiedy wreszcie zrozumiesz, zreszta nie tylko ty, ze w tej grze narodowosc nie ma znaczenia, a przynajmniej nie powinna. powiem ci jak bylo na poczatku na xerenie, poznalem na rooku z 10 polakow, rozmawialismy miedzy soba po angielsku, bo jak jakis polaczek zobaczyl, ze my tez pl, to od razu 'ej dajcie mi expowac nie dacie polakowi ziomowi nie dacie rodakowi ????!!!!'. powiem jeszcze raz, taki narod to ja pierdole. a ludzi takich jak ryba, pika, zielak, piotrek(dodi) czy przemek(booka) szanuje tak samo, jak mannowa, azareda, acr chemicsa czy starego archina, bo na szacunek trzeba sobie zasluzyc, ale nie zasluzysz sobie na niego tym, ze jestes polakiem.
edit:
@up
a wg mnie dobrze jest pamietac o przeszlosci naszego kraju i jakos tam czesc tym ludziom oddawac, ale to jest kurwa gra.
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-01-2008 o 12:34.
|