Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-01-2008, 11:47   #2961
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

Misieq i btw jak ty mozesz uwazasz ze poalcy sa gorsi od swe ?? to twoi koledzy z podwroka sa gorsi ?? albo suxa jak byl z otba w ng byl gorszy od swe i nie powinien sie pchac udzielac o wlasne prawa ?? zrobil blad ze nie pozwolil rl kumpli z asmitem se lac ?? bylo lepiej ?? kurwa odszukam ci ostania jakas moze organizacje Hi....tl...erJUUUUge.....nd !! tam tez maja takie ku...rwa poglady !!! i tmowie ja 22 letnia osoba po studiach i z troche uksztaltowanym charakterem i troche w zyciu przezylem ....
Kiroy jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-01-2008, 11:57   #2962
Kiroy
Użytkownik Forum

Żarówka

i btw jesli jeszcze ktos uwaza ze w tibii nie powinny obowiazywac zasady z rla to dla mnie ... jest zerem !! nie mozna sie okradac wedlug mnie oklamywac , oszukiwac , wydawac nieprzyjaciolom za czapke sliwek ( pephy ) i graja tam normalni ludzie i normalnie powinno sie z nimi postepowac !! i szanowac !!
Kiroy jest offline  
stary 05-01-2008, 12:10   #2963
Pawlos II
Użytkownik Forum

Pawlos II's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Pawlos II ma numer GG 6793058
Domyślny

Szczera prawda zgadzam sie z kazdym slowem mojego miska Michałka :*
Pawlos II jest offline  
stary 05-01-2008, 12:16   #2964
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Świat: Obsidia
Domyślny

No pojebalo sie juz w glowach

11:19 Xodavi [64]: ide sobie na necro
11:19 Xodavi [64]: nie ma lisciku
11:19 Xodavi [64]: ucieszony jestem
11:19 Xodavi [64]: a tu ethinos
11:19 Xodavi [64]: pytam czy tu expi
11:19 Xodavi [64]: a on zaczyna lac i mowi ze mam bohy placic
11:19 Yaugardo [110]: to fajnie ma w domu

Fajnie fajnie

HAIL WIADRO czy jak mu tam bylo łopata

http://img523.imageshack.us/my.php?image=uo0159gn8.jpg
http://img412.imageshack.us/my.php?image=uo0166zb3.jpg

To macie proof zeby nie bylo ze rzucam slowa na wiatr

Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 05-01-2008 o 12:27.
Yaugardo jest offline  
stary 05-01-2008, 12:22   #2965
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kafior Pokaż post
Nie mylic patriotyzmu z nacjonalizmem 99% Polaczkow grajacych w Tibie nie wie co to patriotyzm.
(Nie mowie ze ja jestem, nie znosze Polski i polskiej mentalnosci)

Jak mnie wqrwia jak "polacy" traktuja tak swoj kraj i jak szanuja siebie dla mnie jestes pierdolonym zerem czowieku nie masz szacunku do niczego!!! Nastepny ktory nie zdaje sobie sprawy ile zadziecz temu krajowi i ludziom ktozy umozliwili mu egzystencje bo moze wlasnie teraz za*******abys w obozie pracy pierdolony egoisto!!normlanie rece opadaja przy takich postach...
co tu jeszcze robisz i na huj piszesz po Polsku?!
W Y P I E R D A L A J ! ! !

@allira~

jak ja bylem w gimnazjum to ty na chleb mowiles "bleb"
nie odpowiedzialem bo nie mialem ochoty na dalsza konwersacje z tym panem goraca 17nastko!!
stary 05-01-2008, 12:31   #2966
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)

Stan: Niegrający
kafior ma numer GG 6276554
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omagad Pokaż post
Jak mnie wqrwia jak "polacy" traktuja tak swoj kraj i jak szanuja siebie dla mnie jestes pierdolonym zerem czowieku nie masz szacunku do niczego!!! Nastepny ktory nie zdaje sobie sprawy ile zadziecz temu krajowi i ludziom ktozy umozliwili mu egzystencje bo moze wlasnie teraz za*******abys w obozie pracy pierdolony egoisto!!normlanie rece opadaja przy takich postach...
co tu jeszcze robisz i na huj piszesz po Polsku?!
W Y P I E R D A L A J ! ! !

@allira~

jak ja bylem w gimnazjum to ty na chleb mowiles "bleb"
nie odpowiedzialem bo nie mialem ochoty na dalsza konwersacje z tym panem goraca 17nastko!!
O stary, wysoki poziom masz jak na "ponad gimnazjaliste" : D
Bylo co było, nie obchodzi mnie przeszlosc Polski, zabory, wojny. Ludzie gineli bo gineli, masowe mordy, wywózki, łapanki, ghetta, dyskriminacja rasowa. Nie moje czasy, malo mnie to obchodzi. Moze i dzięki nim jestem teraz na świecie w polsce (a może byłbym w Luksemburgu haha) ale zupelnie mam to w tyle. Zyje gdzie zyje, nie zyje przeszloscia. Kurwa, mam myslec jak ty? Jak byłbym brazolem to swoje zycie mam zawdzieczac Kolumbowi i kolonistom z hiszpani ?: D
SKOŃCZ i wyjdz stad. Twoj brak argumentow na koncu ogranicza sie do słow "WY PIER DALAJ STAD KUR WA!!!!!!!!!!!!! trollu": D

ps. Pisze po polsku, aby taki gowniarz jak ty mogł zrozumiec chociaz słowo ale jak zdazylem zauwazyc gowno rozumiesz

ps2. Cos na górze wspominalem o "polskiej mentalnosci", o to wlasnie mi chodzi

ps3. Nie lubie czesci polakow, ktorzy zachowuja sie jak ty, jezyka polskiego, polskich piosenek i kurwa polskiego rzadu. Jedyne co lubie to polska kuchnia, nie ma to jak schabowy, sałatka i bigos

Ostatnio edytowany przez kafior - 05-01-2008 o 12:36.
kafior jest offline  
stary 05-01-2008, 12:32   #2967
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

omagad, pierdolony idioto, co ma pierdolona gra i pierdolona wojna w tej wlasnie grze do wolnosci, o ktora kiedys kurwa walczyli polacy. zapisz sie kurwa na terapie, bo takiego kretynizmu na forum nie zniose. kafior ma kurwa racje, bo jak rzucasz haslami 'mamy w zyciu jeden cel, jebac szweda bo to ****' albo 'kotku to pedal co polske sprzedal', to ja pierdole taki narod. kiedy wreszcie zrozumiesz, zreszta nie tylko ty, ze w tej grze narodowosc nie ma znaczenia, a przynajmniej nie powinna. powiem ci jak bylo na poczatku na xerenie, poznalem na rooku z 10 polakow, rozmawialismy miedzy soba po angielsku, bo jak jakis polaczek zobaczyl, ze my tez pl, to od razu 'ej dajcie mi expowac nie dacie polakowi ziomowi nie dacie rodakowi ????!!!!'. powiem jeszcze raz, taki narod to ja pierdole. a ludzi takich jak ryba, pika, zielak, piotrek(dodi) czy przemek(booka) szanuje tak samo, jak mannowa, azareda, acr chemicsa czy starego archina, bo na szacunek trzeba sobie zasluzyc, ale nie zasluzysz sobie na niego tym, ze jestes polakiem.

edit:
@up
a wg mnie dobrze jest pamietac o przeszlosci naszego kraju i jakos tam czesc tym ludziom oddawac, ale to jest kurwa gra.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-01-2008 o 12:34.
Ptak~ jest offline  
stary 05-01-2008, 12:37   #2968
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Domyślny

@suv

pare lat temu czyscilem groby powstancow wielkopolskich, pamietam o tych ludziach ale bez przesady.
stary 05-01-2008, 12:38   #2969
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
omagad, pierdolony idioto, co ma pierdolona gra i pierdolona wojna w tej wlasnie grze do wolnosci, o ktora kiedys kurwa walczyli polacy. zapisz sie kurwa na terapie, bo takiego kretynizmu na forum nie zniose. kafior ma kurwa racje, bo jak rzucasz haslami 'mamy w zyciu jeden cel, jebac szweda bo to ****' albo 'kotku to pedal co polske sprzedal', to ja pierdole taki narod. kiedy wreszcie zrozumiesz, zreszta nie tylko ty, ze w tej grze narodowosc nie ma znaczenia, a przynajmniej nie powinna. powiem ci jak bylo na poczatku na xerenie, poznalem na rooku z 10 polakow, rozmawialismy miedzy soba po angielsku, bo jak jakis polaczek zobaczyl, ze my tez pl, to od razu 'ej dajcie mi expowac nie dacie polakowi ziomowi nie dacie rodakowi ????!!!!'. powiem jeszcze raz, taki narod to ja pierdole. a ludzi takich jak ryba, pika, zielak, piotrek(dodi) czy przemek(booka) szanuje tak samo, jak mannowa, azareda, acr chemicsa czy starego archina, bo na szacunek trzeba sobie zasluzyc, ale nie zasluzysz sobie na niego tym, ze jestes polakiem.

edit:
@up
a wg mnie dobrze jest pamietac o przeszlosci naszego kraju i jakos tam czesc tym ludziom oddawac, ale to jest kurwa gra.
nie wypowiadalem sie o grze tylko o rozumowaniu tego bezmyslenego pacana co ma wszystko i wszystkich w dupie..! i pokaz mi jedna moja wypowiedz gdzie zucilem haslem "pierdolic szweda bo to szwed" albo "ze pephy pedal polske sprzedal"

up up up
i ta wypowiedzia nam pokazales kim jestes...a raczej ze jestes niczym.
Bo jezeli ty takie rzeczy masz w dupie to szczeze ci wspolczuje..

Ostatnio edytowany przez omagad - 05-01-2008 o 12:50.
omagad jest offline  
stary 05-01-2008, 12:50   #2970
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

ten, jak zes go nazwal, bezmyslny pacan, rozumuje jak najbardziej poprawnie, bo nie kieruje sie w nawiazywaniu znajomosci narodowoscia, a osobowoscia innych ludzi, a to wciaz jest tylko gra, i nie mozna tutaj mowic o czyms takim jak patriotyzm, bo nie rozumiem, jak grajac w gry tego typu, mozna czuc sie polakiem. jestes graczem, jak kazdy inny, i chuj kogo obchodzi, czy jestes z polski czy z kazachstanu.

@ twoj podpis
wlasnie, mozesz walczyc i umrzec za przyjaciol. nie bedziesz walczyl i umieral za ludzi ktorych nie znasz badz nie lubisz tylko dlatego, ze sa polakami. mam racje?

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-01-2008 o 12:52.
Ptak~ jest offline  
stary 05-01-2008, 12:52   #2971
Matov1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 05 2007

Domyślny

Zal.pl hahahahahaha napinacze jebani spotkajcie sie w rlu i sobie pogadajcie to jest temat dotyczacy spraw Obsidii a nie czy ktos kocha Polske czy ktos sra na nia
Matov1 jest offline  
stary 05-01-2008, 12:52   #2972
Kiroy
Użytkownik Forum

Żarówka

Suv Aihalas : OMg chodizlo stwierdzenie .... ze polacy wreszcie powinni sie nauczyc gdzie ich miejsce !! ansze miejsce jkest takie sam jak szwedow i tylko o to stwierdzenie sie rozchodzi !! ale to nie jest problem Suv z nami ze my nie szanujemy szwedow bo napsiales jakbys sie z choinki urwal !! problem w tym ze oni nie szanuja rowno nas !! i zaprzecz temu !! i mowa tu o ng i rest !! bo ja nie mowie ze don zasa byl niewpozradku bo joppe to super facet ale tak samo jak u nas tak samo i u swe sa rasisci i za to nas nie lubia itd ! i temu zaprzecz ?? i jak widzisz to dwa lata polacy maja przejebane na obsidii a nie swe !!

no ofense Kothek ale o to chodzilo ...
Kiroy jest offline  
stary 05-01-2008, 12:56   #2973
Allirav
Użytkownik Forum

Allirav's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2007

Imię: Allirav
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Poziom: 60
Skille: 75+
Poziom mag.: 16
Domyślny

Omagad nie tylko ja stwierdziłem ze jesteś kretynem i masz brak argumentów Może i mam to jebane 17 lat ( za pare dni 18) ale nie wypisuje takich idiotyzmów na forum. Wez sobie stary przemyśl bo nie tylko rok urodzenia ukazuje czy jesteś dojrzały ale to co masz w głowie.
Suv ma 15 lat i pisze madrzej od Ciebie

Pozdrawiam
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko
14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej
Allirav jest offline  
stary 05-01-2008, 12:56   #2974
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
ten, jak zes go nazwal, bezmyslny pacan, rozumuje jak najbardziej poprawnie, bo nie kieruje sie w nawiazywaniu znajomosci narodowoscia, a osobowoscia innych ludzi, a to wciaz jest tylko gra, i nie mozna tutaj mowic o czyms takim jak patriotyzm, bo nie rozumiem, jak grajac w gry tego typu, mozna czuc sie polakiem. jestes graczem, jak kazdy inny, i chuj kogo obchodzi, czy jestes z polski czy z kazachstanu.

@ twoj podpis
wlasnie, mozesz walczyc i umrzec za przyjaciol. nie bedziesz walczyl i umieral za ludzi ktorych nie znasz badz nie lubisz tylko dlatego, ze sa polakami. mam racje?
No tak zebys wiedzial nie chodzilo mi o to ze ktos jest zly bo jest innej narodowosci i nigdy tak nie napisalem jednak trzeba miec szacunek do samego siebie i do wlasnego kraju...przynajmniej moim zdaniem. Bo skoro gosc mowi ze ma to w dupie to tak jakby mial w dupie swoich pradziadkow a moze i nawet dziadkow...i tak w kolejnosci...i ta moja wypowiedz nie miala nic wspolnego z Tibia..
stary 05-01-2008, 12:58   #2975
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Allirav Pokaż post
Omagad nie tylko ja stwierdziłem ze jesteś kretynem i masz brak argumentów Może i mam to jebane 17 lat ( za pare dni 18) ale nie wypisuje takich idiotyzmów na forum. Wez sobie stary przemyśl bo nie tylko rok urodzenia ukazuje czy jesteś dojrzały ale to co masz w głowie.
Suv ma 15 lat i pisze madrzej od Ciebie

Pozdrawiam
Jednak chyba masz i zamalo albo jak pwoiedziales nie jestes zbyt dojrzaly skoro ich nie widzisz..
stary 05-01-2008, 12:59   #2976
Kiroy
Użytkownik Forum

Żarówka

Suv poki co lduzi co nienawidizl aka rotan hawki itd i odszedl od nas ... teraz z nimi walczy !! i nie mogl byc z nami jak oni byli ale w ng jzu wsyztsko ok !! i OMG chodzilo ze napsial Misieq aka pephy ze miejsce polakow jest tam dgzie jest i tego " powinnismy" sie wreszcie nauczyc !! o to sie rozchodzi !! a OMg nie mowi ze nie mamy lubic bosniakow bo sa bosniakami !! tylko u nas kazdy bosniak ma takei ssame prawo jak kazdy inny polak i wybacz my szwedow nie pekujemy bo sa szwedami !! czy nadal nasza Mlodziez z LPR nie widzi roznicy ??
Kiroy jest offline  
stary 05-01-2008, 13:03   #2977
Allirav
Użytkownik Forum

Allirav's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2007

Imię: Allirav
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Poziom: 60
Skille: 75+
Poziom mag.: 16
Domyślny

Up

To omg mógł tak ładnie wyklarować jak Ty.
Jeżeli i taka jest jego opinia to sie z wami zgadzam.

PS: ale gorąco sie zrobiło na tym forum

Pozdro

Niedojrzały Adaś
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko
14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej
Allirav jest offline  
stary 05-01-2008, 13:08   #2978
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Domyślny

ble dabyl...

Ostatnio edytowany przez kafior - 05-01-2008 o 13:11.
kafior jest offline  
stary 05-01-2008, 13:09   #2979
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Domyślny

@omagad
Chcesz jogurt?

~~~~
I tu jest problem, w innych MMORPG nie ma takiego zjawiska jakie wystepuje w tibii, moze dlatego ze w tibie graja 12 latki, które spamuja trade "JEBAC SWEEEE"

Kiroy, pephy: a gdzie wg. was jest miejsce polaka?

Kurwa, ta dyskusja jest bezsensowna

kochajacy taer
stary 05-01-2008, 13:10   #2980
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kafior Pokaż post
@omagad
Chcesz jogurt?

~~~~
I tu jest problem, w innych MMORPG nie ma takiego zjawiska jakie wystepuje w tibii, moze dlatego ze w tibie graja 12 latki, które spamuja trade "JEBAC SWEEEE"

Kiroy, pephy: a gdzie wg. was jest miejsce polaka?

Kurwa, ta dyskusja jest bezsensowna

kochajacy taer
Poprosze... Truskawkowy!

Przeczytaj post Pepiego z wczoraj to zobaczysz gdzie powinno byc miejsce polaka

Ostatnio edytowany przez omagad - 05-01-2008 o 13:12.
omagad jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania