![]() |
#2961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Misieq i btw jak ty mozesz uwazasz ze poalcy sa gorsi od swe ?? to twoi koledzy z podwroka sa gorsi ?? albo suxa jak byl z otba w ng byl gorszy od swe i nie powinien sie pchac udzielac o wlasne prawa ?? zrobil blad ze nie pozwolil rl kumpli z asmitem se lac ?? bylo lepiej ?? kurwa odszukam ci ostania jakas moze organizacje Hi....tl...erJUUUUge.....nd !! tam tez maja takie ku...rwa poglady !!! i tmowie ja 22 letnia osoba po studiach i z troche uksztaltowanym charakterem
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2962 |
Użytkownik Forum
|
![]() i btw jesli jeszcze ktos uwaza ze w tibii nie powinny obowiazywac zasady z rla to dla mnie ... jest zerem !! nie mozna sie okradac wedlug mnie oklamywac , oszukiwac , wydawac nieprzyjaciolom za czapke sliwek ( pephy ) i graja tam normalni ludzie i normalnie powinno sie z nimi postepowac !! i szanowac !!
|
![]() |
![]() |
#2963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Szczera prawda zgadzam sie z kazdym slowem mojego miska Michałka :*
|
![]() |
![]() |
#2964 |
Użytkownik Forum
|
![]() No pojebalo sie juz w glowach
11:19 Xodavi [64]: ide sobie na necro 11:19 Xodavi [64]: nie ma lisciku 11:19 Xodavi [64]: ucieszony jestem 11:19 Xodavi [64]: a tu ethinos 11:19 Xodavi [64]: pytam czy tu expi 11:19 Xodavi [64]: a on zaczyna lac i mowi ze mam bohy placic 11:19 Yaugardo [110]: to fajnie ma w domu Fajnie fajnie HAIL WIADRO czy jak mu tam bylo łopata http://img523.imageshack.us/my.php?image=uo0159gn8.jpg http://img412.imageshack.us/my.php?image=uo0166zb3.jpg To macie proof zeby nie bylo ze rzucam slowa na wiatr Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 05-01-2008 o 12:27. |
![]() |
![]() |
#2965 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Jak mnie wqrwia jak "polacy" traktuja tak swoj kraj i jak szanuja siebie dla mnie jestes pierdolonym zerem czowieku nie masz szacunku do niczego!!! Nastepny ktory nie zdaje sobie sprawy ile zadziecz temu krajowi i ludziom ktozy umozliwili mu egzystencje bo moze wlasnie teraz za*******abys w obozie pracy pierdolony egoisto!!normlanie rece opadaja przy takich postach... co tu jeszcze robisz i na huj piszesz po Polsku?! W Y P I E R D A L A J ! ! ! @allira~ jak ja bylem w gimnazjum to ty na chleb mowiles "bleb" nie odpowiedzialem bo nie mialem ochoty na dalsza konwersacje z tym panem goraca 17nastko!!
![]() |
#2966 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Bylo co było, nie obchodzi mnie przeszlosc Polski, zabory, wojny. Ludzie gineli bo gineli, masowe mordy, wywózki, łapanki, ghetta, dyskriminacja rasowa. Nie moje czasy, malo mnie to obchodzi. Moze i dzięki nim jestem teraz na świecie w polsce (a może byłbym w Luksemburgu haha) ale zupelnie mam to w tyle. Zyje gdzie zyje, nie zyje przeszloscia. Kurwa, mam myslec jak ty? Jak byłbym brazolem to swoje zycie mam zawdzieczac Kolumbowi i kolonistom z hiszpani ?: D SKOŃCZ i wyjdz stad. Twoj brak argumentow na koncu ogranicza sie do słow "WY PIER DALAJ STAD KUR WA!!!!!!!!!!!!! trollu": D ps. Pisze po polsku, aby taki gowniarz jak ty mogł zrozumiec chociaz słowo ale jak zdazylem zauwazyc gowno rozumiesz ![]() ps2. Cos na górze wspominalem o "polskiej mentalnosci", o to wlasnie mi chodzi ![]() ps3. Nie lubie czesci polakow, ktorzy zachowuja sie jak ty, jezyka polskiego, polskich piosenek i kurwa polskiego rzadu. Jedyne co lubie to polska kuchnia, nie ma to jak schabowy, sałatka i bigos ![]()
n_n Ostatnio edytowany przez kafior - 05-01-2008 o 12:36. |
|
![]() |
![]() |
#2967 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() omagad, pierdolony idioto, co ma pierdolona gra i pierdolona wojna w tej wlasnie grze do wolnosci, o ktora kiedys kurwa walczyli polacy. zapisz sie kurwa na terapie, bo takiego kretynizmu na forum nie zniose. kafior ma kurwa racje, bo jak rzucasz haslami 'mamy w zyciu jeden cel, jebac szweda bo to ****' albo 'kotku to pedal co polske sprzedal', to ja pierdole taki narod. kiedy wreszcie zrozumiesz, zreszta nie tylko ty, ze w tej grze narodowosc nie ma znaczenia, a przynajmniej nie powinna. powiem ci jak bylo na poczatku na xerenie, poznalem na rooku z 10 polakow, rozmawialismy miedzy soba po angielsku, bo jak jakis polaczek zobaczyl, ze my tez pl, to od razu 'ej dajcie mi expowac nie dacie polakowi ziomowi nie dacie rodakowi ????!!!!'. powiem jeszcze raz, taki narod to ja pierdole. a ludzi takich jak ryba, pika, zielak, piotrek(dodi) czy przemek(booka) szanuje tak samo, jak mannowa, azareda, acr chemicsa czy starego archina, bo na szacunek trzeba sobie zasluzyc, ale nie zasluzysz sobie na niego tym, ze jestes polakiem.
edit: @up a wg mnie dobrze jest pamietac o przeszlosci naszego kraju i jakos tam czesc tym ludziom oddawac, ale to jest kurwa gra.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-01-2008 o 12:34. |
![]() |
![]() |
#2968 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @suv
pare lat temu czyscilem groby powstancow wielkopolskich, pamietam o tych ludziach ale bez przesady.
#2969 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
up up up i ta wypowiedzia nam pokazales kim jestes...a raczej ze jestes niczym. Bo jezeli ty takie rzeczy masz w dupie to szczeze ci wspolczuje..
I CAN DIE FOR FRIENDS!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez omagad - 05-01-2008 o 12:50. |
|
![]() |
![]() |
#2970 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() ten, jak zes go nazwal, bezmyslny pacan, rozumuje jak najbardziej poprawnie, bo nie kieruje sie w nawiazywaniu znajomosci narodowoscia, a osobowoscia innych ludzi, a to wciaz jest tylko gra, i nie mozna tutaj mowic o czyms takim jak patriotyzm, bo nie rozumiem, jak grajac w gry tego typu, mozna czuc sie polakiem. jestes graczem, jak kazdy inny, i chuj kogo obchodzi, czy jestes z polski czy z kazachstanu.
@ twoj podpis wlasnie, mozesz walczyc i umrzec za przyjaciol. nie bedziesz walczyl i umieral za ludzi ktorych nie znasz badz nie lubisz tylko dlatego, ze sa polakami. mam racje?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-01-2008 o 12:52. |
![]() |
![]() |
#2971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
![]() Zal.pl hahahahahaha napinacze jebani spotkajcie sie w rlu i sobie pogadajcie to jest temat dotyczacy spraw Obsidii a nie czy ktos kocha Polske czy ktos sra na nia
|
![]() |
![]() |
#2972 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suv Aihalas : OMg chodizlo stwierdzenie .... ze polacy wreszcie powinni sie nauczyc gdzie ich miejsce !! ansze miejsce jkest takie sam jak szwedow i tylko o to stwierdzenie sie rozchodzi !! ale to nie jest problem Suv z nami ze my nie szanujemy szwedow bo napsiales jakbys sie z choinki urwal !! problem w tym ze oni nie szanuja rowno nas !! i zaprzecz temu !! i mowa tu o ng i rest !! bo ja nie mowie ze don zasa byl niewpozradku bo joppe to super facet
![]() no ofense Kothek ale o to chodzilo ... |
![]() |
![]() |
#2973 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omagad nie tylko ja stwierdziłem ze jesteś kretynem
![]() ![]() Suv ma 15 lat i pisze madrzej od Ciebie ![]() Pozdrawiam
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#2974 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2975 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2976 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suv poki co lduzi co nienawidizl aka rotan hawki itd i odszedl od nas ... teraz z nimi walczy !! i nie mogl byc z nami jak oni byli ale w ng jzu wsyztsko ok !! i OMG chodzilo ze napsial Misieq aka pephy ze miejsce polakow jest tam dgzie jest i tego " powinnismy" sie wreszcie nauczyc !! o to sie rozchodzi !! a OMg nie mowi ze nie mamy lubic bosniakow bo sa bosniakami !! tylko u nas kazdy bosniak ma takei ssame prawo jak kazdy inny polak
![]() |
![]() |
![]() |
#2977 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up
To omg mógł tak ładnie wyklarować jak Ty. Jeżeli i taka jest jego opinia to sie z wami zgadzam. PS: ale gorąco sie zrobiło na tym forum Pozdro Niedojrzały Adaś
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#2978 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ble dabyl...
n_n Ostatnio edytowany przez kafior - 05-01-2008 o 13:11. |
![]() |
![]() |
#2979 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @omagad
Chcesz jogurt? ![]() ~~~~ I tu jest problem, w innych MMORPG nie ma takiego zjawiska jakie wystepuje w tibii, moze dlatego ze w tibie graja 12 latki, które spamuja trade "JEBAC SWEEEE" ![]() Kiroy, pephy: a gdzie wg. was jest miejsce polaka? Kurwa, ta dyskusja jest bezsensowna kochajacy taer ![]()
#2980 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przeczytaj post Pepiego z wczoraj to zobaczysz gdzie powinno byc miejsce polaka
I CAN DIE FOR FRIENDS!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez omagad - 05-01-2008 o 13:12. |
|
![]() |