Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2008, 00:27   #258
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Victeron Pokaż post
Znajomi Cie prosili.....

A jak zescie zrobili wojne jako hurricane to kto mnie prosil zeby pomoc wam w wojnie ... ? Moze wez podaj powod w ktorym Ci Oath pomoglo, Twoja sprawa co z tym zrobisz i tak was jest dwa razy wiecej a boicie sie walczyc Jak to dzis Russel napisal juz na open z nami nie wyjdziecie ? Powiem Ci tak oczy Ci sie jeszcze otworza bo wam tylko na postaciach zalezy jakby to bylo wazniejsze.
Co do tego to wiem ze Ci zaplacili zebys pomogl Oath...
@ Arcy

My na open nie wyjdziemy ?? To mozesz teraz to powiedziec Russelowi bo on juz na open nie chce wyjsc z nami

i znow klotnie kto na opena nie che wyjsc. ja nie slyszalem zeby ktos od nas rezygnowal z nich, nawet przy waszej duzej liczebnej przewadze.

placa 1 kk za dojscie, zostalo jescze 5 miejsc.

mowisz panie victeron ze zalezy mi na postacci. mysle ze gdyby tak bylo to placil bym kilka razy tak jak ty gdy cie zabijali lub po wojnie udawajac ze wszystko bylo w porzadku. bo ja albo was wywale z servera albo sam odejde. wy moze nie przyznajecie sie do tego ale wiecie ze przegracie. to nie jest wasz server i nie tak latwo sie przepedza gildie rzadzaca przez caly czas trwania morgany

Ostatnio edytowany przez Komisarzyk - 14-01-2008 o 00:29.
Komisarzyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem