![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
|
![]() nareszcie cos sie zaczelo dziac
czy ktos ma moze rec z tego open battle ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zbanowany
|
![]() Fajny open battle ^^ Koroner padl troche dziwnie w sumie nie wiem czemu tak sie stalo ;d Ogolnie wiecej takich akcji z obu stron
![]() ps. Fragi dodam potem bo sie spiesze i nie dam rady teraz ![]() Adios |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Co ja bym dal, zeby moc powalczyc, niestety nie dla mnie taka zabawa
![]() P.S. Dobra walka ![]() Ostatnio edytowany przez Dider Z Rivii - 13-01-2008 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Bogatynia/Wrocław
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Imię: Zambro
Profesja: Paladin
Poziom: 55+
Skille: 150+
|
![]() Jan 13 2008, 16:18:02 CET
Killed at Level 180 by Victeron and by Zab'ster Volltio pwn3d? :S wreszcie ktos z oath padl plaxx ss jak pada albo filmik Ostatnio edytowany przez MaziR - 13-01-2008 o 22:09. Powód: kastracja |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() @Zwidek
Nie wiem co do mnie nasz takiego osobistego, ale patrząc na Twój styl bycia to nie trzeba wyjaśnień. Po prostu czujesz się taki mocny przez kabel, co nie? ![]() @all od Rise Rozumiem że wszyscy życzycie mi śmierci, ale mnie to po prostu nie robi. ![]() Pozdrawiam, w przeciwieństwie do niektórych. ![]() Lavio |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ale wytluamcze juz wam to jesli kogos to obchodzi. Doszedlem do oath bo poprosili mnie o to znajomi. A ja nie odmowilem bo oni przez caly czas mi pomagali i mojej gildii czasami kiedy tego potrzebowalem. Pisza do mnnie niektorzy z zalem czemu zdradzam polakow. A co to ma do rzeczy jakiej ktos jest narodowosci. Ja tego pokolenia polakow nie znam. Moi przyjaciele z dawnego hurricane juz nie graja albo graja ael nie biora udzialu w wojnie. Daltego nie bede mial oporu was zabijac bo po prostu was nei znam a to ze tak na prawde nic nie nie zrobilsice to inna sprawa. I zadnego urazu do was nie mam, a pewnie niektorzy maja do mnie. No ale tego sie spodziewalem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Imię: Victeron
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() Znajomi Cie prosili.....
A jak zescie zrobili wojne jako hurricane to kto mnie prosil zeby pomoc wam w wojnie ... ? Moze wez podaj powod w ktorym Ci Oath pomoglo, Twoja sprawa co z tym zrobisz i tak was jest dwa razy wiecej a boicie sie walczyc ![]() ![]() Co do tego to wiem ze Ci zaplacili zebys pomogl Oath... @ Arcy My na open nie wyjdziemy ?? To mozesz teraz to powiedziec Russelowi bo on juz na open nie chce wyjsc z nami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam sie 100% z vicem , sracie się o swoje postacie , więc najlepszym sposobem będzie dołączenie do oath
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Świat: Harmonia
|
![]() GZ Rise dzisiejszych fragów i mam nadzieje ze rozwalicie Oath a szczególnie polaków którym zależy tylko na kasie i na charach.
A tak wogule o co poszło ze wojna się zaczeła? Ostatnio edytowany przez Kivivi - 14-01-2008 o 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Świat: Harmonia
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
|
![]() @Madzinia
Zachowujesz się tak jakbyście wygrali, jak dla mnie nigdy nie wygracie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
i znow klotnie kto na opena nie che wyjsc. ja nie slyszalem zeby ktos od nas rezygnowal z nich, nawet przy waszej duzej liczebnej przewadze. placa 1 kk za dojscie, zostalo jescze 5 miejsc. mowisz panie victeron ze zalezy mi na postacci. mysle ze gdyby tak bylo to placil bym kilka razy tak jak ty gdy cie zabijali lub po wojnie udawajac ze wszystko bylo w porzadku. bo ja albo was wywale z servera albo sam odejde. wy moze nie przyznajecie sie do tego ale wiecie ze przegracie. to nie jest wasz server i nie tak latwo sie przepedza gildie rzadzaca przez caly czas trwania morgany Ostatnio edytowany przez Komisarzyk - 14-01-2008 o 00:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |