Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar
Witajcie  Najnowsze wiesci
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1990510
A po Polskiemu
Marelw the Wolf,
Kacper Lobin,
Bercik the Wolf,
Feyrety The Wolf,
Cinek Niszczyciel ,
Ederu ,
I Ja
Dzisaj oficjalnie dochodzimy do wojny  Oczywiscie do Rise
Oto maly prezent na dobry poczatek
Solle'Steinhold
Jan 19 2008, 06:11:29 CET Killed at Level 146 by Feyrety The Wolf and by Marelw the Wolf
Akcja zostala zrobiona w tajemnicy nawet przed czlonkami Rise;d Nieskromnie sie pochwale ze byla ona prowadzona przeze mnie
Malo braklo padl by tez sathoz;p a jak bysmy wstali o ustalonej godzinie glebe zaliczyli by Dorlik i Mortana bo expili na behe
Niedlugo dam wmv z fragiem bo reca niestety nie moge wam pokazac ;p
Chcialem jeszcze przeprosic kumpli z Rise ze tak dlugo na mnie musieliscie czekac;* Ale najwazniejsi wiedzieli juz pierwszego dnia wojny ze dojde tylko musze wbic 100lvl i dali mi taka mozliwosc.
|
Mój drogi Kaffarku jesteś niezly w te klocki ale nie zapominaj o innych

chwalac sie skromnie

na szczęście umiesz też się słuchać innych

a co do naszego zgrania to racja mamy troche spiochów
w składzie ale pamietajmy ze liczy sie koncowy wynik i mam nadzieje ze odniesiemy wiecej sukcesow o ktore bede sie bardzo starał
A co do Ciebie droga Fureyko to czego sie spodziewalas ze bede wiecznie neutral i wysluchiwal obelg ze strony twojej gildi lub patrzyl jak ich wykanczacie bezkarnie..... zreszta Twoja gildia sama nas prowokowala do tej akcji (wasza szkola) udezycz szybciej niz przeciwnik i z zaskoczenia:*

.
Mysle ze zaplanowalem to bardzo dobrze z Bercikiem ladnie wykonczylem z Marelwem i bylem swienie dowodzonym przez Kafara
PS.szkoda ze Ciebie tam nie bylo