![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakich?? Daj passy calej antice i securze oni tez maja dobrych playerow
![]()
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() Nie chcę się narzucać bo wiem że i tak mnie do gildi nie wezmiecie tzn. do RISE mam 62 MS i wpadłem na pomysł aby zbudować gildię polaków od 50 lvl aby pomóc w wojnie... Co wy na to?
PS. Jeśli chodzi o Nashgana to mój RL oni zrobili w huja RUSELA i innych żeby był odhuntowany tzn. powiedzieli ze to nweonwer zgadza sie ale tylko przez czas feri bo prawdziwy nashgan wyjechal w gory a jak przyjedzie to powiedzial mi ze albo beda sharowac ta postac albo sprzeda ja Ostatnio edytowany przez Zomarrr - 19-01-2008 o 14:31. |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
|
![]()
#85 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2008
|
![]() Cytuj:
![]() chwalac sie skromnie ![]() ![]() w składzie ale pamietajmy ze liczy sie koncowy wynik i mam nadzieje ze odniesiemy wiecej sukcesow o ktore bede sie bardzo starał ![]() A co do Ciebie droga Fureyko to czego sie spodziewalas ze bede wiecznie neutral i wysluchiwal obelg ze strony twojej gildi lub patrzyl jak ich wykanczacie bezkarnie..... zreszta Twoja gildia sama nas prowokowala do tej akcji (wasza szkola) udezycz szybciej niz przeciwnik i z zaskoczenia:* ![]() Mysle ze zaplanowalem to bardzo dobrze z Bercikiem ladnie wykonczylem z Marelwem i bylem swienie dowodzonym przez Kafara ![]() PS.szkoda ze Ciebie tam nie bylo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() [GUILD]Rise[/GUILD] wyglada bardzo imponujaco teraz.
Duzo graczy z wysokimi lvlami, az milo popatrzec ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zbanowany
|
![]() wybacz Feyrety
![]() ![]() Akcja byla zorganizowana przez Fey~ ;p ja nawet nie wiedzialem kto bedzie ;p (wiedzialem o Cinku tylko ) wszedlem i zostalem mile zaskoczony, ze jest nas troche ![]() Ale akcja "dowidzilem" JA XDDD(nieskromnie po raz kolejny) |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() widzę, że w gildii Risę coraz więcej graczy się pojawia... wojna szykuje się na dużą skale
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @edit Przepraszam za drugiego posta ;/ Ostatnio edytowany przez Xaaro - 19-01-2008 o 16:35. |
|
![]() |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]() Oby ta wojna sie skończyła z podobnym skutkiem jak pare lat temu podobna na Nebuli ;p
|
![]() |
#92 |
Zbanowany
|
![]() http://www.***********.com/985507411.html
speedy share http://www.**************/file/2g6aij sendspace . com (bez spacji ) Filmik do wmv. solle jak pada. Odrazu zaznaczam ze filmik jest strasznie SLABY! Chcialem zrobic lepszy meczylem sie z 1 h+ i mi sie wszystko skasowalo;p a wiec zrobilem ten w 5 minut bo prosilo mnie juz wiele osob o movie ,a wiec macie. (Nie ma takiej mozliwosci zebym dal komus rec. z powodow osobistych - Kolega pisal mi cos waznego na tibi,SORY ! ) |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2008
Lokacja: Toruń
Imię: Arvena Lothlorien
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hakuna Matata
Świat: Morgana
Poziom: 106
Poziom mag.: 67
|
![]() @Feyrety
Fey a jednak wkoncu dolaczyles ... gratuluje udanej akcji ^^ w takim przypadku mam tylko nadzieję ze niezależnie od wyniku wojny nie potrace za duzo przyjaciol z oby stron ![]() Tak wiec powodzenia obu stronom ! niech wygra lepszy |
![]() |
![]() |
#94 | |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() @up
Nie wiesz o co chodzi to po co sie odzywasz? |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nowy owner Sollego nie ma pojęcia o grze msem, jak widać na filmiku.. Chciał Was na hp wziąść (bez utamo xd)? Z utamo na pewno spierdolilby do statku/temple po tym, jak mwall by znikł
![]() |
![]() |