Cytuj:
Wyobraź sobie smiech Vu jak sie dowiedzieli ze chcesz sie splacic ^^
Pozdrawiam Twoj Stary.
|
Nie znam cie
i nigdy nie zobacze
studze cie
i jak peta gasze
inaczej bys to zrobil jakbys byl powazny
wez wiec sie odbij nie rob sobie w glowie jazdy
HEHNEHEHEH
troche najebany ale wciaz kontroluje. gdybys byl moim starym urodzilbym sie bez pracia i mozgu - ale urodzilem sie z tym i uzywam tego "Sprzetu"

Byles nikim i jedyne co mozesz to mnie jechac na tibia.pl. GZ! VU sie smialo? wygrali wojne, to zasluzyli na ten smiech. Ale ty sie nigdy nie bedziesz smial, bo zadnej wojny nie wygrasz...
... chyba ze na froum xD
Cytuj:
PS. Swoją drogą ciężko się nie zgodzić z Chrupkiem, bez urazy, ale wypłacać się na Twoim miejscu to była lekka, że to tak ujmę "rozrzutność". Jak jednak wspomniałem wcześniej: TWOJ CHAR, TWOJA KASA, TWOJA SPRAWA i nikomu nic do tego.
|
A jednak ciezko sie z nim sie zgodzic. Widzisz Xaemusie, on moze tylko na forum. W tibii zawsze bedzie nikim. Jak juz wczesniej wspomnialem, VU zasluzylo na ten smiech, gdy sie splacalo. Cieszy mnie jednak ze rozumiesz moja decyzje, balem sie ze mnie znienawidzisz za to ze sie wyplacilem. Co do Chrupka to nie chcialbym ze by moj stary umial tylko pisac na forum. Zreszta coz za dwulicowosc u niego jest - najpierw byl z nami, a potem nas jedzie. Coz za odwaga! Co do tej rozrzutnosci. VU dalo mi szanse. Mimo tego ze ich jechalem, bylem na sneakach, za najnizsza mozliwa stawke, dali mi wolnosc i szanse sprobowania jeszcze raz. Fajnie z ich strony. Jezeli mnie dojada to znaczy ze slowo coponiektorych jest nic nie warte, a jezeli nie to sa warci mojego zaufania i mimo insultow etc. maja moj szacunek

Ja tam jednak mimo wszystko ufam im na slowo. A teraz spojrzmy na to czysto matematycznie. Dostalem najnizszy mozliwy payment, mimo tego ze bylem na all sneakach, wyzywalem ich i smialem sie im w twarz. W zamian za marne 200k ktorym memberzy VU wycieraja sobie dupe, dostalem szanse wbicia setki, stodziesiatki, stodwudzieske, stotrzydziestke itd. A teraz xaemus, popatrz na to matematycznie - moglbym tak jak to mowiles za ta kase zrobic nowego sorca. Jednak przy 60 levelu brakloby tej kasy, bo to tylko 200k. A tak to moge sobie porobic lootbagi, pozarabiac i wbic wiekszy lv. Czysto matematycznie 92-150 EK z hajsem w DP jest wiecej warty niz 60 MS z debetem. Tak, wiec matematycznie i analitycznie oplacal mi sie interes, ktory zaproponowalo mi VU. A jezeli mnie dojada w najblizszych dniach. No coz, ich wybor. Wtedy pewnie zrobie nowego chara na jakims innym servie i nikt wiecej na nebuli nie bedzie musial sie ze mnie smiac i nazywac moim starym. Coz za ulga dla niektorych. Aha i tera pewnie zapytasz "po co mi 150-170 EK?". Otoz, nie interesuje mnie wiecej rewolucja przeciwko VU. Jezeli taka bedzie, to nie dolacze, a jezeli ktos mnie z tego powodu zabije - odpuszcze. Wiec po co mi on? Otoz, przez ostatnie 6 miechow poznalem "Kto jest kto" i rozwiazalem zagadke. Teraz juz wiem, kto jest ze mna, a kto przeciwko. Czesc tych co byli ze mna byla w LH, a czesc w VU. Podobnie zreszta z tymi drugimi. Tak, wiec juz wiem komu w przyszlosci wartu pomoc

I jako ostatnia rzecz chcialbym napisac xaemus, ze mozesz miec do mnie za zle ze zaplacilem. Mowilem przez telefon inne slowa i na TSie przez pol roku tez mowilem. Zdaje sobie sprawe, ze zachowalem sie jak ostatnia k*@@a i za to przepraszam wszystkich, ktorym te slowa mowilem. Mam nadzieje jednak ze ci ludzie mi wybacza/zrozumieja. Napisalem tera wypity ale od serca i mowie co mysle. Jak sie komus nie chcialo tego czytac:
- BZN/LH ktorzy nie zaplacili: sorry, przepraszam za moje pusta slowa. jezeli byliscie zawsze ze mna ja tego nie zapomne. wyciagne was kiedys z tego bagna, jak moja sakwieka sie uzupelni.;
- BZN/LH ktorzy zaplacili: jezeli pomogliscie mi w przeszlosci, tez o tym nie zapomne.
- neutralnie - czesc ciala meska wam w odbyt, jedzcie mnie dalej na forum
- VU - dzieki za szanse, a tym co mi pomogli kiedys sie odwdziecze. jak bede mogl ofc bo 90 ek to pionek ale moze kiedys bedzie cos wiecej.
/Wypity hidek
ps. troche wypilem, pisze wiec z serca =D ogolnie to sprawa brzmi tak, ze nie chodzi o to czy byles w LH czy VU, liczy sie czy bylas kurwa, czy mi pomogles. Jezeli byles kurwa, to ja tego nie zapomne, jezeli mi pomogles tez nie zapomne. Nienawidze braku wdziecznosci, wiec jestem wdzieczny za pomoc, slowna, materialna i wszystkie inne. Pomogles mi - w miare mozliwosci pomoge Ci. Na koniec zawsze jak jestem wypity to jest hail. ale nie jest to tym razem hail VU, czy hail LH, czy kurwa hail twoja stara. Tym razem to jest...
hail wszyscy ci co byli wobec mnie uczciwi, pomogli mi i zrozumieli mnie.
niczym sowqu mowie teraz HAIL FR(I)ENDS i tyle.
ps2. moze jutro bede zalowal ze napisalam to ale pisze prosto z serca.
ps3. xaem sprawy toczyly sie roznie, ale jestem ci za jedno wdzeiczny - wiele sie od ciebie nauczylem. podczas wojny, czytajac cie na forum i tez bezposrednio z toba. Nauczyles mnie wiele.
ps4. bye.