Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-01-2008, 00:05   #1021
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Wyobraź sobie smiech Vu jak sie dowiedzieli ze chcesz sie splacic ^^
Pozdrawiam Twoj Stary.
Nie znam cie
i nigdy nie zobacze
studze cie
i jak peta gasze
inaczej bys to zrobil jakbys byl powazny
wez wiec sie odbij nie rob sobie w glowie jazdy

HEHNEHEHEH
troche najebany ale wciaz kontroluje. gdybys byl moim starym urodzilbym sie bez pracia i mozgu - ale urodzilem sie z tym i uzywam tego "Sprzetu" Byles nikim i jedyne co mozesz to mnie jechac na tibia.pl. GZ! VU sie smialo? wygrali wojne, to zasluzyli na ten smiech. Ale ty sie nigdy nie bedziesz smial, bo zadnej wojny nie wygrasz...
... chyba ze na froum xD

Cytuj:
PS. Swoją drogą ciężko się nie zgodzić z Chrupkiem, bez urazy, ale wypłacać się na Twoim miejscu to była lekka, że to tak ujmę "rozrzutność". Jak jednak wspomniałem wcześniej: TWOJ CHAR, TWOJA KASA, TWOJA SPRAWA i nikomu nic do tego.
A jednak ciezko sie z nim sie zgodzic. Widzisz Xaemusie, on moze tylko na forum. W tibii zawsze bedzie nikim. Jak juz wczesniej wspomnialem, VU zasluzylo na ten smiech, gdy sie splacalo. Cieszy mnie jednak ze rozumiesz moja decyzje, balem sie ze mnie znienawidzisz za to ze sie wyplacilem. Co do Chrupka to nie chcialbym ze by moj stary umial tylko pisac na forum. Zreszta coz za dwulicowosc u niego jest - najpierw byl z nami, a potem nas jedzie. Coz za odwaga! Co do tej rozrzutnosci. VU dalo mi szanse. Mimo tego ze ich jechalem, bylem na sneakach, za najnizsza mozliwa stawke, dali mi wolnosc i szanse sprobowania jeszcze raz. Fajnie z ich strony. Jezeli mnie dojada to znaczy ze slowo coponiektorych jest nic nie warte, a jezeli nie to sa warci mojego zaufania i mimo insultow etc. maja moj szacunek Ja tam jednak mimo wszystko ufam im na slowo. A teraz spojrzmy na to czysto matematycznie. Dostalem najnizszy mozliwy payment, mimo tego ze bylem na all sneakach, wyzywalem ich i smialem sie im w twarz. W zamian za marne 200k ktorym memberzy VU wycieraja sobie dupe, dostalem szanse wbicia setki, stodziesiatki, stodwudzieske, stotrzydziestke itd. A teraz xaemus, popatrz na to matematycznie - moglbym tak jak to mowiles za ta kase zrobic nowego sorca. Jednak przy 60 levelu brakloby tej kasy, bo to tylko 200k. A tak to moge sobie porobic lootbagi, pozarabiac i wbic wiekszy lv. Czysto matematycznie 92-150 EK z hajsem w DP jest wiecej warty niz 60 MS z debetem. Tak, wiec matematycznie i analitycznie oplacal mi sie interes, ktory zaproponowalo mi VU. A jezeli mnie dojada w najblizszych dniach. No coz, ich wybor. Wtedy pewnie zrobie nowego chara na jakims innym servie i nikt wiecej na nebuli nie bedzie musial sie ze mnie smiac i nazywac moim starym. Coz za ulga dla niektorych. Aha i tera pewnie zapytasz "po co mi 150-170 EK?". Otoz, nie interesuje mnie wiecej rewolucja przeciwko VU. Jezeli taka bedzie, to nie dolacze, a jezeli ktos mnie z tego powodu zabije - odpuszcze. Wiec po co mi on? Otoz, przez ostatnie 6 miechow poznalem "Kto jest kto" i rozwiazalem zagadke. Teraz juz wiem, kto jest ze mna, a kto przeciwko. Czesc tych co byli ze mna byla w LH, a czesc w VU. Podobnie zreszta z tymi drugimi. Tak, wiec juz wiem komu w przyszlosci wartu pomoc I jako ostatnia rzecz chcialbym napisac xaemus, ze mozesz miec do mnie za zle ze zaplacilem. Mowilem przez telefon inne slowa i na TSie przez pol roku tez mowilem. Zdaje sobie sprawe, ze zachowalem sie jak ostatnia k*@@a i za to przepraszam wszystkich, ktorym te slowa mowilem. Mam nadzieje jednak ze ci ludzie mi wybacza/zrozumieja. Napisalem tera wypity ale od serca i mowie co mysle. Jak sie komus nie chcialo tego czytac:

- BZN/LH ktorzy nie zaplacili: sorry, przepraszam za moje pusta slowa. jezeli byliscie zawsze ze mna ja tego nie zapomne. wyciagne was kiedys z tego bagna, jak moja sakwieka sie uzupelni.;
- BZN/LH ktorzy zaplacili: jezeli pomogliscie mi w przeszlosci, tez o tym nie zapomne.
- neutralnie - czesc ciala meska wam w odbyt, jedzcie mnie dalej na forum
- VU - dzieki za szanse, a tym co mi pomogli kiedys sie odwdziecze. jak bede mogl ofc bo 90 ek to pionek ale moze kiedys bedzie cos wiecej.

/Wypity hidek

ps. troche wypilem, pisze wiec z serca =D ogolnie to sprawa brzmi tak, ze nie chodzi o to czy byles w LH czy VU, liczy sie czy bylas kurwa, czy mi pomogles. Jezeli byles kurwa, to ja tego nie zapomne, jezeli mi pomogles tez nie zapomne. Nienawidze braku wdziecznosci, wiec jestem wdzieczny za pomoc, slowna, materialna i wszystkie inne. Pomogles mi - w miare mozliwosci pomoge Ci. Na koniec zawsze jak jestem wypity to jest hail. ale nie jest to tym razem hail VU, czy hail LH, czy kurwa hail twoja stara. Tym razem to jest...

hail wszyscy ci co byli wobec mnie uczciwi, pomogli mi i zrozumieli mnie.
niczym sowqu mowie teraz HAIL FR(I)ENDS i tyle.

ps2. moze jutro bede zalowal ze napisalam to ale pisze prosto z serca.

ps3. xaem sprawy toczyly sie roznie, ale jestem ci za jedno wdzeiczny - wiele sie od ciebie nauczylem. podczas wojny, czytajac cie na forum i tez bezposrednio z toba. Nauczyles mnie wiele.

ps4. bye.
TheDwarf jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-01-2008, 00:08   #1022
NinJa
Użytkownik Forum

NinJa's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2005

Domyślny

Xaemus, gdy nadejdzie czas wojny, będziesz mógł wybrać stronę która ci odpowiada, do każdej pewnie zostaniesz przyjęty z uśmiechem na twarzy.
W VU widać liczne spięcia, czuje że szykuje się bunt

edit: Hidek, zawsze miałem Cię za mądrego człowieka, po tym poście zmieniłem zdanie.

Ostatnio edytowany przez NinJa - 27-01-2008 o 00:16.
NinJa jest offline  
stary 27-01-2008, 00:32   #1023
Boytano
Użytkownik Forum

Boytano's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 9

Domyślny

Jakbyś sam był mądry to byś wybaczył, przecież pisze że wypity
Ale w sumie co złego napisał? xD
Boytano jest offline  
stary 27-01-2008, 01:29   #1024
Ola_Petrov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok

Imię: _
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf Pokaż post
Nie znam cie
i nigdy nie zobacze
studze cie
i jak peta gasze

HEHNEHEHEH
troche najebany ale wciaz kontroluje. gdybys byl moim starym urodzilbym sie bez pracia i mozgu - ale urodzilem sie z tym i uzywam tego "Sprzetu" Byles nikim i jedyne co mozesz to mnie jechac na tibia.pl. GZ! VU sie smialo? wygrali wojne, to zasluzyli na ten smiech. Ale ty sie nigdy nie bedziesz smial, bo zadnej wojny nie wygrasz...
... chyba ze na froum xD

A jednak ciezko sie z nim sie zgodzic. Widzisz Xaemusie, on moze tylko na forum. W tibii zawsze bedzie nikim. Jak juz wczesniej wspomnialem, VU zasluzylo na ten smiech, gdy sie splacalo. Cieszy mnie jednak ze rozumiesz moja decyzje, balem sie ze mnie znienawidzisz za to ze sie wyplacilem. Co do Chrupka to nie chcialbym ze by moj stary umial tylko pisac na forum. Zreszta coz za dwulicowosc u niego jest - najpierw byl z nami, a potem nas jedzie. Coz za odwaga! Co do tej rozrzutnosci. VU dalo mi szanse. Mimo tego ze ich jechalem, bylem na sneakach, za najnizsza mozliwa stawke, dali mi wolnosc i szanse sprobowania jeszcze raz. Fajnie z ich strony. Jezeli mnie dojada to znaczy ze slowo coponiektorych jest nic nie warte, a jezeli nie to sa warci mojego zaufania i mimo insultow etc. maja moj szacunek Ja tam jednak mimo wszystko ufam im na slowo. A teraz spojrzmy na to czysto matematycznie. Dostalem najnizszy mozliwy payment, mimo tego ze bylem na all sneakach, wyzywalem ich i smialem sie im w twarz. W zamian za marne 200k ktorym memberzy VU wycieraja sobie dupe, dostalem szanse wbicia setki, stodziesiatki, stodwudzieske, stotrzydziestke itd. A teraz xaemus, popatrz na to matematycznie - moglbym tak jak to mowiles za ta kase zrobic nowego sorca. Jednak przy 60 levelu brakloby tej kasy, bo to tylko 200k. A tak to moge sobie porobic lootbagi, pozarabiac i wbic wiekszy lv. Czysto matematycznie 92-150 EK z hajsem w DP jest wiecej warty niz 60 MS z debetem. Tak, wiec matematycznie i analitycznie oplacal mi sie interes, ktory zaproponowalo mi VU. A jezeli mnie dojada w najblizszych dniach. No coz, ich wybor. Wtedy pewnie zrobie nowego chara na jakims innym servie i nikt wiecej na nebuli nie bedzie musial sie ze mnie smiac i nazywac moim starym. Coz za ulga dla niektorych. Aha i tera pewnie zapytasz "po co mi 150-170 EK?". Otoz, nie interesuje mnie wiecej rewolucja przeciwko VU. Jezeli taka bedzie, to nie dolacze, a jezeli ktos mnie z tego powodu zabije - odpuszcze. Wiec po co mi on? Otoz, przez ostatnie 6 miechow poznalem "Kto jest kto" i rozwiazalem zagadke. Teraz juz wiem, kto jest ze mna, a kto przeciwko. Czesc tych co byli ze mna byla w LH, a czesc w VU. Podobnie zreszta z tymi drugimi. Tak, wiec juz wiem komu w przyszlosci wartu pomoc I jako ostatnia rzecz chcialbym napisac xaemus, ze mozesz miec do mnie za zle ze zaplacilem. Mowilem przez telefon inne slowa i na TSie przez pol roku tez mowilem. Zdaje sobie sprawe, ze zachowalem sie jak ostatnia k*@@a i za to przepraszam wszystkich, ktorym te slowa mowilem. Mam nadzieje jednak ze ci ludzie mi wybacza/zrozumieja. Napisalem tera wypity ale od serca i mowie co mysle. Jak sie komus nie chcialo tego czytac:

- BZN/LH ktorzy nie zaplacili: sorry, przepraszam za moje pusta slowa. jezeli byliscie zawsze ze mna ja tego nie zapomne. wyciagne was kiedys z tego bagna, jak moja sakwieka sie uzupelni.;
- BZN/LH ktorzy zaplacili: jezeli pomogliscie mi w przeszlosci, tez o tym nie zapomne.
- neutralnie - czesc ciala meska wam w odbyt, jedzcie mnie dalej na forum
- VU - dzieki za szanse, a tym co mi pomogli kiedys sie odwdziecze. jak bede mogl ofc bo 90 ek to pionek ale moze kiedys bedzie cos wiecej.

/Wypity hidek

ps. troche wypilem, pisze wiec z serca =D ogolnie to sprawa brzmi tak, ze nie chodzi o to czy byles w LH czy VU, liczy sie czy bylas kurwa, czy mi pomogles. Jezeli byles kurwa, to ja tego nie zapomne, jezeli mi pomogles tez nie zapomne. Nienawidze braku wdziecznosci, wiec jestem wdzieczny za pomoc, slowna, materialna i wszystkie inne. Pomogles mi - w miare mozliwosci pomoge Ci. Na koniec zawsze jak jestem wypity to jest hail. ale nie jest to tym razem hail VU, czy hail LH, czy kurwa hail twoja stara. Tym razem to jest...

hail wszyscy ci co byli wobec mnie uczciwi, pomogli mi i zrozumieli mnie.
niczym sowqu mowie teraz HAIL FR(I)ENDS i tyle.

ps2. moze jutro bede zalowal ze napisalam to ale pisze prosto z serca.

ps3. xaem sprawy toczyly sie roznie, ale jestem ci za jedno wdzeiczny - wiele sie od ciebie nauczylem. podczas wojny, czytajac cie na forum i tez bezposrednio z toba. Nauczyles mnie wiele.

ps4. bye.

oj wez kto jak kto, ale ty nie strugaj inteligenta bo jestes tylko i wylacznie idiotą. Nawet nie wiesz o czym mówisz... Cofnij o 10 stron
TO MUJ OSTATNJ! POSStT!!1ON1! NIGDY SIEM NIE SPLACE! A TERAZ CO? ZESRALES SIE MANEKINIE? taki Twoj honor? ppffff watpie ze ktos Cie jeszcze szanuje, a po tym co mi na pm w tibi napisales to wogole "ze wszyscy sie wypieli bo mieli kase, ale nikt Ci nie chce dac bo wolą inwestowac w 100 msow ")) rzadzisz najzalosniejsza osobo na tym serwerze

Agressiv!

Ostatnio edytowany przez Ola_Petrov - 27-01-2008 o 01:31.
Ola_Petrov jest offline  
stary 27-01-2008, 01:45   #1025
Sck
Użytkownik Forum

Sck's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mitzak
Profesja: Elder Druid
Gildia: :(
Poziom: 6
Skille: 13/15
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Safe Pokaż post
BTW
co do padania, padalem przez kicki, na nocce ile razy padlem? 3 nas bylo przez 2 dni na 1 nocce, a lvli moze zrobilismy malo, bynajmniej nie padalismy od 3knightow, 'bylo, minelo'

przypomniec jak ciebie/kogos innego/was mengirt solo pocisnal? >.>
Sck jest offline  
stary 27-01-2008, 02:10   #1026
Safe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sck Pokaż post
przypomniec jak ciebie/kogos innego/was mengirt solo pocisnal? >.>
Tak pamietam, to byl wlasnie ten 3ci owner o ktorym wspomnial xaem.
PVP moze on Bogiem nie jest, ale expic potrafi, szkoda ze juz nie pogra na tym charze ; D
@Ola~
Ja Hidka szanuje.
Safe jest offline  
stary 27-01-2008, 02:25   #1027
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

Hidek ma fajnego blogaska i robi słitaśne WMV
Lynx jest offline  
stary 27-01-2008, 04:53   #1028
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

dobra gdy juz zazygalem podloge, przelezalem 4h doszedlem do wniosku ze znow jestem w pelni sil. a to idealna pora by odpisac paru ludziom, na ich zacne posty.

Cytuj:
edit: Hidek, zawsze miałem Cię za mądrego człowieka, po tym poście zmieniłem zdanie.
"Napisalem tera wypity ale od serca i mowie co mysle."

mowilem z serca, a nie mozgu wiec wybacz. nie mozna zreszta wszystkim dogodzic. jedni wola czytac jak pisze swoja madrosci, a inni wola czytac to co czuje.

Cytuj:
oj wez kto jak kto, ale ty nie strugaj inteligenta bo jestes tylko i wylacznie idiotą. Nawet nie wiesz o czym mówisz... Cofnij o 10 stron
TO MUJ OSTATNJ! POSStT!!1ON1! NIGDY SIEM NIE SPLACE! A TERAZ CO? ZESRALES SIE MANEKINIE? taki Twoj honor? ppffff watpie ze ktos Cie jeszcze szanuje, a po tym co mi na pm w tibi napisales to wogole "ze wszyscy sie wypieli bo mieli kase, ale nikt Ci nie chce dac bo wolą inwestowac w 100 msow ")) rzadzisz najzalosniejsza osobo na tym serwerze
Ooooo nastepny ktory chyba nie do konca przeczytal moj post:
"Mowilem przez telefon inne slowa i na TSie przez pol roku tez mowilem. Zdaje sobie sprawe, ze zachowalem sie jak ostatnia k*@@a i za to przepraszam wszystkich, ktorym te slowa mowilem."
Zdaje sobie sprawe, ze niektore moje slowa staly sie gowno wartym pierdoleniem. Zdaje sobie sprawe, ze niektorych po prostu oszukalem. Nie potrafie spojrzec sobie w lustro i powiedziec, ze moje slowa sa prawdziwe i cos warte. A słowa Piha w kawałku "semper fidelis" traktuje jako diss na siebie i postepowanie swoje, czyli to co zrobilem po wojnie.
Tylko, widzisz, wciaz miedzy nami jest pewna roznica. Moje slowo okazalo sie gowno warte, ale wciaz moge nadrobic to swoim zachowaniem w tibii. Nadrobic im te moje pusta slowa, moja pomocna dlonia. A ty nie mozesz, bo w tibii stoisz pewnie calymi dniami w depo albo udales sie na jakis serv non-pvp. W tibii nie masz kolegow (ale o tym zaraz), wiec jestes wielkim haterem na forum.

Co do mojego honoru, to co mnie obchodzi honor w grze 2d. Nie obchodzi mnie zaden honor i to co tacy jak ty pisza na moj temat. Liczy sie pomoc tym, ktorzy sa ze mna i miecz w twarz, tym co sa przeciwko mnie. Ja tam mam swoje zasady, ktorych ani zadnym kodeksem (trzy), nie mozna nazwac ani tez honorem.

Cytuj:
Hidek ma fajnego blogaska i robi słitaśne WMV
Wciaz nie jestem trzezwy wiec nie do konca wyczuwam czy to ironia czy tez ironii brak, w kazdym jednak razie, jezeli to drugie to dzieki, cieszy mnie ze Ci sie podoba Jak to 1sze no to coz do tych co mnie krytykuja na forum juz sie przyzwyczailem.

A TERA TADAM DADAM NAJLEPSZE. ANEGDOTA TEGO WIECZORU
HIDEK PICTURES, A RACZEJ HIDEK STORIES MA ZASZCZYT PRZEDSTAWIC PANSTWU:

"Chrupek's & Ola's Petrov life on Nebula"

Był ciepły, chłodny wieczór. Jak zwykle wieczorem zjadlem sniadanie i zalogowalem sie do mojego najwiekszego nalogu (ktoz z nas nie jest uzalezniony od tej gry, jak jestes to dzieki za szczerosc, jak nie jestes to przemysl sobie to raz jeszcze) w zyciu jakim jest dwuwymiarowa gierka Tibia. Moja poprzednia gildia sie rozpadla jakies pare dni temu. No to po dosyc dlugim connectingu do gry, pojawilem sie w ankrahmun depot. No to patrze dookola czy cos sie zmienilo, ale jak sie okazalo sciany stoja, kozaki kozacza przed depo, zebraki prosza o items, a afkerzy sa daleko od kompa. I wnet zwrocilem uwage na 34 mistrza czarodzieja (MS po waszemu), ktory przykul moja uwage. Jego nickiem byl Sunze. Koles okazal sie byc sympatyczny, wiec rozmowa sie ciagnela, az wreszcie sunze zapytal sie mnie czy chce do gildii. Nie lubilem specjalnie gildii nielegendarnych (czyt. w tych czasach dolaczylbym tylko do Unitu, Del'Toro, paru gildii wojennych z nowej no i oczywiscie jeszcze Kazadum z Titanii), no ale mysle ze co mi w sumie szkodzi. No i dolaczylem do gildii, ktora okazala sie byc bardzo sympatyczna. Pewniego dnia na guild-chacie pojawily sie takie nicki jak Kapitan Chrupek i Ola Petrov. No i wprawdzie nie bylo to moze lizanie, ale gadalismy jak kumple. Wtedy jeszcze czipsy i ole nie pisaly ze wujek hidek jest zalosna ofermą i ze nie ma honoru.

No i godziny lecialy, miesiace mijaly, lata plynely, wieki truchtaly, az w koncu pojawila sie wojna Freedom Fighters (tak pisze bo nie chce mi sie pisac Argenteum Astrum aka Family Guys aka Bo zabraklo nutelli aka Gloria veritas aka Wioska tanczy wioska spiewa aka Last hope) vs Viribus Unitis. No i tak sie bilismy ole i chrupki wiedzialy, ze mozemy to wygrac i pisaly "ooooooo sunze moj RL zabil celandie. JA GO ZNAM Z RLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" itd. itp. pisali, pisali i dbali o swoja ciepla posade na nebuli, w razie swojego zwyciestwa.

Potem czas znow sobie powoli mijal, a wraz z czasem ludzie zaczynali watpic w powodzenie BZN. No i tu ola i czipsy pokazali kim naprawde sa - "ŁEEEEEE NOOBY NOSKILZ LAST HOPE NABZ SUNZE CIOTA HIDEK CIOTA TANA CIOTA JESTESCIE PIONKI".

Z powazaniem powoli trzezwiejacy, ale wciaz nietrzezwy hidek.

PS. dla fanow mojego bloga:

no to zakoncze tego posta anegdotom (mondrom w sumje ) rze tacy jak ola i chrupek (tani z biedronki hyba ) potrafjom tylko lizac stojoncego i kopac lerzoncego. A kopnonc stojoncego i lizac lerzoncego to potrafiom otpowiednio - prond i podłoga.
TheDwarf jest offline  
stary 27-01-2008, 06:15   #1029
Mietek919
Użytkownik Forum

Mietek919's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: Zgorzelec
Wpisy bloga: 1

Imię: -------
Domyślny

Dzięki Hidek za bajeczkę na dobranoc będzie mi sie lepiej spało
__________________________________________________ ___
Ole i czipsy to super spamery forum piszą takie głupoty że aż sie czytać
ale jak to na każdym forum bywa ktoś trolować musi akurat ta rola przypadła Oli i Czipsowi.

Nikomu nie trzeba sie tłumaczyć powiedzieć wystarczy ze zapłaciłeś bo chcesz dalej grac i tyle. a inni niech sobie gadają w końcu ktoś musi (Ola i ten drugi)
Mietek919 jest offline  
stary 27-01-2008, 13:43   #1030
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Nie obchodzi mnie zaden honor i to co tacy jak ty pisza na moj temat.
Ale jednak cos Cie obchodza ... skoro nie to po jakiego chuja odpisujesz?

Cytuj:
Był ciepły, chłodny wieczór. Jak zwykle wieczorem zjadlem sniadanie i zalogowalem sie do mojego najwiekszego nalogu (ktoz z nas nie jest uzalezniony od tej gry, jak jestes to dzieki za szczerosc, jak nie jestes to przemysl sobie to raz jeszcze)
i teraz kto tu jest uzależniony? Płaczesz, szlochasz mówisz o przyjazni Honorze.
Nawet pijac wódke jak mniemam (dobrze sie bawiąc tak jak my z dzisiaj na wczoraj) "gadasz" o tej grze. Tak potrafie siedziec od godziny 22 do 3-4 rano ale tylko dlatego ze w ciagu dnia wole isc sie zabawic.

FIEM HIDEK ŹLE ROPIE BO W CIONGU DNIA JEST NAJLEPSHY RESP

Cytuj:
A ty nie mozesz, bo w tibii stoisz pewnie calymi dniami w depo albo udales sie na jakis serv non-pvp. W tibii nie masz kolegow (ale o tym zaraz), wiec jestes wielkim haterem na forum.
PEWNIE? ale nie na pewno. Ohhh w tibi nie mam kolegów za to TY masz tam pewnie przyjaciół co? Tak tak wspomogą jak nie masz na Potiony, Dadzom Ci kase na nowy armor, kochajom Cie a TY kochasz ich za nich oddasz zycie (nie tylko tibijskie) gadacie na tsie opowiadacie sobie "ale widzialem fajna dupe"
"zagadales do niej??"
"co Ty musialem leciec do domu lvl dobic"

Cytuj:
"Chrupek's & Ola's Petrov life on Nebula"
łeee liczylem na cos bardziej wyrafinowanego
1. Nie Ankrachmun bo bylem facc thais jak cos !!!!!
2. Sunze sie nie zapytal tylko powiedzialem ze chce invita
3. Ta guild byla sympatyczna? Wtedy jeszcze Masowy Mord, he'nryk. Jedynie oni byli sympatyczni.Ty byles tylko kolejnym burakiem co (jak zwykle) mądrzył sie na prawo i lewo udajac kogos kim nie jestes << a przynajmniej mam taka nadzieje
4. Ola nie byla ze mna w guild KLAMIESH!
Cytuj:
No i wprawdzie nie bylo to moze lizanie, ale gadalismy jak kumple. Wtedy jeszcze czipsy i ole nie pisaly ze wujek hidek jest zalosna ofermą i ze nie ma honoru.
5. Pisaly... ale nie odpisywales bo bottowales )
Cytuj:
"ooooooo sunze moj RL zabil celandie. JA GO ZNAM Z RLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" itd. itp. pisali, pisali i dbali o swoja ciepla posade na nebuli, w razie swojego zwyciestwa.
6. Pfff gówno wiesz... Zapytaj sunze co powiedzielismy na te jego akcje? Ze jest pizda bo lognac sie i wyjebac ue to zadne pvp... Nigdy sie nie szczyciłem tym ze sunze to moj rl... Jak to ktos nazwal "sunze przyjaciel servera" On nawet muchy nie zabije bez powodu...
Cytuj:
"ŁEEEEEE NOOBY NOSKILZ LAST HOPE NABZ SUNZE CIOTA HIDEK CIOTA TANA CIOTA JESTESCIE PIONKI".
7. Ciota sunze? hmm rzadko
Ciota tana ? zalezy ktory owner ^^
Ciota HIDEK? hmm TAK

Cytuj:
rze tacy jak ola i chrupek (tani z biedronki hyba ) potrafjom tylko lizac stojoncego i kopac lerzoncego. A kopnonc stojoncego i lizac lerzoncego to potrafiom otpowiednio - prond i podłoga.
i tu sie mylisz... Potrafie wam wytykac błedy w dosc nietypowy sposób. Potrafie gratulowac udanych akcji.

btw. Lizac Stojącego to wiesz co mi mozesz _/

idz polizac dupe dla Boytano sck itp ... u mnie jestes przegrany

Cytuj:
Nie znam cie
i nigdy nie zobacze
studze cie
i jak peta gasze
w0w a teraz JA

Starasz się w*****ać nas, być wrzodem na dupie
Kto ty kurwa jesteś? nie ma cię TRUPIE
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline  
stary 27-01-2008, 20:46   #1031
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ale jednak cos Cie obchodza ... skoro nie to po jakiego chuja odpisujesz?
Zeby udowodnic Ci ze mylisz sie co do mojej osoby.

Cytuj:
i teraz kto tu jest uzależniony? Płaczesz, szlochasz mówisz o przyjazni Honorze.
Nawet pijac wódke jak mniemam (dobrze sie bawiąc tak jak my z dzisiaj na wczoraj) "gadasz" o tej grze. Tak potrafie siedziec od godziny 22 do 3-4 rano ale tylko dlatego ze w ciagu dnia wole isc sie zabawic.

FIEM HIDEK ŹLE ROPIE BO W CIONGU DNIA JEST NAJLEPSHY RESP
Cytuj:
łeee liczylem na cos bardziej wyrafinowanego
1. Nie Ankrachmun bo bylem facc thais jak cos !!!!!
2. Sunze sie nie zapytal tylko powiedzialem ze chce invita
3. Ta guild byla sympatyczna? Wtedy jeszcze Masowy Mord, he'nryk. Jedynie oni byli sympatyczni.Ty byles tylko kolejnym burakiem co (jak zwykle) mądrzył sie na prawo i lewo udajac kogos kim nie jestes << a przynajmniej mam taka nadzieje
4. Ola nie byla ze mna w guild KLAMIESH!
Kolega chyba nie umie czytac. W tekscie uzylem 1 os. nie po to aby mowic z twojej perspektywy, lecz swojej.

ad.3 Szkoda ze nie powiedziales mi tego wtedy. Dlaczego?

ad.4 Byliscie razem wtedy, w Gloria Veritas/Excentrius Victorus (lub jakos tak)/MiPO.

Cytuj:
5. Pisaly... ale nie odpisywales bo bottowales )
HAHAHAHAHAHAAAAAAAH, moja postac nie byla zrobiona na bocie. Jezeli chcesz zaprzeczac, to prosze o dowody.

ad6. Nie chce mi sie szukac tego co pisaliscie, ale oby2 wiemy jak bylo.

ad7. Nie wiem jak tane i sunze, ale mnie nie interesuje twoje zdanie, bo jak juz wspomnialem "nie znam cie i nigdy nie zobacze".

Cytuj:
i tu sie mylisz... Potrafie wam wytykac błedy w dosc nietypowy sposób. Potrafie gratulowac udanych akcji.

btw. Lizac Stojącego to wiesz co mi mozesz _/

idz polizac dupe dla Boytano sck itp ... u mnie jestes przegrany
No to teraz fajnie bybylo jak bys w nietypowy sposob nacisnal krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu. Wytykac bledy, kazdy glupi potrafi. Lizac stojacego, hmm... wolisz jak chlopcy ci liza? No chyba, ze tak. W takim razie sorry, bo ja bardziej hetero jestem.

Z tym boytano, sck tez udal Ci sie trafny argument, bo obydwoch poznalem jak mialem nizszy level niz oni. Ale, ok wciaz to ja lize dupe, w ogole napisz moze ze wszystkim co znam lize dupe.

Cytuj:
Starasz się w*****ać nas, być wrzodem na dupie
Kto ty kurwa jesteś? nie ma cię TRUPIE
Znów nie trafiles z cytatem. To ty starasz sie wszystkich wkuriwac, ale z marnym skutkiem. Mnie nie ma? Wciaz zyje i mam sie dobrze (93 lv), to z Toba cos niedobrego sie stało (23 lv why?!).
TheDwarf jest offline  
stary 27-01-2008, 20:53   #1032
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

Hidku nie odważyłbym sie ironizować z Ciebie ;|
Lynx jest offline  
stary 28-01-2008, 01:33   #1033
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Domyślny

hidek badz pewien ze CI odpisze .. ale to jutro bo ide spac dobranoc
lata 70-te rox!!!!
http://www.klubgwint.pl/
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
stary 28-01-2008, 02:02   #1034
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek Pokaż post
hidek badz pewien ze CI odpisze .. ale to jutro bo ide spac dobranoc
lata 70-te rox!!!!
http://www.klubgwint.pl/
nie musiz odpisywac, bo i tak ta rozmowa nie prowadzi donikad. Dla takich jak ty, zawsze bede ciota, noobem i przydupasem. Tacy jak ty beda sie tej wersji trzymac, nie znajac mnie.
TheDwarf jest offline  
stary 28-01-2008, 04:43   #1035
Ola_Petrov
Użytkownik Forum

Domyślny

OJJJ po 1 to Character ola petrov does not exist.
po 2 tak sie sklada ze dalej gram na nebuli : )
po 3 no tak nie mam kolegow nikt mnie nie lubi
za to Ciebie Twoi koledzy kochają ....
Jan 25 2008, 03:41:32 CET Killed at Level 93 by Tana Max
and by Thegi

Agressiv!
Ola_Petrov jest offline  
stary 28-01-2008, 17:17   #1036
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

za tą dętke wszystko mi oddali, nawet troche zyskalem, to byl zwykly przypadek przypomnij sobie jak padli Celandia, Hinogoos, Deerdek, Redeo od swoich... czy to znaczy ze pozniej nie byli kolegami? Po prostu zdarzaja sie rozne dziwne sytuacje.
TheDwarf jest offline  
stary 28-01-2008, 19:06   #1037
Ola_Petrov
Użytkownik Forum

Domyślny

W sumie to juz mi sie nudzi wiec
Rób co chcesz byle nie pojsc na dno, Rób co chcesz i nie zaluj

Agressiv!

Ostatnio edytowany przez Ola_Petrov - 28-01-2008 o 19:10.
Ola_Petrov jest offline  
stary 28-01-2008, 19:51   #1038
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

No, jak juz wczesniej wspomnialem ta dyskusja do niczego nie prowadzi, wiec niech kazdy sobie zyje wlasnym zyciem, za jakis czas zobaczymy jak sie komu ulozylo.
TheDwarf jest offline  
stary 28-01-2008, 21:12   #1039
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Domyślny

powodzenia hidus.. juz wkrótce sie okaze jaki jestes
stary 28-01-2008, 22:02   #1040
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek Pokaż post
powodzenia hidus.. juz wkrótce sie okaze jaki jestes
Nie czaje tego Przecież już się okazało, to co jeszcze się ma okazać?
Może być gorzej?????????

BTW
Sunze jest zły, bo te 300k które dostałem mógł wykorzystać na payment dla kogoś innego. Pomijam fakt, że już chyba all co chcieli zapłacili. Jak widać tak się chłopak wczuł, że za wszelką cenę chce nabijać olecką kabze. Mam więc podwójną satysfakcję wydymałem nie tyle zacnego Sunzusia co złych wieśniaków. Czort karty rozdajet.
Bosy_Wiesniak jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania