Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2008, 20:42   #27
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Odpowiedzi na pierwszy post:
Trapowanie - jako takie jest zabroninione regulaminem wiec nie mozesz tego dawac jako argument.
Lurowanie - gdy lurowanie jest sporadyczne i z umiarem oczywiscie jest ciekawe, jak na na expowisku dla lvl 8-20 jest wiecej smokow/GSow niz na PoH to jest po prostu nie fair w stosunku do tych graczy.
Ale poty na boty, poty na wojnach i kiedyśniejsze trapy były czymś, co dawało tibi klimat...

Cytuj:
Hotkeye zostaly wprowadzone z prostego powodu - gracze zaczeli zdobywac za wiele poziomow i ruszac sie za szybko i zeby wogole mozna bylo ich trafic to trzeba bylo miec macro - CIP po prostu dal rowna szanse ludzia ktozy woleli nie oszukiwac.
Tylko wtedy co mi daje szybkość?
Cytuj:
Prawdziwe "mega hlvl" wsrod sorcow wciaz zadaja max ~300 w pvp, wiec jesli rycerz by sie leczyl 4x tyle (i do tego szybciej niz mozna strzelac z SD) to znowu byli by forteca nie do ruszenia.
Chyba o to chodzi, aby rycek był 'czołgiem' a nie free fragiem, a tym bardziej palek 120+ lvl leczy sie max 700 na swoje 1.2k+ hp, bardzo śmieszne...

Zauważam iż nie porównałeś tutaj kosztów expienia teraz ryca/pala/magów.
136 ED: No ja mam softy i life ringi, to mi 4 bp GMP stykną na jakieś półtorej, do 2h (frosty arena)
125 RP: No ja mam plecak pb i softysie, pobije troche respy...
150 EK: No ja mam softysie i 20 plecaków mf, ide na kopy, bo na moim lvlu frosty waste...

<3 balance

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Br?
Sim XD

Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 28-01-2008 o 21:24.
Xzonixek jest offline