Cytuj:
Ajaj, niewierny Tomasz. Jak ci powiem co z tego wywnioskowłem itd. To sie zaczniesz pluc jak wiekszosc dzieci.
|
Ja nie zacząłem się pluc. Ale ty powoli tak.
Cytuj:
hah, to razcej ty w kólko powtarzasz to samo bo ci się skończyły argumenty
|
Hehe. Sorka, ale musze ci to powtarzać co chwila, bo nie rozumiesz tego co pisze i co ty potem czytasz. Dalej swoje gadasz, a tego co ja pisze to nic chyba nie rozumiesz.
Cytuj:
wiec nie zadeycudujesz o tym ze pacc bedzie mial wiecej lol.
|
Wiec nie ty ani inne "rzekomo poszkodowane" facc nie będą decydować komu się należy coś nowego w update. Ale jak widać Cip jest po stronie pacc. Ciekawe czemu nie?
Cytuj:
nie za bardzo w prostej... Placisz to wymgasz zeby facce nie jeczaly ? Wtf ? dobrze się czujesz ?" Masz juz dosyc nrzekania facców? Kup pacc dzisiaj ! A specjalnie dostaniesz ignora dla all facców" lo0l
|
Chyba ja cię spytam o wiek, bo ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Zrozum w końcu o co mi chodzi z tą zasadą. Napisze to dużymy literami. PŁACISZ = WYMAGASZ = SKORO DAŁEŚ IM KASE TO MASZ PRAWO NA NOWE RZECZY. NIE PŁACISZ = NIE MASZ PRAWA DO NOWYCH RZECZY, BO ZA CO.
Cytuj:
Byłem, miałem pacca i jest boski to prawda ALE powtarzam main jst...main. Boze..A w ymacie pacca dzięki faccom. Bo gdyby gra nie była na poiczątku darmowa gówno by było a nie gra. Nie rozumiesz tego ? Najpierw jest 10 ludzi, potem coraz wiecej w koncu jak jest duzo ludzi to sa bonusy. A to ze wymknely sie im spod kontoroli to nie nasza wina.
|
Ale co to ma do rzeczy, że każdy miał kiedyś darmowe konto? JA ci POWTARZAM, że nie ma znaczenia czy kiedyś było się facc czy nie. Nie zapłacisz za nowe rzeczy to ich mieć nie będziesz. Ps: Fajny argument main to main.
Cytuj:
Czy ty masz downa? Lool...Co za idiota hah ! Jescze raz ci to sprubuję wytłuamczyc: To co pisałem, nie chodziło o facce pacce srace czy pierdace tylko TŁUMACZYŁEM MENTALNOSC POLAKOW ! JEDEN NARZEKA ZE NARZEKA DRUGI A TRZECI NARZEKA ZE ONI NARZEKAJA CZAWRATY ANRZEKA ZE NARZEKA PIERWSZY I TRZECI A DRUGI ZE PIATY ! Doszło?
|
A do ciebie doszło jak wygląda mentalność niektórych polskich facców? DAJ MI TO I TAMTO, CZEMU JA TEGO NIE MAM A ON MA, JA TEŻ CHCE, FRRRRRRRRI ITAAAANS
Cytuj:
Wiadomo, ze nikt nie jest tak biedny kto gra w tibię, ale są inne rzeczy. Jedni uważają Tibię za grę, przerywnik w życu, przerywnik w graniu w noge, w siatke w sptkaniach z kumplami - jako rozgrzewkę. A nie Tibie jako trzon a pilke od czasu do czasu.
|
Jakbyś czytał co pisałem wcześniej, to byś wiedział. Dla niektórych tibia to przerywnik, a dla innych trzon. I jak dla kogoś piłka to trzon to woli kupić piłke a inny pacc. Kapujesz?
Cytuj:
I jeszcze raz bede powtarzal az dojdzie.....Nie wiem co ty chcesz ! Nie daja nic, ale pomysl: jakby dodawali nowe rzeczy tylko dla pacca to po jakims czasie Facc byłby ...boże ! On byłby nadal na 7.4 ! inne czary itd. No nie wiem jak ci to tlumaczyc....
|
[/quote]
A do ciebie to dalej nie dochodzi. CZŁOWIEKU OGARNIJ SIĘ. MOGĄ WAM PRZESTAWAĆ DAWAĆ COKOLWIEK. Co z tego, że wtedy facc to byłoby gówno. ONI TĄ GRĘ ROBIĄ DLA LUDZI, KTÓRZY IM PŁACĄ I ICH UTRZYMUJĄ. Niektóre gry mmorpg mają 7 dniowe triale do pogrania. WAM DALI 50% terenów gry i większość możliwości A DALEJ NARZEKACIE. CZY WIDZIAŁEŚ W UMOWIE, którą podpisywałeś jak zakładałeś postać jakiś punkt w stylu:
"Damy facc coś w update"
Bo ja nie.
Cytuj:
Dopóki nie wymyślisz nowych normalnych argumentów. Bo w kólko powtarzasz to samo z nadzieeja ze jak powtórzysz 20 razy to uwierzymy.
|
Sorka, ale to ty uczepiłeś się swoich mało przekonujących argumentów i tylko je powtarzasz.
-------------------------------------------------------------------
Do FryzjeraZenona
Cytuj:
@bloodwin
Albo ty jestes nadetym dzieciakiem, albo pieprzonym nerdem, ktorego starzy rozpieszczaja.
Co ci w tym przeszkadza, ze facc ma to co ma!?
Najlepiej wszystko zabrac, zeby pacc bylby jeszce lepszy?
O to ci chodzi?
|
Przeczytać cały temat, albo kilka moich postów a dopiero wcinaj się do dyskusji, bo nie wiesz co gadasz.
Cytuj:
Tak jak ty mowisz "Nie skarzcie sie, bo robiac konto akceptowaliscie umowe i zgodziliscie sie na to co jest", ty tez nie sraj bo sam tez akceptowales ta umowe!
I nie masz prawa drzec jape i kazac zrobic jedno miasto dla facc.
|
A gdzie ja mówiłem, kazałem itp. by dać facc tylko jedno miasto. TY w ogóle wiesz na jaki temat jest ten temat? Ja tu mówie o zaśmiecaniu przez niektórych facców forum po każdym update.
Cytuj:
Kto ci powiedzial, ze facc to jest rzecz demonstracyjna?
|
Inteligencja. Posiadasz takową? Wiesz czym jest demo (wersja demonstracyjna)? Demo zawiera cząstke gry, zaś PACC w Tibii jest pełną wersją.
Cytuj:
Te twoj glupie place-wymagam, dobra zaplaciles to wymagasz PACC'a, ale sraj sie od FACC, placisz za PACC'a, a nie za to zeby bardziej ujebac FACC. Ogarnij sie prosze, bo to co soba prezentujesz to jest poprostu smiech na sali.
|
Jeszcze raz, bo się sam ośmieszasz. Zrozum na temat czego jest ten temat a potem pisz.
Nawzajem. Ci polecam ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem.