|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
497 | 62.99% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
292 | 37.01% |
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#181 |
Zbanowany
|
![]() Po 1 nie biore udzialu w waszej bezsensownej dyskusji Facc to scierwo i nic sie im nie nalezy proste , a ze ty jestes forun fighter to twoja sprawa. W ogole denerwuje mnie takie gadanie taki pijak na dworcu czy ktos mu kazal pic ? czy ktos mu kazal sie lenic? Czy ktos zabronil mu zrobic profesora z politologii i zarabiac xx tysiecy miesiecznie ? Ze polacy to lenie to calkiem inna sprawa.
|
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
|
![]() @bloodwin
Albo ty jestes nadetym dzieciakiem, albo pieprzonym nerdem, ktorego starzy rozpieszczaja. Co ci w tym przeszkadza, ze facc ma to co ma!? Najlepiej wszystko zabrac, zeby pacc bylby jeszce lepszy? O to ci chodzi? Tak jak ty mowisz "Nie skarzcie sie, bo robiac konto akceptowaliscie umowe i zgodziliscie sie na to co jest", ty tez nie sraj bo sam tez akceptowales ta umowe! I nie masz prawa drzec jape i kazac zrobic jedno miasto dla facc. Kto ci powiedzial, ze facc to jest rzecz demonstracyjna? Facc to rzecz normalna, a PACC to dodatek, jesli umiesz cos czytac po angielsku, to przeczytaj na tibia.com! Potem sraj, dalczego facc ma tak duzo!!! Te twoj glupie place-wymagam, dobra zaplaciles to wymagasz PACC'a, ale sraj sie od FACC, placisz za PACC'a, a nie za to zeby bardziej ujebac FACC. Ogarnij sie prosze, bo to co soba prezentujesz to jest poprostu smiech na sali. Pozdro & pocwicz.
Myślisz, że bylbyś dobrym managerem klanu counter-strike? Sprawdź się! Wystarczy, że kliknieszTU! Ostatnio edytowany przez FryzjerZenon - 07-02-2008 o 11:21. |
![]() |
![]() |
#183 | ||||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A do ciebie to dalej nie dochodzi. CZŁOWIEKU OGARNIJ SIĘ. MOGĄ WAM PRZESTAWAĆ DAWAĆ COKOLWIEK. Co z tego, że wtedy facc to byłoby gówno. ONI TĄ GRĘ ROBIĄ DLA LUDZI, KTÓRZY IM PŁACĄ I ICH UTRZYMUJĄ. Niektóre gry mmorpg mają 7 dniowe triale do pogrania. WAM DALI 50% terenów gry i większość możliwości A DALEJ NARZEKACIE. CZY WIDZIAŁEŚ W UMOWIE, którą podpisywałeś jak zakładałeś postać jakiś punkt w stylu: "Damy facc coś w update" Bo ja nie. Cytuj:
------------------------------------------------------------------- Do FryzjeraZenona Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2008
Imię: Tomcio Rycerzyk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mystic Angels of Secura
Świat: Secura
Poziom: 76
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
|
![]() uważam że powinien być taki temat
ponieważ gdy pacc ci się skończy też jesteś faccem |
![]() |
![]() |
#185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
Argumentów nie ma już po co przytaczać, bo i tak ten co chce coś za darmo, to i tak będzie narzekał... SYZYFOWE PRACE!
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Lmao, różnica jest choćby taka, że komputer i internet to przywilej, co dopiero mówić o PACCu, a jeść trzeba, niezależnie od tego czy sie podcierasz 200złotówkami czy grzebiesz po śmietnikach, żeby kupić sobie bułkę.
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak bloodwin, przeczytalem twoje wszystkie posty.
"Nie nie powinni. Nie powinni dostać nic jeśli nie dali nic na grę. Nie nalezy się im nic jesli nie płacą." <- Czyli trzeba mocniej ujebac FACC Co do mentalnosci "A z jakiej racji? Co dali faccowie tibii by teraz tibia i cipy im się odpłaciły i dały coś w update?" <- typowy Polak, byle by inny nie mial tyle ile ja mam. Jak ja czegos nie mam, to niech i on nie ma. WYJAŚNIJ MI. Dlaczego macie coś dostać? DLACZEGO? PŁACISZ? CZY PŁACISZ ZA TE GRĘ? JAK NIE TO NIE DOSTANIESZ NIC." <- A dalczego FACC, ma nic nie dostac? Dlaczego? Noi co, ze nie placi? Czy jest napisane w regulaminie gry, ktorego lubisz tak uzywac i cytowac "Nie masz pacca, to nic w upie nie dostaniesz"?? Co do Ciebie, poza twoimi kilkoma tekstami nic nie mam. Tez uwazam, ze takie narzekanie powinni delete odrazu. Ale takiego czegos nie bedzie w regulaminie, bo jest punkt dotyczacy spamu. To, ze moderatorzy go nie egzekfuja to nie nasza wina. Rozumiem cie o ci chodzi, mam FACC, ale nie sram po upie, ze nic nie dali, ojezu ojezu cipsux. @To co tu zobaczylem, poprostu mnie zdziwilo, jak ludzie moga byc tak wredni. Checie dac 1 miasto dla FACC, zamknac ich na bugach pod nimi, a najlepiej gl tez usunac, bo za duzo tam ludzi expi. To jest smieszne i tyle...
#189 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
|
![]() Boze, ty serio nie umiesz czytac ze zrozumieniem....lol - przeczytaj jescze raz. Sprawdz w jakim czasie to pisalem a w jakim odpowiadasz..
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Damy facc coś w update" " Chyba że jest się idiotą i nie wiedzi związku. Cytuj:
Ile razy mam to powtarzac ?
![]() |
#190 |
Zbanowany
|
![]() @up
Ignore ci daje bo mam dosc tych glupot co piszesz , Facc/pacc dwie oddzielne grupy to sa dla ciebie , idz pobiegac w hunter outficie na cyclopach w thais btw mowisz Wy dostaliscie 50 % terenow i cos tam costam ale dalismy 90 zl za 3 miechy gry a , ze ty jestes pijawka to nie nasza wina . |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pani up
Pisz i czytaj ze zrozumieniem dzieciaczku.... Po primo, nie ja mówiłem że dostaliśmy 50 % tylko on. Teraz oczywiście uznasz że to jest racja ( bo jest. W sumie mamy nawet ok. 60 % LĄDU) Niestety pan @3xUp miał rację. Tacy są polacy. Masz mało, to weźmie żebyś miał jescze mniej, masz dużo to pluje jadem "a żeby cie cholera" A jak jest narzekać to narzekaja obydwaj. A tobie potrzeba się jescze dużo o życu nauczyć, oj dużo. Pijawką można nazwać każdego. Masz własną studnię, bo nie chcesz płacić - TY PIJAWKO ! NIE PŁACISZ ! ZA CO BEDZIEMY MIASTO UTRZYMYWAĆ ! I tak można wiele rzeczy. Wysunęły się propozocyje, żeby przed rejestracja w tibii był test IQ. Na forum też by się przydał. Tylko nie wiem, czy specjalnie dla ciebie wprowadzili by skalę ujemną, lol.
#192 |
Użytkownik Forum
|
![]() BTW. Obydwaj już nic nie piszcię, chyba że chcecie, mi się nie chce wałkować w kólko tego samego, bo coś widzę, że nie rozumiecie. Ale to nei wasza wina. Ale kogoś napewno. Ktoś was chyba musiał bić po ciemiączku jak byliście mali lol.
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() @zapomnialem
EOT
#194 |
Zbanowany
|
![]() @up
Nie jestem typowym polaczkiem bo mysle o innych ludziach ale ze faccowi nic sie nie nalezy (Prawie) to jest fakt... |
![]() |
![]() |
#195 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sory, ale czy ty placisz podatek za swojego psa? Nie? No, to pies ci sie nie nalezy, albo wiesz co?! Pozwalam ci chodzic z psem po 50% twojego usiedla! Bo z czego bedziemy utrzymywac nasz kraj?
![]() |
#196 |
Zbanowany
|
![]() nienawidze psow tylko sraja i smierdza...
|
![]() |
![]() |
#197 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A teraz pomyślcie jakbyście to musieli wyłożyć z własnej kieszeni ![]() Tak to jest. Gra na początku była prawie darmo, z czasem zaczęła się rozwijać, co przyniosło dodatkowe koszty z jej utrzymania. Wejdźcie na przykład na Runescape, gra była do pewnego momentu darmowa, teraz wszystko co wychodzi jest tylko dla premium userów, gdy patrzymy na WoW'a to gra jest całkowicie płatna, bez możliwości grania za free. Zastanówcie się trochę zanim coś napiszecie... a co do psa to pragnę powiedzieć, że trzeba go zarejestrować ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]()
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=260 - Mój Blog na tibia.pl Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj. Z góry dziękuję. Album of Solonius Jhee Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 07-02-2008 o 23:44. |
||
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol, gdie ty mieszkasz? U mnie pies jest mój i nic za niego nie płacę. MASz racje se to pacc utzymuje serwery itd. Ale co cholery cemu sie nic faccom nie nalezy ? To nie jest duzo roboty skrypt o taki tu i tam napisac, i to nie z lenistwa chyba co ?!
#199 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Co do skryptów... mało roboty?? Taki jesteś pewien? To spróbuj trochę samemu poćwiczyć. Ja osobiście robiąc OTS'a wiele się namęczyłem żeby zrobić coś czego nie było na innych serwach ![]() ![]() Zresztą o ile się nie mylę, to podczas tego update dostaliście sporo... Dark Cathedra wzbogacona o 2-óch nowych przeciwników (nie występują na terenach PACC). Rozbudowane Mount Sternum z wielkimi podziemiami z umarłymi, gdzie można znaleźć Crypt Shlamblery (których wcześniej nie mieliście), a na dodatek 2 nowe rodzaje cyklopów ;]. No, ale chyba miałem jakieś złudzenie senne... A może to jawa? xD
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bozeeee ! Ja sie nie kloce o to ze malo, bo dostajemy duzo. Ja sie kloce o to, ze ten peirdola cche zebysmy nic nie dostawali i mi pieprzy za co to dostajemy.
Dwa: W moim miescie nie ma hycla, a policia siedzi na komiariacie i zbija baki, i lapie rowerzystow bez karty rowerowej, lol. Bo robiles to sam, a tam pracuje caly oddzial programistów. I w ogóle co do czarów, to jak robią dla pacca muszą robic skrypt ![]()