Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2008, 18:41   #189
Gawroon7
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post

Ja nie zacząłem się pluc. Ale ty powoli tak.
Boze, ty serio nie umiesz czytac ze zrozumieniem....lol - przeczytaj jescze raz. Sprawdz w jakim czasie to pisalem a w jakim odpowiadasz..

Cytuj:
Hehe. Sorka, ale musze ci to powtarzać co chwila, bo nie rozumiesz tego co pisze i co ty potem czytasz. Dalej swoje gadasz, a tego co ja pisze to nic chyba nie rozumiesz.
To samo moge powiedziec o tobie...lol

Cytuj:
Wiec nie ty ani inne "rzekomo poszkodowane" facc nie będą decydować komu się należy coś nowego w update. Ale jak widać Cip jest po stronie pacc. Ciekawe czemu nie?
I po raz kolejny: Ja nie mowie ze cos mi sie na nalezy w kazdym upie, tylko, że wyolbrzymiasz. Naprawdę jest w chuj noobów na facc masz racje. Mi chodzi o to, że facc nie moze nic nie dostawac. Wiadomo ze (wieeele) mniej, ale cos zawsze musi byc.(znam zycie - zaraz sie przyczepisz do tego "musi " )

Cytuj:
Chyba ja cię spytam o wiek, bo ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Zrozum w końcu o co mi chodzi z tą zasadą. Napisze to dużymy literami. PŁACISZ = WYMAGASZ = SKORO DAŁEŚ IM KASE TO MASZ PRAWO NA NOWE RZECZY. NIE PŁACISZ = NIE MASZ PRAWA DO NOWYCH RZECZY, BO ZA CO.
Boze..ja nie umiem czytac ze zrozumieniem ? Look @up

Cytuj:
Ale co to ma do rzeczy, że każdy miał kiedyś darmowe konto? JA ci POWTARZAM, że nie ma znaczenia czy kiedyś było się facc czy nie. Nie zapłacisz za nowe rzeczy to ich mieć nie będziesz. Ps: Fajny argument main to main.
Nie graj w tą gre - do niej trzeba umieć podstawy angielksiego... Main znaczy główny. MainLand - główny kontynent w wolnym tłumaczeniu.

Cytuj:
A do ciebie doszło jak wygląda mentalność niektórych polskich facców? DAJ MI TO I TAMTO, CZEMU JA TEGO NIE MAM A ON MA, JA TEŻ CHCE, FRRRRRRRRI ITAAAANS
Tak doszlo, oni tacy są, ale co piernik do wiatraka* ? Ja mówię o mentalnosci polskiej i amerykanskeij a tymi wyjezdzasz z grupa osob -.- lol

Cytuj:
Jakbyś czytał co pisałem wcześniej, to byś wiedział. Dla niektórych tibia to przerywnik, a dla innych trzon. I jak dla kogoś piłka to trzon to woli kupić piłke a inny pacc. Kapujesz?
Powtórzyłeś to co napisałem. Praktycznie słowo w słowo. Wiec po co piszesz?

Cytuj:
A do ciebie to dalej nie dochodzi. CZŁOWIEKU OGARNIJ SIĘ. MOGĄ WAM PRZESTAWAĆ DAWAĆ COKOLWIEK. Co z tego, że wtedy facc to byłoby gówno. ONI TĄ GRĘ ROBIĄ DLA LUDZI, KTÓRZY IM PŁACĄ I ICH UTRZYMUJĄ. Niektóre gry mmorpg mają 7 dniowe triale do pogrania. WAM DALI 50% terenów gry i większość możliwości A DALEJ NARZEKACIE. CZY WIDZIAŁEŚ W UMOWIE, którą podpisywałeś jak zakładałeś postać jakiś punkt w stylu:

"Damy facc coś w update"

Bo ja nie.
Zbyt uogólniasz. Ja akurat nie narzekam ze mam mało - mi to 100% wystarcza. Naucz się - znowu to muszę powtarzać - że taka metalnosc polaków. Nie kurwa jakich facców,nagle mi wy*******asz z nimi lol, tylko polaków. Jest na co narzekac to narzekaja, nie ma to tez narzekaja..boze. A widziałeś gdzieś " Nie wolno jesczec faccom ? "
Cytuj:
Sorka, ale to ty uczepiłeś się swoich mało przekonujących argumentów i tylko je powtarzasz.
Po pierwsze to nie są argumenty, tlyko kontrargumenty na twoje i za kazdym razem staram sie dawa inne i je wyjasniac, a ty od kilku postów wałkujesz to samo to samo i cos nie umiesz zrozumieć.
Cytuj:
-------------------------------------------------------------------
Do FryzjeraZenona

A gdzie ja mówiłem, kazałem itp. by dać facc tylko jedno miasto. TY w ogóle wiesz na jaki temat jest ten temat? Ja tu mówie o zaśmiecaniu przez niektórych facców forum po każdym update.
O, tutaj "Niektóre gry mmorpg mają 7 dniowe triale do pogrania. WAM DALI 50% terenów gry i większość możliwości A DALEJ NARZEKACIE. CZY WIDZIAŁEŚ W UMOWIE, którą podpisywałeś jak zakładałeś postać jakiś punkt w stylu:

"Damy facc coś w update" " Chyba że jest się idiotą i nie wiedzi związku.
Cytuj:
Inteligencja. Posiadasz takową? Wiesz czym jest demo (wersja demonstracyjna)? Demo zawiera cząstke gry, zaś PACC w Tibii jest pełną wersją.
W tym wypadku Pacc to też demo. Masz 50 lvl nie mozesz miec wszystkich czarów jescze. Masz demo. Życie zaczyna się op śmierci (mowie o rl ) - zycie to demo? W sumie ciekawa mysl ;]

Ile razy mam to powtarzac ?