Temat: outfity
Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2008, 19:47   #15
UNholy90's
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman Pokaż post
Proszę cię, nie bierz przykładu z naszych polityków i nie wymijaj nikomu swoje "podwórkowe" zachowanie. Co ciebie w sumie to obchodzi "co on na podwórku" ? Myślisz, że człowieka się ocenia po tym jaki z niego "kozak" ?
Uważam że człowieka powinno się oceniać po tym jaki jest w stosunku do innchy, oraz do samego siebie. Hmmm piszesz ('Myślisz, że człowieka się ocenia po tym jaki z niego "kozak" ?') Myślę że cośw tym jest. Ale dla mnie kozakiem nie jest osoba, która siedzi od 8 rano pod sklepem monopolowym, zaczepia młodszych, mówi o kobietach (...fajna $uka, niezła dup@), albo kibluje w gimnazjum trzy lata i mówi że nauczyciele się uwzieli. Kozakiem nie jest też osoba która strzela z ucha na psach na kumpli jeżli nie chodzi o zdowie jego lub jego bliskich. Dla mnie kozakiem jest człowiek, który po 8 lekcjach, wracając po szkole do domu, potrafi ustąpićw autobusie miejsca kobiecie z dzieckiem albo starszej osobie. Kozakiem nie jest typ który machnie bochomaza typu (hwdp) na kościle wielkości 30cm na 1m, kozakiem jest osoba która zrobi wrzóta na 3 metry na niedokończonej budowie o godzinie 3 rano. Kozakiem jest człowiek który potrafi odpowiedzieć na beznadziejne pytanie z masą błędów ortograficznych na forum.tibia.pl, kozakiem jest osoba która woli wyskoczyć
z iomkami na bronka niż dobić 1 mln. expa do 100 levelu.

A Smerf.Secura poprostu zaatakował mnie bez żadnych powodów. Zamiast
odpowiedzieć na główny temat w poście, zaczoł się czepiać pożądnych forumowiczów, lecz nie wiedząc na kogo trafił, dostał to co powinien.

@neopostman
Apropo nie rozumiem jednego (neopostman: nie wymijaj nikomu swoje). Chodziło ci o : nie wmawiaj ??

PozDro HAIL JzP
  Odpowiedz z Cytatem