|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majkel Pall Wielki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bufu
Świat: Menera
Poziom: 79
Skille: 85/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() witam mam pytanie jak zdobyc te otfity ktorych nie ma w opisie na tibia.pl ... chodiz mi np o tego jakby klauna pls odp
(LUDZIE PO*****I JESTESCIE JACYS CZLOWIEK SIE SPIESZY MZOE GDZIES A WY JUZ "BRAK SLOW" ZAL.US) Ostatnio edytowany przez Spaghetti - 18-02-2008 o 10:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() utifty? Chyba Outfity ...
Poszukaj bo było -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Nie piszcie, może dziecko nauczy się szukać =/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Na twoim miejscu zdobyłbym słownik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Skąd się tacy biorą?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Musisz mieć po pierwsze pacc.
Po drugie musisz wykonać jakiś quest coś przynieść albo coś zrobisz. W nagrodę dostajesz outfit.
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ktorych ?? -> 'ó' oposie ?? -> sądzę z kontekstu wypowiedzi, że nie chodziło ci o opos tylko opis chodiz -> literówka (daj edita) ajkby -> następna literówka Na bank nie masz dysleksji. Ja mam i się staram, chociaż dysgrafię mogę ukryć w internecie. heh @temat No dobra to tak. Dam ci linka na Jestera (błazna): http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=157221 Co do knight of knightmares albo brotherhood of bones to po pierwsze musisz ukończyć quest : Dreamer's Challenge Tu masz linka : http://tibia.pl/quest/Dreamer's_Challenge Po drugie możesz miećtylko jeden z dwóch powyższych outfitów. W zależności do kogo się przyłączysz, sił zła czy dobra. W queście ta kwestia będzie wyjaśniona. Aby zdobyć podstawowy outfit należy zebrać sporo Demonic Essence. Na addony trzeba jeszcze więcej. (nie pamiętam poszczególnych liczb, ale full outfit kosztuje 3000 Demonic Essence-dobrze wpisałem zera trzy tysiące !) Możesz też kupić scrole do outfitu od jakiegoś gracza (cena zależy od servera), wtedy podstawowy outfit bedziesz miał za 0 Demonic Essence, 1 addon za 500 Demonic Essence a drugi addaon za 1000 Demonic Essence. Co oznacza że bedziesz 1500 Demonic Essence na plus, więc możesz zainwestować je w tarczę. -Nightmare Shield : http://tibia.pl/item/Nightmare_Shield albo -Necromancer Shield : http://tibia.pl/item/Necromancer_Shield (Tarcza kosztuje 1500 Demonic Essence) No to chyba wszystko w tym temacie. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Smerf.Secura Cytujesz mi tu (ktorych ?? -> 'ó') a potem prosisz o wyjście>? (Proszę Cię,wyjdź.) Ty weź Smerfek z tąd wypad, twoje posty to beznadziejna lipa. Wiesz już co znaczy udeżyć? Teraz ty nie wychodz, przeczytaj to i zostań a jak będziesz płakał niech pocieszy cię siostra. ELO na zawszę prawdziwy. PozDro. Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 17-02-2008 o 19:09. Powód: hail |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proszę cię, nie bierz przykładu z naszych polityków i nie wymijaj nikomu swoje "podwórkowe" zachowanie. Co ciebie w sumie to obchodzi "co on na podwórku" ? Myślisz, że człowieka się ocenia po tym jaki z niego "kozak" ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() UnHoly~@
Jemu chodziło o to, że wytykasz mu błędy a sam piszesz źle. A co do BoB/NK outfita to nawet nie wiesz co p*erdolisz, na full outfit + tarcze trzeba 1.5k esencji, a żeby rozdawać scrolle trzeba 3k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pomimo szczerej niechęci do Smerfa zdecydowanie zgadzam się z nim w tym topicu...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
z iomkami na bronka niż dobić 1 mln. expa do 100 levelu. A Smerf.Secura poprostu zaatakował mnie bez żadnych powodów. Zamiast odpowiedzieć na główny temat w poście, zaczoł się czepiać pożądnych forumowiczów, lecz nie wiedząc na kogo trafił, dostał to co powinien. @neopostman Apropo nie rozumiem jednego (neopostman: nie wymijaj nikomu swoje). Chodziło ci o : nie wmawiaj ?? PozDro HAIL JzP |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pojechałeś mnie a i tak w pewnym sensie daże cię szacunkiem bo napisałeś co myślisz. a To co ja napisałem hmmm... było to 2 min. zdenerwowania, ale jakoś mnie to ........ UDEŻ W ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hmm... ale dlaczego nie napisałeś odpowiedzi na temat jeżeli ktoś pyta? Okej, nie mam zamiaru się kłucić idz graj na non-pvp. ![]() EDIT: Smerf nie napisał że chodziło o błędy i powiedział żebym wyszedł. Heh JA piszę źle? No Ameryki nie odkryłeś ;p ale JA mam na to 'papier' elo Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 17-02-2008 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 02 2008
|
![]() Ja Ci mogę powiedzieć, żebyś na urodziny kupił słownik.
Topic : Ciężko rozczytać. -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, chodziło mi o "nie wymijaj". Zresztą nie rozumiem sensu tego całego eseju który napiałeś. Zrobiłeś z tego postu "ładne opakowanie" ale nie wiem po co..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Gdynia
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj: