Cytuj:
''moja gra jest darmowa ale jeśli chcesz na prawdę grać to zakup premium'' <----- paradox!! albo masz grę darmową, albo musisz za nią płacić... I ty mi każesz myśleć? Boże...
|
Cytuj:
Przecież mówiłem, że gra jest darmowa, a premium jest jej ulepszeniem
|
pl?
sam się z soba kłócisz : )
Cytuj:
Gdyby Cipy chciały to znajdując twój nick na allegro jak sprzedajesz chara mogliby ci założyć sprawę
|
Tak dla twojej informacji: na Harmonii był jeszcze do niedawna gracz nickiem Rolay Roo. Używał on praktycznie zawsze jakichś botów a screeny umieszczał tu, na tym forum, w odpowiednim temacie. Był on raportowany setki razy aż pewnego dnia któryś GM pofatygował sie na forum, znalazł zdjęcia i zaczął o nie wypytywać. Co było dalej? Roo powiedział że to tylko fake, i że ktos próbuje go wkopać. Myśle że Cipy na kolejny błąd nie pozwoliły by sobie. Asprawy niestety mi nie moga założyć, jedynie konto zbanować/usunąć ponieważ niestety, nie jest to uregulowane prawnie. Miłego dnia.
Cytuj:
Spokojnie możesz lecieć w tym samym tempie co PACC, jednak trzeba wiedzieć kiedy i gdzie masz expić (rezerwowanie miejsc), u nas na Hibernie wszystkie expowiska na PACC są i tak zapchane także tak czy inaczej trzeba rezerwować... powiem to tyle, zależy od servera.
|
Owszem tylko zazwyczaj lvl 100+ leci już na demonach, a na FAccu co? dragi za 700 expa czy dle za 2100? I w przypadku sorcerera czym bije? Wandem i runkami? Żałosne.