Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów?
Tak 497 62.99%
Nie 292 37.01%
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-02-2008, 11:43   #261
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
''moja gra jest darmowa ale jeśli chcesz na prawdę grać to zakup premium'' <----- paradox!! albo masz grę darmową, albo musisz za nią płacić... I ty mi każesz myśleć? Boże...
Cytuj:
Przecież mówiłem, że gra jest darmowa, a premium jest jej ulepszeniem
pl? sam się z soba kłócisz : )

Cytuj:
Gdyby Cipy chciały to znajdując twój nick na allegro jak sprzedajesz chara mogliby ci założyć sprawę
Tak dla twojej informacji: na Harmonii był jeszcze do niedawna gracz nickiem Rolay Roo. Używał on praktycznie zawsze jakichś botów a screeny umieszczał tu, na tym forum, w odpowiednim temacie. Był on raportowany setki razy aż pewnego dnia któryś GM pofatygował sie na forum, znalazł zdjęcia i zaczął o nie wypytywać. Co było dalej? Roo powiedział że to tylko fake, i że ktos próbuje go wkopać. Myśle że Cipy na kolejny błąd nie pozwoliły by sobie. Asprawy niestety mi nie moga założyć, jedynie konto zbanować/usunąć ponieważ niestety, nie jest to uregulowane prawnie. Miłego dnia.

Cytuj:
Spokojnie możesz lecieć w tym samym tempie co PACC, jednak trzeba wiedzieć kiedy i gdzie masz expić (rezerwowanie miejsc), u nas na Hibernie wszystkie expowiska na PACC są i tak zapchane także tak czy inaczej trzeba rezerwować... powiem to tyle, zależy od servera.
Owszem tylko zazwyczaj lvl 100+ leci już na demonach, a na FAccu co? dragi za 700 expa czy dle za 2100? I w przypadku sorcerera czym bije? Wandem i runkami? Żałosne.

Ostatnio edytowany przez Voon - 18-02-2008 o 11:45.
Voon jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-02-2008, 01:34   #262
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Rafals from hell's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
Rafals from hell ma numer GG 6467258
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Arculin Pokaż post
pl? sam się z soba kłócisz : )
Nie ja sie sam z sobą nie kłócę. Co jest mądrzejsze:
1)''moja gra jest darmowa ale jeśli chcesz na prawdę grać to zakup premium'' <--- po prostu czysty idiotyzm... jak możesz grac na grze darmowej płacąc za nią...? Człowieku mój ch... jest większy niż twoje zwoje mózgowe, jeżeli dla ciebie jest to mądre twierdzenie...
2)"Przecież mówiłem, że gra jest darmowa, a premium jest jej ulepszeniem" ... gra jest darmowa, aby sobie ją ulepszyć, umilić musisz za to zapłacić. Czy coś tu jest niezrozumiale? Bo w przeciwieństwie do tego co ty napisałeś to zdanie ma sens, mówiąc o darmowej grze wymagając przy tym zapłaty, to swoisty paradox, czego na pewno nie można powiedzieć o tym co ja napisałem, ale czego można wymagać od osoby myślącej w twój sposób. Jesteś już kolejną upierdliwą osobą na tym forum, która pragnie pokazać pokazać swój ["ILOCZYN"] inteligencji ... xD

Cytuj:
Tak dla twojej informacji: na Harmonii był jeszcze do niedawna gracz nickiem Rolay Roo. Używał on praktycznie zawsze jakichś botów a screeny umieszczał tu, na tym forum, w odpowiednim temacie. Był on raportowany setki razy aż pewnego dnia któryś GM pofatygował sie na forum, znalazł zdjęcia i zaczął o nie wypytywać. Co było dalej? Roo powiedział że to tylko fake, i że ktos próbuje go wkopać. Myśle że Cipy na kolejny błąd nie pozwoliły by sobie. Asprawy niestety mi nie moga założyć, jedynie konto zbanować/usunąć ponieważ niestety, nie jest to uregulowane prawnie. Miłego dnia.
Oj jakże się mylisz Jeżeli ci udowodnią, że sprzedajesz konto mogą założyć jak najbardziej. Z kotem w Tibii jest jak z dowodem, jesteś jego użytkownikiem, a nie właścicielem, a twoje prawa ograniczają sie do możliwości grania na tym koncie, a nie zarabiania na nim ;]

Cytuj:
Owszem tylko zazwyczaj lvl 100+ leci już na demonach, a na FAccu co? dragi za 700 expa czy dle za 2100? I w przypadku sorcerera czym bije? Wandem i runkami? Żałosne.
Ku.... człowieku 100lvl na demonach?? A może powiesz, że knighci i palle expią sobie spokojnie na 100lvl na demonach całymi dniami... hahahaha nie no teraz mnie rozśmieszyłeś... Na tym levelu to co najwyżej mogą w ekipie pójść na hunta, ale nie expić sobie EXP NA 100LVL'u na DEMONACH ! hahahaha xD.... powiedz czego Sero nie expi na demonach, powiedz czego eternal nie expi na demonach.... Jedynym masowym gaczem expiącym na demonach jest Mateusz dragon wielki, ale przy jego levelu to się nie dziwię... ale na 100?? Powiem to 2 raz "I ty mi każesz myśleć"??

Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee
Rafals from hell jest offline  
stary 19-02-2008, 11:19   #263
Voon
Użytkownik Forum

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Nie ja sie sam z sobą nie kłócę. Co jest mądrzejsze:
1)''moja gra jest darmowa ale jeśli chcesz na prawdę grać to zakup premium'' <--- po prostu czysty idiotyzm... jak możesz grac na grze darmowej płacąc za nią...? Człowieku mój ch... jest większy niż twoje zwoje mózgowe, jeżeli dla ciebie jest to mądre twierdzenie...
2)"Przecież mówiłem, że gra jest darmowa, a premium jest jej ulepszeniem" ... gra jest darmowa, aby sobie ją ulepszyć, umilić musisz za to zapłacić. Czy coś tu jest niezrozumiale? Bo w przeciwieństwie do tego co ty napisałeś to zdanie ma sens, mówiąc o darmowej grze wymagając przy tym zapłaty, to swoisty paradox, czego na pewno nie można powiedzieć o tym co ja napisałem, ale czego można wymagać od osoby myślącej w twój sposób. Jesteś już kolejną upierdliwą osobą na tym forum, która pragnie pokazać pokazać swój ["ILOCZYN"] inteligencji ... xD
Nie będe zaczynał kolejnej kłótni w tym temacie ale powiem jedno - 70% tibi opiera się na PAcc więc sam sobie powiedz czy PAcc jest dodatkiem czy może ulepszeniem (choć znaczy to to samo, mimo to się kłóciłeś).

Cytuj:
Oj jakże się mylisz Jeżeli ci udowodnią, że sprzedajesz konto mogą założyć jak najbardziej. Z kotem w Tibii jest jak z dowodem, jesteś jego użytkownikiem, a nie właścicielem, a twoje prawa ograniczają sie do możliwości grania na tym koncie, a nie zarabiania na nim ;]
Wszystko pięknie tylko że owe konto podbiego pod moje dobra (?) majątkowe. Wedle zasady ''Wolnoć Tomku, w swoim domku'' moge je również sprzedać.

Cytuj:
Ku.... człowieku 100lvl na demonach?? A może powiesz, że knighci i palle expią sobie spokojnie na 100lvl na demonach całymi dniami... hahahaha nie no teraz mnie rozśmieszyłeś... Na tym levelu to co najwyżej mogą w ekipie pójść na hunta, ale nie expić sobie EXP NA 100LVL'u na DEMONACH ! hahahaha xD.... powiedz czego Sero nie expi na demonach, powiedz czego eternal nie expi na demonach.... Jedynym masowym gaczem expiącym na demonach jest Mateusz dragon wielki, ale przy jego levelu to się nie dziwię... ale na 100?? Powiem to 2 raz "I ty mi każesz myśleć"??
Kojarzysz pojęcie bloker? A kumpel bloker? Nie mylić z blokers!
Voon jest offline  
stary 19-02-2008, 13:42   #264
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie będe zaczynał kolejnej kłótni w tym temacie ale powiem jedno - 70% tibi opiera się na PAcc więc sam sobie powiedz czy PAcc jest dodatkiem czy może ulepszeniem (choć znaczy to to samo, mimo to się kłóciłeś).
Gdybyś czytał uważnie wszystkie moje posty wiedziałbyś, że używałem zarówno słowa dodatek jak i ulepszenie na zmianę. Dlatego nie wiem, gdzie ja sie kłóciłem. Kłóciłem sie natomiast z twoim zdaniem, które nie ma całkowicie sensu, żadnej logiki, ale nie wiem jak ty to widzisz. Wytłumacz mi bo może ja jestem nieczający... jak można grać w grę darmową, gdy tak jak powiedziałeś wymagana jest przy tym zapłata. xD Myślę, że miałeś coś innego na myśli tylko źle to sformułowałeś...

Cytuj:
Wszystko pięknie tylko że owe konto podbiego pod moje dobra (?) majątkowe. Wedle zasady ''Wolnoć Tomku, w swoim domku'' moge je również sprzedać.
Nie ważne, że płacisz, np. za pacc. Konta nie możesz sprzedać i już. I znowu przywołam dowód osobisty. Mimo iż płacisz za jego odbiór i wyrób to nie należy on do ciebie tylko do państwa, ty jesteś tylko jego użytkownikiem. Jeżeli go zgubisz lub zniszczysz musisz zabulić. Jeżeli sprzedasz osobom podrabiającym dowody pójdziesz siedzieć proste...

Cytuj:
Kojarzysz pojęcie bloker? A kumpel bloker? Nie mylić z blokers!
No to powiedz jaki exp dostaje bloker za demona haha ty nazywasz blokowanie expem... no to gratuluje Na 100lvl knight nawet jak bije to exp za demona jest mikry i nie można to nazwać expem tylko huntem, expic może natomiast shooter, ale często taki exp na demonach jest nieopłacalny, a kasa nie chce się zwracać... szansa na to, że wypadnie MPA jest znikoma, a g-legi czy inne dobra też nie lecą co chwile... jak to powiedział kiedyś mój kolega z hiberny: "Hunty na demonach opłacają sie dopiero od lvl 150+, bo koszty nam maleją, bo zwiększają się hity, przez co mamy większą szansę na zarobek". I to jest prawda, na demonach już nie jeden raz bylem i powiem tyle, kompletna strata czasu, bo liczyć na złudne szczęście też nie ma co. Dodam jeszcze, że na huntach kasę dzieli się przeważnie na ilość osób to nawet jak poleci ta demonka to zazwyczaj nam się nie zwraca, zwłaszcza przy dzisiejszych kosztach leczenia knighta.

Powrócę jeszcze do jednego twojego zdania:
Cytuj:
Jest legalne, nie jest tylko zgodne z tibia rules.
Wyobrażasz sobie sytuację w której morderca w sądzie tłumaczy się, że popełniona przez niego zbrodnia jest legalna tylko nie zgodna z polskim prawem? Teraz sobie wyobraź jaki był by werdykt sędziego. Co ma do tego Tibia? Będąc obywatelem polskim automatycznie akceptujesz prawo swojego narodu i jesteś świadom, że każde wykroczenie można cię pozbawić wolności. Tak samo jest w Tibii, jeżeli zakładasz konto w grze automatycznie akceptujesz jej regulamin. CipSoft wykupił wyłączność na swój produkt zarówno na markę, jak i regulamin. Zarabiając na produkcie do którego nie masz żadnych praw jesteś traktowany jak złodziej, mało tego wyobraź sobie sytuację, w której zakładasz OTS'a, gdzie premium account jest płatny, a zyski przekazujesz np. na cele charytatywne. Mimo iż robisz coś dla innych nie dla własnej korzyści, to i tak jesteś traktowany jak złodziej, przykład: kilka lat temu pewien hojny człowiek miał piekarnie. Wszystkie zwroty pieczywa jakie przychodziło spowrotem do piekarni rozdawał biednym (mimo iż były trochę czerstwe nadawały się do spożycia), mimo iż chłop ocalił niejedno ludzkie istnienie, to został uznany jako złodziej, bo nie odprowadził podatku za rozdany czerstwy chleb bezdomnym. Gdyby wyrzucał ten chleb nie musiałby płacić podatku, a jego piekarnia istniała by do dziś. Podkreślę, że facetowi skarb państwa kazał zapłacić ponad 1mln zł, za to, że pomagał ludziom przetrwać.
Także jak widać, nie ważne są intencje, a czyny..

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee

Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 19-02-2008 o 14:07.
stary 19-02-2008, 20:38   #265
Lenny_Valentino
Użytkownik Forum

Lenny_Valentino's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2007

Imię: Korova
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fate
Świat: Harmonia
Poziom: 213
Poziom mag.: 82
Domyślny

Cytuj:

Tak dla twojej informacji: na Harmonii był jeszcze do niedawna gracz nickiem Rolay Roo. Używał on praktycznie zawsze jakichś botów a screeny umieszczał tu, na tym forum, w odpowiednim temacie. Był on raportowany setki razy aż pewnego dnia któryś GM pofatygował sie na forum, znalazł zdjęcia i zaczął o nie wypytywać. Co było dalej? Roo powiedział że to tylko fake, i że ktos próbuje go wkopać. Myśle że Cipy na kolejny błąd nie pozwoliły by sobie.

i roo dostal next bana i jest dilejt

Interpol / <3
Lenny_Valentino jest offline  
stary 20-02-2008, 11:01   #266
Voon
Użytkownik Forum

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenny_Valentino Pokaż post
i roo dostal next bana i jest dilejt
Ale bodajże nie za to. Ru był fajny ale sie na refugie przeniósł : ( I nie ma kogo huncic i nie ma kto poprawiać humoru innym swoimi dedami : ( Smutne : (

@Rafał:
Nie bede cytował bo za wiele nie ma do powiedzenia:

1.Przywołałem obecną sytuacje tibii, to że opis dawno nie był aktualizowany to tylko sprawa cipek które jak widać nie skilowały mózgu i nie mają dużo inteligencji. Teraz wszystko przeszło na komerche i tak już zostało do dziś.

2.Dowód osobisty jest złym przykładem, postęp internetu jest jeszcze zbyt mały żeby dawać takie porównania.

3. Jeśli masz kumpla blokera to mimo kosztów i mimo małego expa będzie Ci on blokował praktycznie nie bijąc za co ty będziesz czerpał exp. Zresztą nawet jeśli nie demony to ankh d lair, forsty czy lodowe kopalnie - to są masy expa której na FAccu nie znajdziesz.

4. Słyszałem o owym piekarzu. Mimo to twierdze że za sprzedarz konta nic Ci nie grozi, wystarczy spojrzeć na allegro - w czasie upka jest tam przeszło tysiąc ofert : )
Voon jest offline  
stary 20-02-2008, 22:32   #267
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Domyślny

1.Przywołałem obecną sytuacje tibii, to że opis dawno nie był aktualizowany to tylko sprawa cipek które jak widać nie skilowały mózgu i nie mają dużo inteligencji. Teraz wszystko przeszło na komerche i tak już zostało do dziś.

2.Dowód osobisty jest złym przykładem, postęp internetu jest jeszcze zbyt mały żeby dawać takie porównania.

3. Jeśli masz kumpla blokera to mimo kosztów i mimo małego expa będzie Ci on blokował praktycznie nie bijąc za co ty będziesz czerpał exp. Zresztą nawet jeśli nie demony to ankh d lair, forsty czy lodowe kopalnie - to są masy expa której na FAccu nie znajdziesz.

4. Słyszałem o owym piekarzu. Mimo to twierdze że za sprzedarz konta nic Ci nie grozi, wystarczy spojrzeć na allegro - w czasie upka jest tam przeszło tysiąc ofert : )

@up

1. Przypominam, że strona była updatowana bodajże przy tym update, albo kilka dni potem, a dyskutowanie o komercjalizacji jak i określanie ilorazu inteligencji nie na leży do twoich zadań. I jeszcze takie pytanie: Wyobrażałbyś sobie przyszłość Tibii, gdyby większość update dotyczyła w sporej części FACC? Bo dla mnie była by to czysta głupota i doprowadziła by do upadku gry.

2. Przykład dowodu jest idealny i dokładnie odwzorował to co miałem na myśli.

3. Jeżeli się nie mylę to ty mówiłeś o knightcie? Tak wiec jaki EXP ma knight na demonach, blokując je? A co do expowisk to warto zauważyć, że D-Lair w Veno jest bardziej preferowany przez samych PACC i jest stanowczo lepszy ;], nie zapomniałeś o Warlockach, przecież to świetny exp, na dodatek dla FACC, warto też wspomnieć o OF'ie gdzie jest wspaniały loot i bardzo dobry exp. Naturalnie, że na pacc masz więcej expowisk, bo w końcu za coś sie płaci.

4. Dlatego, że nikt się tym nie zajmuje... gdyby była przypuśćmy ekipa osób zajmująca się weryfikowaniem prawdziwości danych sprzedawanych postaci na pewno bany by się spały i w wielu przypadkach kończyło by się to w sądzie. Jednak takich osób nie ma i prawdopodobnie nie będzie.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee
stary 21-02-2008, 10:44   #268
Voon
Użytkownik Forum

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
1. Przypominam, że strona była updatowana bodajże przy tym update, albo kilka dni potem, a dyskutowanie o komercjalizacji jak i określanie ilorazu inteligencji nie na leży do twoich zadań. I jeszcze takie pytanie: Wyobrażałbyś sobie przyszłość Tibii, gdyby większość update dotyczyła w sporej części FACC? Bo dla mnie była by to czysta głupota i doprowadziła by do upadku gry.
Prawa konsumenckie. Mam prawo komentować oraz oceniać prace osoby pełniącą mi jakąś usługe. Gdyby update było w większości dla PAcc, znaczyłoby to że Tibia jest darmowa a PAcc jest 'gównodającym' dodatkiem.

Cytuj:
3. Jeżeli się nie mylę to ty mówiłeś o knightcie? Tak wiec jaki EXP ma knight na demonach, blokując je? A co do expowisk to warto zauważyć, że D-Lair w Veno jest bardziej preferowany przez samych PACC i jest stanowczo lepszy ;], nie zapomniałeś o Warlockach, przecież to świetny exp, na dodatek dla FACC, warto też wspomnieć o OF'ie gdzie jest wspaniały loot i bardzo dobry exp. Naturalnie, że na pacc masz więcej expowisk, bo w końcu za coś sie płaci.
I tu pies pogrzebany. Miałem na mysli jakąkolwiek postać poza knightem, takowym jedynie na większą skale nie grałem. A i owszem, podałeś kilka miejscówek, myśle że doszły by to tego jeszcze 2-3 (PoH, Guardy, Mint) i na tym by się skończyło. Na PAccu doszło by do tego jeszcze z 10 miejsc.

Cytuj:
4. Dlatego, że nikt się tym nie zajmuje... gdyby była przypuśćmy ekipa osób zajmująca się weryfikowaniem prawdziwości danych sprzedawanych postaci na pewno bany by się spały i w wielu przypadkach kończyło by się to w sądzie. Jednak takich osób nie ma i prawdopodobnie nie będzie.
I całe szczęście takiej ekipy nie ma. Cipy nie mają kasy, a nikomu nie dorzucają tego do obowiązków. Ale spójrz na to z innej strony - oni nic nie tracą wręcz często zyskują. I to prawdopodobnie przez to nikt tego nie ściga.
Voon jest offline  
stary 21-02-2008, 11:55   #269
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Prawa konsumenckie. Mam prawo komentować oraz oceniać prace osoby pełniącą mi jakąś usługe. Gdyby update było w większości dla PAcc, znaczyłoby to że Tibia jest darmowa a PAcc jest 'gównodającym' dodatkiem.
No o ile się nie mylę to update jest w większości dla PACC, także nie sądzę, żeby PACC był gównodający skoro jest w większości jemu poświęcony.

Cytuj:
I tu pies pogrzebany. Miałem na mysli jakąkolwiek postać poza knightem, takowym jedynie na większą skale nie grałem. A i owszem, podałeś kilka miejscówek, myśle że doszły by to tego jeszcze 2-3 (PoH, Guardy, Mint) i na tym by się skończyło. Na PAccu doszło by do tego jeszcze z 10 miejsc.
Mialeś na myśli, ale jednak na początku przywołałeś tylko i wyłącznie knighta, więc szybciej piszesz jak myślisz, można tak wywnioskować. A co do PACC'a to naturalnie, że będzie więcej expowisk dla płatnych terenach, tyle, że te na FACC są tak samo niepowtarzalne jak i te dla pacc ;], z tą, że różnicą, że na pacc jest ich więcej co jest logiczne.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee
stary 21-02-2008, 12:09   #270
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
I całe szczęście takiej ekipy nie ma. Cipy nie mają kasy, a nikomu nie dorzucają tego do obowiązków. Ale spójrz na to z innej strony - oni nic nie tracą wręcz często zyskują. I to prawdopodobnie przez to nikt tego nie ściga.
Ściga, kumpel dla 'grzany' zmienił imię Maciek w profilu na Tibia.com na Kate i miejsce zamieszkania na Londyn i wyłapał bana za account sharing/trading.
stary 21-02-2008, 13:02   #271
Voon
Użytkownik Forum

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafals from hell Pokaż post
No o ile się nie mylę to update jest w większości dla PACC, także nie sądzę, żeby PACC był gównodający skoro jest w większości jemu poświęcony.
Literówka, miało być FAcc.

Cytuj:
Mialeś na myśli, ale jednak na początku przywołałeś tylko i wyłącznie knighta
Pokaż mi to.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Ściga, kumpel dla 'grzany' zmienił imię Maciek w profilu na Tibia.com na Kate i miejsce zamieszkania na Londyn i wyłapał bana za account sharing/trading.
I dlatego nie warto podawać tam informacji. Ale to już były ewidentne zmiany w profilu.
Voon jest offline  
stary 21-02-2008, 13:15   #272
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Ja sie dziwie , ze ten temat jeszcze trzyma.
Salarigoth jest offline  
stary 21-02-2008, 17:55   #273
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Pokaż mi to.
"A kojarzysz pojęcie Blocker? Kolega Blocker?"

No to ci już mówię, nawet jeżeli miałeś na myśli jako pachołka, czyli kogoś kto pomaga ci za free, bo blocker na demonach z reguły kimś takim jest, to ci powiem, że 100lvl sorki mają teraz o wiele ciekawsze expowiska jak siedzieć na demonach, czekać na resp i modlić się, że może zwróci się chociaż część. Jak już pisałem Hunty na 100lvl na demonach są po prostu nieopłacalne i zawsze takie były, tylko wcześniej było to dobre źródło expa, a teraz są lepsze, w których sorc nie potrzebuje blockera i szybciej expi.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee
stary 21-02-2008, 20:24   #274
Voon
Użytkownik Forum

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
"A kojarzysz pojęcie Blocker? Kolega Blocker?"

No to ci już mówię, nawet jeżeli miałeś na myśli jako pachołka, czyli kogoś kto pomaga ci za free, bo blocker na demonach z reguły kimś takim jest, to ci powiem, że 100lvl sorki mają teraz o wiele ciekawsze expowiska jak siedzieć na demonach, czekać na resp i modlić się, że może zwróci się chociaż część. Jak już pisałem Hunty na 100lvl na demonach są po prostu nieopłacalne i zawsze takie były, tylko wcześniej było to dobre źródło expa, a teraz są lepsze, w których sorc nie potrzebuje blockera i szybciej expi.
Aff, kolega blocker, nie ty. Z resztą kto powiedział że bloker to tylko knight?
A co jak co, jeśli masz świat npvp to demony na setce są bardzo dobrą opcją, tymbardziej blokowane za free.
Voon jest offline  
stary 22-02-2008, 09:27   #275
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Panowie, panowie to nie temat o blokerach, o banach, weryfikacji danych w profilu. Piszcie na temat jeśli możecie.

Cytuj:
Ja sie dziwie , ze ten temat jeszcze trzyma.
I dobrze.
Erhion jest offline  
stary 22-02-2008, 09:31   #276
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Panowie, panowie to nie temat o blokerach, o banach, weryfikacji danych w profilu. Piszcie na temat jeśli możecie.

I dobrze.
Moze i dobrze ale wszystko zostalo powiedzane i tyle ; p nie mowie ze jest do zamkniecia bo to jedyny temat jaki jest na tym forum (po za niektorymi filmami) w ktorym z chęciom ogladam nowe posty : D
Salarigoth jest offline  
stary 22-02-2008, 11:38   #277
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Według mnie ten temat jest dobry i nie powinien być zamykany z tego powodu, że jak ktoś chce się wyżalić na temat update to często trafia tu, co zapobiega spamowi.
Erhion jest offline  
stary 23-02-2008, 01:38   #278
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Gdyby Cipy chciały to znajdując twój nick na allegro jak sprzedajesz chara mogliby ci założyć sprawę
ty to tak na serio? :<

Edit: po prostu wyraziłem swoje zdziwienie i smutek że ty to chyba na serio mowisz...

Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 26-02-2008 o 23:21.
Piotrek Marycha jest offline  
stary 23-02-2008, 01:54   #279
Afreo'
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post

Zmodyfikuje to. Pieniądze rządzą światem i realnym i tibijskim.
Informacja rządzi swiatem nie pieniadze ; p.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafal from hell
No co ty ja na miejscu cipow bym zadzwonil po w11 i wyslal powiadomienie do pentagonu.

Ostatnio edytowany przez Afreo' - 23-02-2008 o 01:56.

stary 24-02-2008, 02:25   #280
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post
ty to tak na serio? :<
Jeżeli to było ironiczne to patrz wypowiedź wyżej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Afreo' Pokaż post
Informacja rządzi swiatem nie pieniadze ; p.

No co ty ja na miejscu cipow bym zadzwonil po w11 i wyslal powiadomienie do pentagonu.
Nie miałeś co powiedzieć to palnołes głupotę, jak widać ban za darmo nie dawany, bo zapewne takich bezsensownych wypowiedzi napisałeś już wiele.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania